Bana da aynısınu yapıyor ben şimdi ki naptım ki diyor. Güzelce anlatıyorum e yapmışsam nolmuş sanki diyor deliriyorum.erkeklerin geneli böyle sanırım ne imadan anlıyorlar ne tavırdan ne soğukluktan
bariiz bir şeye tavır yapıyorum adam ' noldu şimdi ben anlamadım ' diyor.
yuh diyorum ya . bukadar aptal olamazlar . olamazlar değil mi ?
bence işlerine gelmiyor yaaaaa
Hayir. Susunca islerine geliyor dir dir yok vir vir yok. Konusunca da anlamiyorlar gerci de, hic anlamiyorlar aslinda kafalar kit cok da kasmamak lazim.Evet aslında üzerinde konuşmak istediğim şey tam da bu. Erkekler bağıra çağıra ağlaya ağlaya ankatılanlardan bişey anlamıyor belki de benim hayatımdaki insan anlamıyor. Bilemiyorum.
Yoruldum artık anlatmaya çalışmaktan ve susmayı seçtim. Sizce bişeyler susarak anlatılır mı ?? Erkekler anlar mı sizce sessizlikten?? Siz kendinizi nasıl anlatırsınız sevgilinize ya da eşinize ?? Dertleşelim biraz.
Çok iyi anlıyorum benimkide Duygu sömürüsü bunlar hep derdi ya hak maddesi ağaç bunların duvarla konuşsak daha çabuk çözüm alırız. Bir kağıda sorunları yazıp yatağın üstüne bırakıp dışarı çıkın aklı başına gelir belki terkedildigini sanarDenedim patır patır cevap verdim dik durdum sırf inat olsun diye o da cevap verdi. Ağlayıp hislerimi anlattım bu sefer öküz ya sen neye ağlamadın ki dedi. Bende sustum ya anlar ya da herkes kendi yoluna
Nasil isterdim aglamadan birseyleri anlatmayi ama malesef aglamadan anlatamiyorum ne cok isterdim o dizilerdeki gibi iki damla dokulup yuzumden catir catir damardan girmeyi malesef kafa göz dağılıyor aglarken.. en büyük eksikligimiz bu susuncada birseyler degismiyor yalniz..Evet aslında üzerinde konuşmak istediğim şey tam da bu. Erkekler bağıra çağıra ağlaya ağlaya ankatılanlardan bişey anlamıyor belki de benim hayatımdaki insan anlamıyor. Bilemiyorum.
Yoruldum artık anlatmaya çalışmaktan ve susmayı seçtim. Sizce bişeyler susarak anlatılır mı ?? Erkekler anlar mı sizce sessizlikten?? Siz kendinizi nasıl anlatırsınız sevgilinize ya da eşinize ?? Dertleşelim biraz.
Anlamak isteyen susarak da anlarEvet aslında üzerinde konuşmak istediğim şey tam da bu. Erkekler bağıra çağıra ağlaya ağlaya ankatılanlardan bişey anlamıyor belki de benim hayatımdaki insan anlamıyor. Bilemiyorum.
Anlamazlar. Her seyi acik acik anlatmadan anlayamiyorlar malesef. Susmak aslinda bir kadin icin vazgecis. Vazgectigim anda susarim ben. Erkekler aslinda kadin sustugunda korkmali ama is isten gecmis oluyor :)Evet aslında üzerinde konuşmak istediğim şey tam da bu. Erkekler bağıra çağıra ağlaya ağlaya ankatılanlardan bişey anlamıyor belki de benim hayatımdaki insan anlamıyor. Bilemiyorum.
Evet yönteminiz çok güzel ama ben bir kere susmaya başladım şimdi kendim mesaj atarsam tükürdüğümü yalamış olcamOrtada bir sorun veya dilenmeyi bekleyen bir özür varsa; karşı cinse anlatmayi denemiş ama başarılı olamamışsaniz bir de benim yöntemimi deneyin. Çoğunlukla iyi çalışan bir yöntemdir. Başarılı sonuç verir. Ama çok sabır ister.
Öncelikle anlatmaya çalışmak ya da küsmekten vazgeçin. Bunlar etkisini uzun vadede kaybeder.
Yapacağınız şey gerekmedikçe konuşmamak.
Örnek bir diyalog verelim:
Nasılsın?
Iyiyim.
Günün nasıl geçti?
Fena değildi.
Çay içer misin?
Içerim.
Ev sahibi aradın mı?
Aradım. Durumu anlattım. Problem olmaz dedi.
Gibi....
Örnek diyalogdaki gibi. Sorulara cevap verin. Ama durgun olun. Şen şakrak olmayın. Gerektiğinde siz de soru sorun. Ama mecburi soruları sorun. Lafı uzatmayın.
Size "bi şeyin mi var ,sanki keyifsiz gibisin" derse. Çok şaşırın. Şok olun.
"Yok canim. O da nerden çıktı " gibi abartılı bir tepkiyle bir anlığına gülümseyin. Ve orda kesin konuyu.
Gereksiz muhabbettlere girmeyin. Mesela siz tutup da çay ister misin demeyin.
Direkt çay koyun. İçerse içer
Icmezse sorun değil.
Burda amaç sorunu içimize atmiş gibi yapmak.
Karşı taraf bir sorun oldugunu hissetmeli ama sorunun adını koyamamali. Bu küsluk degil, trip de degil
Ama ne??
Somut olarak hiçbir şey olmayacak ama bir huzursuzluk olacak. Ve bu huzursuzluk onu rahatsız edecek.
Belki sizi gerçekten seven bir adamsa vicdanen rahatsız olacak. Ve problemin tespiti ve çözümü için kafa yoracak.
Bu uzun bir zaman alabilir
Karşınızdaki adam sizin tavrinizdaki değişikliği anlayamacak kadar öküz ruhlu olabilir. Çok sabır gerekebilir. Ama denemekte fayda vardır. Kolay gelsin.
Ben de bunu ona hep söyledim anladığında geç kalacaksın dedim ama o başka birine giderim felan sandı bu sözümü daha çok kızdıBen toptan sustum. Sildim attım, şimdi anladı ama iş işten geçti. Anlamaları için komple kaybetmeleri gerekiyo
Ben de vazgeçtim aslında. Artık anlatmak istiyor muyum onu da bilmiyorumAnlamazlar. Her seyi acik acik anlatmadan anlayamiyorlar malesef. Susmak aslinda bir kadin icin vazgecis. Vazgectigim anda susarim ben. Erkekler aslinda kadin sustugunda korkmali ama is isten gecmis oluyor :)
Çok anlattım ama anlamadıSusarak hiç olmaz o iş
Tam tersi net ,dümdük yüzüne anlatacaksın başka türlü anlamazlar kolay kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?