- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
Nasıl anlasıyorsunuz ? Yaslar kaç ? Ne zaman evlendiniz ? Kusura bakmayın cok merak ettim :)İyi cesaret tanımadığınız adama destek olmanız . Benim eşim Suriye asıllı ben cesaret edemem böyle destek olmaya .
aynı düşüncelerdeyiz :)Suriyelileri genel olarak hiç sevmem, arada vardır belki iyisi ve bir Suriyeli için de kim olursa olsun mücadele etmem. Kendinizi bile isteye zor durumda bırakıyorsunuz. İleride bir sorun çıkınca haklı olarak en büyük suçlu siz olacaksınız. Rahat durun bence. Görümce için bu kadar çaba da bana anlamsız geldi.
Surıyelı olunca belkı sıstem başka ıslıyordur. Ben 4 senede turk vatandaşlığını alabıldım. Başvurudan sonra 4.sene geldı vatandaslıgım.
Benım kuzenlerımde aynı surede turk vatandaşı olabıldıler. Erkeklerı evet askere alıyorlar , eger ulkesınden sılınmedıyse alıyorlar. Ama ülkeden sılınıp çıkarıldılarsa vatandaşlıktan askere gıtmıyorlar.
ay yok vallahı ben gazıanteplıyım guneydoguluyum ama hıc bır surıyelıyle anlasabıldıgımızı gormedım, etrafımda kımsede de gormedım ,ozellıkle bız gazıanteplılerın hıc anlasabıldıklerını zannetmıyorum ...bızden cok cok ayrılar onlar, hıc bır ortak kulturumuz yok :) sız bakmayın hemen yanıbasımızda olduklarına :)Ben hemşerimle anlaşamıyorum millet Suriyeliye niyetleniyor :) siz güneydoğulu iseniz ortak paydada buluşmak kolay olabilir. Ben o bölgede çalıştım da ondan söylüyorum. Ama değilseniz kültür farkı sizi zorlayabilir
Anlamadım vatandaşlığı alsın ama askerlik yapmasın mi istiyorsunuz
Anlamadım vatandaşlığı alsın ama askerlik yapmasın mi istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?