Susarak anlatmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Evet aslında üzerinde konuşmak istediğim şey tam da bu. Erkekler bağıra çağıra ağlaya ağlaya ankatılanlardan bişey anlamıyor belki de benim hayatımdaki insan anlamıyor. Bilemiyorum.

Yoruldum artık anlatmaya çalışmaktan ve susmayı seçtim. Sizce bişeyler susarak anlatılır mı ?? Erkekler anlar mı sizce sessizlikten?? Siz kendinizi nasıl anlatırsınız sevgilinize ya da eşinize ?? Dertleşelim biraz.

Güncelleme 6. Sayfada

Son düzenleyen: Moderatör:
Susmak değil de aksine konuşup patır patır cevap verince anlıyor bu kalaslar . Birde ona karşı soğuk olunca aaa noldu bu kadına deyip 180 derece dönüyolar
Denedim patır patır cevap verdim dik durdum sırf inat olsun diye o da cevap verdi. Ağlayıp hislerimi anlattım bu sefer öküz ya sen neye ağlamadın ki dedi. Bende sustum ya anlar ya da herkes kendi yoluna

Herkesin anlayış şekli farklıdır ben her zaman net olarak bagirmadan cagirmadan konuşmaktan yanayım

erkeklerin geneli böyle sanırım ne imadan anlıyorlar ne tavırdan ne soğukluktan

bariiz bir şeye tavır yapıyorum adam ' noldu şimdi ben anlamadım ' diyor.

yuh diyorum ya . bukadar aptal olamazlar . olamazlar değil mi ?

bence işlerine gelmiyor yaaaaa

anlattım aslında ama karşımdaki insan beni anlamamak için direniyor. Beni suçluyor. Ben kimseyi suçlamadan derdimi anlatmak istedim bir ilişki yarış değildir kim haklı kim haksız önemi yok ama çocukça bir yarış içinde ve kendini haklı çıkarma çabası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…