Sürekli uyuyan eşim...

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim aynı ya aynı

Nereden aldınız acaba? Marka model nedir
eczaneden aldım zınco kapsul fiyatı 35 liraydı bıotın tablette marka vermek yasak diye biliyorum ama fiyat fiyat değişiyor çok çeşit vardı ben orta yollu 40 lira civarı olan markanın birisini aldım

Bizde de eşim hiç uyumaz adam hafta içi sonu fark etmiyor 6 saat yetiyor.
Hafta sonu gece 3 te yatarız sabah 9 da kalkar
Beni elleme 17-18 saat uyurum :)

karaciger yağlanması ve böbreklerde bir sorun olursa böyle olunuyormus bir tanıdık hacemat yaptırdı iyi oldum demisti birde hacamatı araştırın

karaciger yağlanması ve böbreklerde bir sorun olursa böyle olunuyormus bir tanıdık hacemat yaptırdı iyi oldum demisti birde hacamatı araştırın
Öyle bir durum olsa tahlillerin birinde mutlaka bir belirti verirdi. Ama hacamat yaptırmasını çok isterim, işe de yarar ama eşim hayatta yaptırmaz

Söylemeden edemicem ama adam yoruluyor demek ki . Eczaneden takviye alabilirsiniz. Bünyesi zayıftır. Sabaha kadar uyumayan ve sizi uyutmayan kocadan daha efdaldir.

Ay 2-3 dk’da bir dönüp dürtüyorum uyumaaaaa diye , nöbetçi asker gibiyim Ya
Bence bırakın uyusun, biraz uykusunu alsın, daha dinç uyanır belki, dizi filmi yalnız izleyin bir süre.

Geç mi yatıyorsunuz?
Eğer öyleyse normal yatış saatinizden 1-2 saat önce uyumaya çalışın.
Gece uykusu iyi alınırsa işten eve gelince daha fazla enerjiniz oluyor.
Hem de akşama doğru yatmayı engellediğiniz için gece uyku sorunu çekmiyorsunuz.

benim eşim de akşam 7 gibi gelir ortalama 12 saat çalıştığı için gelir gelmez uyur bi iki saat kadar sonra yemek ve çay faslı olur hatta uykusunu aldığı için çocuklar yattıktan sonra gece kafa dinlemeye de vakit ayırmış oluruz.
bence adamı uyutmamak için uğraşmak yerine uyutmayı deneseniz daha iyi olacak hem adam uykusunu alacak hem de uykusunu aldığı için birlikte daha verimli vakit geçirmiş olacaksınız

Ya öyle demeyin ben de bu durumdaydım haftanın altı günü 9-6 çalışıyorum eve gelip uyumak en büyük hayalim Çinko eksikliği olabilir bir de kara mürver ekstresi tabletler kullanabilirsiniz bana iyi gelmişti.

Ayy saça tırnağa faydası oldu mu peki? Ben de öyleyim is yerinde özellikle yemekten sonra kendimi tokatliyorum abartısız. Lavaboya gidip yüzüme su çarpıyorum falan bana miisn demiyor. D vitamini düşük çıktı, demir sınırda ama doktor ilaç cimrisi çıktı Bi demir ilacı yazdıramadim baya en sınırdaki değerde unuttum şu an, bir de her şeyi unutuyorum B12 de ortanın altında. Çinko VS bakmadı beyefendi. Dahiliye öyle şeylere bakamiyormus daha önce yaptırdığım tahliller bunlar. Burada marka vermek yasak sanırım ozelden kullandığınız vitamin markasını yazar mısınız bana rica etsem

Az evvel yazmayı unutmuşum depresyonda olabilir mi eşiniz? Bi ara yengem için psikiyatr antidepresaan yazmıştı uykusu açılmıştı daha dinç olmuştu. Sorun sadece fizyolojik olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…