Sürekli alışveriş yapma isteği

Dala kaliteli seyler alsaniz mesela? 3 bluze 150 lira degil de 1 bluze 250-300 lira verseniz? Makyaj malzemelerinizi falan en kalitelilerinden secseniz?

Ciddiyim ben bu sekilde yaparak gereksiz alisveris yapma huyumdan kurtuldum. Az ve öz aliyorum artik. Aldigim urunler beni tatmin ediyor cunku.

Açıkçası beni en çok üzen de israf ediyor olmam. İhtiyacın fazlası gerçekten israf. Bir şekilde zor zamanlar için de köşede para bulundurmak gerek. Elimden geldiğince ayırıyorum ancak harcamalarım sürekli artıyor sonrasında düşününce kızıyorum kendime.

Onu da yapıyorum. Bu defa alamadıklarım çeliyor aklımı. İyi bir ruj aldım normalde aldıklarımın 5 katı bir ücrete. Ama daha güzel doğal bir rengini gördüm tükenmiş, onu ekledim favorilerime. Gelse alacağım biliyorum. Almamak için kendimi zorlayacağım.

Boşluk hissi tamamen. Benim artık çekidüzen vermem gerek kendime. Gelecek aydan itibaren bir yolunu bulup düzelmeliyim. Aşırı da kilo aldım. Yemek yapma veya yeme haricinde önerilerinizi uygulamaya çalışacağım. Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum ayrıca

Ozaman o bosluk hissini baska güzel birseylerle doldurun. Ama, siz zaten problem anlamissiniz ve o problem cözmek icin en önemlisi ve ilk dogru adimdir dogru yöne. Kalten Basarilar diliyorum.

Ozaman o bosluk hissini baska güzel birseylerle doldurun. Ama, siz zaten problem anlamissiniz ve o problem cözmek icin en önemlisi ve ilk dogru adimdir dogru yöne. Kalten Basarilar diliyorum.
Çok teşekkür ediyorum önerileriniz ve iyi dilekleriniz için. Az önce numarasını ezberlediğim sanal kartımı iptal etmeye karar verdim. Birazdan iptal edeceğim. Siparişim bulunmayan sürekli kullandığım uygulamaları sileceğim ya da sürekli girmeyeceğim Favorilerimi temizleyemeye çalışıyorum bakalım umarım gelecek ay bir şeyler değişmiş olur.

Boşver al ya ben indirimdeyken aldığım şeyleri şu an iyi ki almısım diyorum. Bi daha mı gelcez dünyaya

Boşver al ya ben indirimdeyken aldığım şeyleri şu an iyi ki almısım diyorum. Bi daha mı gelcez dünyaya
Ya demeyin öyle ben abartıyorum.Kullanmadığım o kadar çok şey var ki Son cümleyi çok kuruyorum, biraz da yarını düşünmek lazım :)

Bir kiyafeti dahi olmayan insanları düşünün belki bu şekilde durursunuz diye diyorm gerçek ten öyle muhtaç insanlar var ki. Mesela bu aralar bir çocuk kıyafeti alın dilenen bir coxuga verin çorap alın yada çocuk corabi ... Ben balkonda çöp toplayan çocuk gördm ve ona hediye attm aşağıya okdr güzel bir duygu ki

Ooo siz beni fazlasıyla geçmişsiniz, aman dikkat Düşününce, dolabımı düzenledikleri üzülüyorum yazık hiç kullanmıyorum neden aldım diye.
Vallaha üzülüyorum bende sürekli böyle yaşanır mıgerçekten yalan degil

Vallaha üzülüyorum bende sürekli böyle yaşanır mı☹☹☹☹gerçekten yalan degil
Bugün bir iki küçük adım attım konuyu açtıktan sonra. Önce limitimi 2 bin kadar düşürdüm. Daha sonra sanal kart kullanıyordum ezbere biliyorum artık numarasını filan onu iptal ettim. Uygulamalardaki favorilerimi kaldırdım (stokta olmayan vazgeçemediğim iki ürün haricinde). Siparişlerim geldikten sonra iki uygulama silebileceğim. Maaştan sonra limitimi 1000 lira kadar daha düşürmeyi planlıyorum belki bir ihtimal 2000 de olabilir duruma göre. Bakalım nakit harcamaya da yönelmeden bu süreci yönetebilirim umarım

Bunu da düşünüyorum. Kendimi frenlemenin yollarını bulmaya çalışacağım. Güzel öneriniz için teşekkür ediyorum :)

Ozendigim dertler arasındadır kendileri,en büyük derdiniz bu olsun. Sefaniz olsun.
Fazlası vicdan azabı yaşatıyor insana Hem kızıyorum hem de engel olamıyorum kendime. Saracak başka bir şey olmayınca alışverişe satıyor insan

ben de çok alıyorum bu sıra. ama ben tek kendime değil ev için de alıyorum çocuklara da.

Bence psikolojik yardım al

şu instagram fenomenlerini takip etmeyin bence..
İnanın takip etmiyorum hiçbir fenomeni. İş çıkışı eve geldiğimde, elime telefonu her aldığımda alışveriş uygulamalarına bakmaktan kendimi geri alamıyorum. Bir de genelde aldıklarıma dönüp yorumlarına filan da bakıyorum fiyatı ne kadar olmuş, yorumları nedir filan diye Tamamen lüzumsuz şeylerle uğraşıyorum resmen

Umarım başarırsın kuzum bu bir hastalıkbiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…