- Konu Sahibi facebook06
-
çok nadir seviyorum der o da benım zorumla. ben nedne birlikteyim bilemiyorum, mutlu anımız o kadar azaldı ki hep kavga hep tartışma ep aglaıyrum. bıktım kızlarrrrrrr
çok nadir seviyorum der o da benım zorumla. ben nedne birlikteyim bilemiyorum, mutlu anımız o kadar azaldı ki hep kavga hep tartışma ep aglaıyrum. bıktım kızlarrrrrrr
canım dostum, seviyorum diyor sms hep eziyet. bunaldım hayatımdan offfne için kavga ediyosunuz hiç birlikte vakit gecirmiyormusunuz ya deki sevmiyorsan bitsin seviyosada yanında olsun seviyorum derse bidaha bu konuları acmazsın.böyle kabul edersin
canım dostum, seviyorum diyor sms hep eziyet. bunaldım hayatımdan offf
önceden böyle dedğildi
evlenmek isityor ama eziyet etmesınden gına geldi , hayırlısı senın taktıgı deneyceğim. gerçi denemedim değil ama son kez deneyecem artık
bak kuzum yapısı bu demekki ayrılmak istese ayrılmak istiyom der uzatmaz.bence sakin ol üstüne gitme hiç bişe olmamıs gibi davran yüzüne bişey vurma sen sunu yaptın bıktım sevmiyonmu öldürcem kendimi gibi seler deme.üstüne gidip bıktırma.kendi haline bırak yani onu bu haliyle kabullen baska seylerle oyalan.oda bu arada düzeltir kendini adam evlenmek istemese evlencez araba alma demez.sakin ol.
bence kesinlike oyle davranmamalı.Neden ona oyle katlanmak zorundaki bu cok sacma sadece evlenmek istediği için mi kimse kimseye katlanmak zorunda değil hosuna gitmiyorsa davrnısları ve cok kez uyardıysan ve değişmiyosa bu acıyı cekmek niye ayrıl gitsin.Kend,n, falan düzeltmez düzelmeyen adam zaten hiç kimse de değişmez sadece değişmiş rolu yapar kimisi 1 ay kimi 5 ay kimi 1 yıl 3 yıl ama o kadr sonra sıkılır ve karsında aynı adam tecrube ile sabit .Sen onu kabullenmk zorunda değilsin 29 yasında oldugun için evlenmk istiyorsun ama bu cok yanlış hiç kimse senden değerli değil ve sen onu boyle kabul etmekte zorunda değilsin.Senin kırgın uzgun oldugun durumlarda o seni alttan alıyor mu ? Almıyor tahmin edebiliyorum. Senin için fedakarlık yapmayan bir adam iççin fedekarlık yapmak niye.BU hayatta hersey karsılıklı unutma
6 yıldır tanıdığım 2,5 yıldır ciddi olarak birbirimizle evlilik amaçlı görüştüğüm bir sevgilim var. Ondan evvel başka da sevgilim olmadı 29 yaşındayım, kendisi benden 1 yaş büyük.
ilk tanıştıgımız sene, bir sevgili durumu olmuştu sebepsiz yere durup dururken telefonlarımı açmayıp benimle görüşmedi. bende bir muddet sonra vazgeçtim.
bundan 3,5 yıl evvel birden bire tekrardan arayıp sormaya başladı ama ne tesadif ki yine kendi kendine bir sebep göstermeden konuşmadı. bu kez biraz daha ciddiydik. ben nedense ısrarla peşinden koştum 6-7 ay görüşmedi benimle. derken uzak bir yere tayını çıkınca yalnızlığından hıç yalnız bırakmadım görüşmeye başladık o zamndan berıdır görüşüyoruz. bu 2,5 senenin ilk zamalarında bana karşı gayet saygılı idi, ama zamanla sacma sapan seylerden kusmeye telefonları açmamaya hatta telefonlarını kapatmaya başladı ben ulaşamadıgım çok zamanlar olduç neden ısrarla aradım haklı oldugum yere özürler diledim bilmiyorum. ama inanın bu artık o kadar yaygınlaştı ki 3 gunde bir küsecek bir sey buluyor. o kadar yoruldum ki, söyluyorum ama benı kızdırıyorsun diyor, ileride küstüğü saçmalıkları da anlatırım.
eger dışarıda küsüyorsa hemen eve bırakayım senı, ya da ben eve gidiyorum diyor. yolda bile sinirlenip çekip gittiği oldu ben peşinden koştum aslında tam salakmışım. birlikte gezerken muhabbet ederken birden küsüyor neye alındıgı söylemiyor, dil döküyorum özur diliyorum ( ne için dilediğimide bilmiyorum inanın) ama nafile, aç aç eve dönduruyor, burnumdan getiriyor, birlikte gezilere filan da gittik başbaşa oralarda da aynı şeyleri yaptı, beni bırakıp gitmelere durdu.
