Ay 2-3 dk’da bir dönüp dürtüyorum uyumaaaaa diye , nöbetçi asker gibiyim YaAynı adamla mı evliyiz acaba?
Takipteyim konuyu
Başka bir sıkıntı vardır belki? Sürekli uyumak güçlü bir depresyonun habercisi derdi bir psikolok arkadaşım. Belki de sahiden de çok yoruluyodurHerkese merhaba hanımlar.
1 senelik evliyim. Çok şükür evliliğimde bir sıkıntı yok ama olumsuz bir durum var.
.
Eşim iş yerinde hem bedenen hem zihnen çok yoruluyor (9-6 çalışıyor) akşam eve geliyor, yemek faslı falan derken koltuğa geçince başlıyor uyuklamaya... 7-8 dk hiç dokunma oturduğu yerden epey derin uyuyor. Tüm kan tahlilleri temiz çıktı. Demli çay, Kahve falan da fayda etmiyor. Akşamları oturup bir dizi-film izleyemiyoruz.
sormak istediğim şu; sizi zinde tutan, dinç tutan bir takviye ilaç, Gıda var mi?
Haftasonu da aynıE adam yorgun
Rahat bırakın.
Haftasonu izleyin dizi film..
Vallahi aynısıAy 2-3 dk’da bir dönüp dürtüyorum uyumaaaaa diye , nöbetçi asker gibiyim Ya
Haftasonu, haftaiçi, yıllık izin vs. hep aynıEşinin kadın versiyonu ben olabilirim. Çalışırken zaten geç geliyordum pc TV görmek yerine hep uyuyordum. Bence elleme adam uyusun haftasonu etkinlik yapın
Onu da denedik, farketmiyor. Uyandırıyorum sonra yine aynıBenim kocamda uykuyu seviyor ve saniyesinde uyur ne büyük lüksyemek yeriz o biraz kestirir 9 gibi uyandırırım çay yapmış olurum gayet normal seyler dert edicek birsey yok ben kendim diyorum hatta hadi kestir sonra cay icek
Benimki birşeyler yiyip içerken uyumuyor en azındanOnu da denedik, farketmiyor. Uyandırıyorum sonra yine aynı
Nereden aldınız acaba? Marka model nedirBende 2 ay önce bu durumdaydım. Baktım ki akşam sosyal hayatım azalmış miskin olmuşum iyice biraz gece eğlence hayatı planlar vs uyguladim. Ve çinko kapsül + biotin tabler başladım birazda bunlar saç cilt sağlığı niyetiyleydi çok memnun kaldım artık sıfır uyku ne işe yaradı bilemiyorum ama
Aynı ben yaAy 2-3 dk’da bir dönüp dürtüyorum uyumaaaaa diye , nöbetçi asker gibiyim Ya
Evet aynen o şekilde benimki deAynı ben yailk evlendiğim zaman koltukların minderlerini kaldırdım kafası rahat etmesin diye :) Ama şu an her koşulda uyuyor.Son aşama elinde telefona bakar vaziyette uyuyor
Kıyamam ya o kadar iyi anlıyorum ki seni, ben de bi arayış içindeyim işe yarayan bi takviye gıda, ilaç vs var mı diyeBen de işte yoruluyordur vs diyordum. Yazın tatil yaptık iki hafta yine aynı terane. Aynı etkinliği yapıyoruz, aynı yolu yürüyoruz, aynı suda yüzüyoruz. Akşam 9 oluyor. Pıt bizimkinin gözler kapalı. O zaman anladım bunun yorgunlukla alakası yok. Koca cüssesinden de utanmıyor. Bebek gibi oturduğu yerde uyuyakalıyor. Zehir ediyor geceyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?