Suriyeli damat

Ben kendi insanıma kefil olmuyorum değil ki suriyeli görümceni vazgeçir yaşadığım semttekilere bakarak diyorum hiç iyi değiller

Valla Şekerim ailesi biraz haklı.
Bak sabah bi konu okuduk. Din dil mezhep kültür farklı olan Eşiyle bir hanımcağız ne Sıkıntılar yasamış boşanamamış bile. O da büyük bi aşkla aileyi zar zor ikna ederek evlenmiş.
Önce bi Suriye'den ailesi gelsin konuşsunlar görüşsünler vs istesinler o zaman karar verilir.
Kaçmakla çözüm oluyor muymuş ?
Hem hemen inanmasın görümcen belki adam tc olmak için evlenecek.
Tv de neler görüyoruz hergün.

aynı düşüncelerdeyiz :)

yorumlara anlam veremedim,

siz adama kefil olmamissiniz ki,

bi tanisilsin gorusulsun demissiniz anladigim kadari ile.

ben de yerinizde olsam aynisini yapardim.

Gorusup taniyip ona gore biz uygun gormuyoruz demeleri gerekir kizlarina.

hatta onda bile eger ki yaslar yuksekse sadece fikir beyan edip kenara cekilmek karari evlenecek iki gence birakmak gerekir.

Eski komsumuz Suriyeli biriyle evlendi. Kız 29 yasındaydı.Suriyeli damat nikahtan 1.5 yıl sonra tüm paraları alıp Almanyaya kactı.Sanslı ki cocuk yapmadı, iyi analiz etmek gerek. Siz karısmayın

Öncelikle size helal olsun, ne güzel yardımcı olmuşsunuz, zavallı kız ne yalnız kalırdı siz olmasaydınız.
Şimdi ailede endişe etmekte haklı, ben olsam bende acaba derim. fakat iş önyargı ve ırkçılığa giriyorsa bu çok yanlış.
Ne yani şimdi her Türk vatandaşı ile evlenen mutlu oluyorda bu BDV forumu neden acıdan kırılıyor?
Hadi diyelim bu çocuktan ayırdılar kızın evlendiği yerli vatandaşın hayatı zindan etmeyeceğine dair garantilerimi var?
Önce eşiniz gibi bir tanısınlar gerisi gelir zaten.

Esinde senin ülkenin vatandasligini aldi mi cute? Aldiysa ne kadar surede aldi?
Ben Turk vatandasligini evlenmeden almistim zaten. 4,5 yillik evliyiz cocuk yok esim icin bir basvuru yapmadik hic işler nasil yuruyor az bucuk?

ay yok vallahı ben gazıanteplıyım guneydoguluyum ama hıc bır surıyelıyle anlasabıldıgımızı gormedım, etrafımda kımsede de gormedım ,ozellıkle bız gazıanteplılerın hıc anlasabıldıklerını zannetmıyorum ...bızden cok cok ayrılar onlar, hıc bır ortak kulturumuz yok :) sız bakmayın hemen yanıbasımızda olduklarına :)

El Fransız, Ispanyol, Ingiliz, Koreli damat almaya ufuk açmaya çalışır bizde neden böyle oluyor bu durumlar anlamıyorum

EDIT: El=bilinçli insan kesimleri (Suriye için bu ufuk açma Türkiye'yle olmakta..)
EDIT: Bilinçsiz Batı hayranı değilim, taşlamaya çalışmayınız. Yargı basmaya değil, cümledeki maksadı aramaya çalışınız.
Bence hanımefendi ateşlere yalınayak yürümesin. Tabii karar yine kendilerine ait...

Suriye deyince tüyün tersine dönüyor. Huyu suyu temizlikleri (temiz değiller) benım mıdem bulanıyor. Bence kımse ıcın kocanıza ve onum aılesıne ısrar ve baskı yspmayın. Bosver kacarsa kacar kocaman evlenecek yasta kız bunu kendı akıl edebılır dıye dusunuyorum. Sonra sız akıl verdınız dıye ustunuze gelebılırler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…