bunları yazarken bile aslında ne zavallı ne bitiş durumda oldugumu görüyorum.
evlilik hayallerimiz var, ama ben adam yerıne konuşmadıgımı düşünüyorum.
neden hala ayrılmadık, bilmiyorum, korkuyorum, seviyorum (yada çok seviyordum) diyorum, ama boyle evlilik olsa yürümez. ikimizde biliyoruz. boşa zaman kaybetiğimizi düşünüyoruz zaman zaman.
defalarca konuştum küsme direk sorunu söyle anlaşalım yoksa başka problemimiz yok diye ama bıktım. bazen neye küsütğünü bilmeden hafta geçtiği oluyor, bıktım artık
bazen ölmek istiyorum, o kadar değersizim ki,
benımde evlenmek gibi hayallerim var, evimi soyle süslerim çocuklarım şöyle olsa filan diye.
milletin mutlulk resimleri benı sarsıyor bazen. elbette herkes mutlu olsun artsın. keşke bende mutlu olabilsem
sizinle dertleşmek istiyorum buradan:2:
bende bilmiyom canım acaba cokmu üstüne gitti diye düsündüm ama tabi orasıda var iyi düsünsün:26:
burcun balıkmı canım
bence kesinlike oyle davranmamalı.Neden ona oyle katlanmak zorundaki bu cok sacma sadece evlenmek istediği için mi kimse kimseye katlanmak zorunda değil hosuna gitmiyorsa davrnısları ve cok kez uyardıysan ve değişmiyosa bu acıyı cekmek niye ayrıl gitsin.Kend,n, falan düzeltmez düzelmeyen adam zaten hiç kimse de değişmez sadece değişmiş rolu yapar kimisi 1 ay kimi 5 ay kimi 1 yıl 3 yıl ama o kadr sonra sıkılır ve karsında aynı adam tecrube ile sabit .Sen onu kabullenmk zorunda değilsin 29 yasında oldugun için evlenmk istiyorsun ama bu cok yanlış hiç kimse senden değerli değil ve sen onu boyle kabul etmekte zorunda değilsin.Senin kırgın uzgun oldugun durumlarda o seni alttan alıyor mu ? Almıyor tahmin edebiliyorum. Senin için fedakarlık yapmayan bir adam iççin fedekarlık yapmak niye.BU hayatta hersey karsılıklı unutma
Canım yaşınız küçük olsa inan anlarım çocuk derim ama yaşı 30 olmuş, hala çocuk gibi davranıyor. Bence karar alırken çok iyi düşünmelisin. Evli biri olarak söylim, insan evlendikten sonra ailesinden de ayrılınca eşi ona daha fazla destek olsun istiyor. Şuan aranızda küslük olsa bile gidecek bir evin var, dertleşecek arkadaşların var. Ama o zaman evinde , arkadaşında o olacak. Aynı evin içinde her desteğe ihtiyacın olduğunda sana sırt çeviren biri olması, sürkeli senin alttan alıp koşturmanla yürüyen bir evliliğin olması çok ama çok yıpratır seni. Her evlilikte tartışmalar küslükler olur. Çok şükür benim eşim bu zamana kadar yarım saat bile zor küs kalmıştır. Kızar sonra gelir konuşur düzeltiriz arayı. Ama o yarım saat bile bana zehir oluyor. Aynı evde iki kişi ama çıt yok. O bir köşede ben bir köşede. İnan bana çok kötü bir durum. Dediğim gibi canım karar almadan önce iyi düşün. Şimdi yoldan dönmek zor değil, ama evlenipte sonrasında o yolları ayırmak çok daha zor olur. Karar senin.
çok tuhaf şeyleri var mesela, işlerinden hiç bahsetmez, bir okula kabul edildi ar gör lük için , başvurdugunu dahi söylemedi. ben uyutulmuş gibi.
dedim git başla, ama bir haber etseydın keşke. yok yok yok
facebook06 sen ne yapıyorsun arkadaşım. evlenmek için dünyada tek adam o mu var. her genç bayan evlenmeyi siteyebilir ama ALLAH sana bu adamı nasip ederse gerçekten sana eziyet için seni sınamak için nasip eder. erkeklerin bu tavırlarına karşı durmak lazım. sabır et ve artık kendine dur de yazdıklarını kendin okusan dersin bu kız nasıl dayanmış bu adama . seven adam bunları yapmaz diye . sevmek sevildiğini bilmek hissetmek istersin eğer olmuyorsa daha fazla uzatma en fazla 4 ay sonra unutursun. 2 sene sonra da çok daha güzel bir hayat içinde bulursun kendini evli,mutlu ve çocuklu. bu adamla kendini heba etme. hem ben seni başka sayfada gördüm bir listedesin :) dua edicez yakında sana yoksa unuttun mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?