Gülsem mi ağlasam mı bilemedim aynı ya aynıAy okudukça darlanıyorum. Bir keresinde bana bir filmi izlememiz için çok ısrar etti. Çok sevdiği ve uzun zamandır beklediği bir film. Ben filmi beğenmesem de izledim. Dedim ki heves etmiş ortak bir aktivite olsun. Başımı bir çevirmemle ne göreyim. UYUYOR.
Kendime dedim ki yok kızım sen bu vakayla yarışamazsın
Ben de çalışıyordum ama tempoya 1 haftada alıştım ve normale döndüm. Adam 10 senedir duraksız çalışıyor ama aynıSizde çalışmaya başlayın durum dengelenir
Zaten otururken uyuyor. Uzanma huyu yoktur.Ben onun da pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Kendi bi şeyler yapması lazım. Yatmasın mesela oturun yanyana. Otururken de uyur mu?
Gülelim bari napalmGülsem mi ağlasam mı bilemedim aynı ya aynı
Deöek ki bünyesi böyleBen de çalışıyordum ama tempoya 1 haftada alıştım ve normale döndüm. Adam 10 senedir duraksız çalışıyor ama aynı
eczaneden aldım zınco kapsul fiyatı 35 liraydı bıotın tablette marka vermek yasak diye biliyorum ama fiyat fiyat değişiyor çok çeşit vardı ben orta yollu 40 lira civarı olan markanın birisini aldımNereden aldınız acaba? Marka model nedir
Evet benim :)Fotodaki siz misiniz ?
Merak ettim de
OooZaten otururken uyuyor. Uzanma huyu yoktur.
SağolunOooAllah yardımcınız olsun
karaciger yağlanması ve böbreklerde bir sorun olursa böyle olunuyormus bir tanıdık hacemat yaptırdı iyi oldum demisti birde hacamatı araştırınHerkese merhaba hanımlar.
1 senelik evliyim. Çok şükür evliliğimde bir sıkıntı yok ama olumsuz bir durum var.
.
Eşim iş yerinde hem bedenen hem zihnen çok yoruluyor (9-6 çalışıyor) akşam eve geliyor, yemek faslı falan derken koltuğa geçince başlıyor uyuklamaya... 7-8 dk hiç dokunma oturduğu yerden epey derin uyuyor. Tüm kan tahlilleri temiz çıktı. Demli çay, Kahve falan da fayda etmiyor. Akşamları oturup bir dizi-film izleyemiyoruz. Haftasonu, haftaiçi , yıllık izin, resmî tatil vs. her zaman aynı durum.
sormak istediğim şu; sizi zinde tutan, dinç tutan bir takviye ilaç, Gıda var mi? Lütfen sadece bu konuda cevap verin. “Adam yoruluyor” falan demezseniz sevinirim.
Öyle bir durum olsa tahlillerin birinde mutlaka bir belirti verirdi. Ama hacamat yaptırmasını çok isterim, işe de yarar ama eşim hayatta yaptırmazkaraciger yağlanması ve böbreklerde bir sorun olursa böyle olunuyormus bir tanıdık hacemat yaptırdı iyi oldum demisti birde hacamatı araştırın
Bence bırakın uyusun, biraz uykusunu alsın, daha dinç uyanır belki, dizi filmi yalnız izleyin bir süre.Ay 2-3 dk’da bir dönüp dürtüyorum uyumaaaaa diye , nöbetçi asker gibiyim Ya
Ayy saça tırnağa faydası oldu mu peki? Ben de öyleyim is yerinde özellikle yemekten sonra kendimi tokatliyorum abartısız. Lavaboya gidip yüzüme su çarpıyorum falan bana miisn demiyor. D vitamini düşük çıktı, demir sınırda ama doktor ilaç cimrisi çıktı Bi demir ilacı yazdıramadim baya en sınırdaki değerde unuttum şu an, bir de her şeyi unutuyorumBende 2 ay önce bu durumdaydım. Baktım ki akşam sosyal hayatım azalmış miskin olmuşum iyice biraz gece eğlence hayatı planlar vs uyguladim. Ve çinko kapsül + biotin tabler başladım birazda bunlar saç cilt sağlığı niyetiyleydi çok memnun kaldım artık sıfır uyku ne işe yaradı bilemiyorum ama
Benimki öyle.Benimki birşeyler yiyip içerken uyumuyor en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?