Ben konuşarak anlatanlardan oldum yeri geldi bağıra çağıra ağlaya ağlaya anlattım yine de faydasını görmedimBen susarak anlatanlardanım. Faydasını görmedim.
Anlamaları için ne yapmak lazım acabaAnlamıyorlar ama işlerine geliyor
Gidişle öyle olacak zaten anlatmaktan da vazgeçecemANLATMAYIN
Denedim patır patır cevap verdim dik durdum sırf inat olsun diye o da cevap verdi. Ağlayıp hislerimi anlattım bu sefer öküz ya sen neye ağlamadın ki dedi. Bende sustum ya anlar ya da herkes kendi yolunaSusmak değil de aksine konuşup patır patır cevap verince anlıyor bu kalaslar . Birde ona karşı soğuk olunca aaa noldu bu kadına deyip 180 derece dönüyolar
Anlıyor mu peki benim ki anlamıyor asla inat ediyor anlamamak içinYüzüne vura vura anlatırım icimde tutamam :)
Bir eder üc eder beş eder anlar ama anlamamazlıga yatar vs umrum değil tavrım hep aynı olunca en sonunda anlamak zorunda kalıyor :)Anlıyor mu peki benim ki anlamıyor asla inat ediyor anlamamak için
Herkesin anlayış şekli farklıdır ben her zaman net olarak bagirmadan cagirmadan konuşmaktan yanayımEvet aslında üzerinde konuşmak istediğim şey tam da bu. Erkekler bağıra çağıra ağlaya ağlaya ankatılanlardan bişey anlamıyor belki de benim hayatımdaki insan anlamıyor. Bilemiyorum.
Yoruldum artık anlatmaya çalışmaktan ve susmayı seçtim. Sizce bişeyler susarak anlatılır mı ?? Erkekler anlar mı sizce sessizlikten?? Siz kendinizi nasıl anlatırsınız sevgilinize ya da eşinize ?? Dertleşelim biraz.
anlattım aslında ama karşımdaki insan beni anlamamak için direniyor. Beni suçluyor. Ben kimseyi suçlamadan derdimi anlatmak istedim bir ilişki yarış değildir kim haklı kim haksız önemi yok ama çocukça bir yarış içinde ve kendini haklı çıkarma çabasıBence konusun. Bagırıp cagırmadan, suçlamadan, yargılamadan..
Sabrınızın taştığı noktayı beklemeyin, kendinizi dinleyin.
Neye ihtiyacınız olduğunu., karsı taraftan bu ihtiyaç için ne beklediğinizi anlatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?