Susarak anlatmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sakince konuşma olayını yazmadım çünkü olması gereken bu olduğu için en başta denedim zaten. Bana karşı sürekli bir gardını alma bana bişeyleri kabul ettirme çabası içinde

Vallahi hayatlarından çıkıp gidene, yani iş işten geçene kadar, ister davul cal, ister dilsiz ol anlamazlar, anlamıyorlar..
Neden çünkü yanindasin ya kafa basmıyor bunlarin, umursamiyorlar, işlerine geliyor..
Sonra sen yeter ve deyip geri dönüşü olmadan gidiyorsun, işte o zaman anlıyorlar..
Geçmiş olsun tabi o saatten sonra..

Soyleyince bile anlamiyorlar ayol susunca nasil anlasinlar net olup tane tane afedersiniz aptala anlatir gibi anlatmak gerekiyor bence.

Benim taktiği kim sızdırdı medyaya ya
Hem çene yorulmuyor,hem de küs ve suratsız denilemiyor,elle tutulmaz gözle görülmez serin bir rüzgar,hani meltem gibi ama üşüdüm sanki dedirten

Beni konuşarak anlamayan insana susarak bir şey anlatmaya kalkmam, ayrılırım. Konuşmaktan anlamayan, susmaktan nasıl anlasın?

Kimisi susan kadin tribi sever
Ben de zor yaparım bunu.Ben konuşarak anlaşma taraftarı olduğumdan..Ama öylesi kazanıyor bence bazıları için

Evliliğin ve eşin için bak 40 tane iletişim şekli denemişsin çabalıyorsun,ve bence eşin anladığı halde anlamazdan geliyo çünkü bazı eşler bir sorunu oturup konuşmak yerine ötelemeyi yok saymayı sever sizinde içinizde birikip birikip patladığınızda direk savunmaya geçer.Kendinizi yıpratmayın böyle bi sorun yaşadığınızda her yolu denemiş ve olduramamışsanız toplayın bir kaç eşyanızı tatile çıkın veya ailenizin yanına gidin ama sessizce yapın kavga edip küs gitmek gibi değil bi şaşırsın bakalım çabaladığını görürseniz eğer son sanşı olduğunu karşılıklı oturup sorun çözemedikten sonra evli kalmanın sizi yıprattığını belirtin bu şekilde aklı başına gelir belki

Bunu yaptım ben. Ise yaradı cidden. Hatta aynen yoo moralim bozuk degil bisey olmadi nereden çıktı dedim. Hayir ama suratın asık bisey olmuş neyin var senin vs hemde 3 kez yanima geldi gitti. Aynı gun içerisinde
Bende cevap verdim sorulara gunaydin dedi gunaydin dedim mesela. Bu taktik cok dogru bir yontem cidden.

Benim taktiği kim sızdırdı medyaya ya
Hem çene yorulmuyor,hem de küs ve suratsız denilemiyor,elle tutulmaz gözle görülmez serin bir rüzgar,hani meltem gibi ama üşüdüm sanki dedirten
Bunun bir de telefon versiyonu var bildin mi
Adam arayacak
Acmayacaksin
Tekrar arayacak yine acmayacaksin. Sonra bir daha arayacak,alelacele acmis gibi yapacaksin,gayet sen sakrak “tatlim ben seni sonra ararim simdi musait degilim” deyip,tabi ki aramayacaksin.
Sonra o tekrar aradiginda “ah canim ben seni unuttum dimi,musait olunca arayayim,programima bakip doneyim sana” deyip yine donmeyeceksin
Noldu bir sorun mu var derse
Ay yok canim ne alakasi varrrrr
Cok eglenceli yontem bence

Susunca anlıyorlar ama yanlış anlıyorlar =)))
Benim ki medyum değilim sen susunca anlamıyorum anlat bana diyor, konuşuyoruz o yüzden
Eğer çok hiddetli isem yazarım, o bizim aramızda daha etkili bir yöntem, yazdığım zaman hiç itiraz etmiyor

Ahhahhah,ben bunu artık görüşmek istemediğim birine yaptım:)
Açıkça söylemektense kendi anlasın istedim.
Sebeplerimi de biliyordu,ama yine de benden kolay vazgeçemedi:)
Vatsapta görüp yazmadım,gördüğümü gördüğü bellydi,aradı normal konuştum,sınırlı kelimelerle.
Bile bile "birşey mi var"sorusuna,a hayır ya,ne olabilir ki...
En sonunda kopabildi,ben olsam bunu kendime yaptırmazdım,ilk sinyallerde gerektiği gibi davranırdım..
Eş versiyonu da iyiymiş,çok kızınca yapılır yani:))

ABD’nin Minnesote eyaletinde bulunan dünyanın en sessiz odası insanın damarlarında akan kanın sesini duyabilecek kadar sessiz. İnsan beyninin sınırlarını aşan bu sessiz odada en çok kalabilme rekoru ise 45 dakika. İşte dünyanın en sessiz odası Orfield Laboratuvarı...
Minneapolis kentinde bulunan Orfield Laboratuvarı 'Dünyanın en sessiz odası' veya 'Yankılı oda' olarak biliniyor. %99.99 oranında ses geçirmez bir özelliğe sahip olan Orfield Laboratuvarı, Guinnes Rekorlar Kitabı'na da geçti. Kalın cam elyaf, iki kat yalıtılmış çelik duvarlar ve 30 santim kalınlığında betonla çevrilen odaya adım atanlar ilk önce şok oluyor, daha sonra halisülasyonlar görmeye başlıyor. İnsan kulağının işitebileceği en düşük ses 0 desibelken bu oda -9 desibelde bir sessizliğe sahip. -9 desibel ise çıldırtan sessizlik anlamına geliyor.
gömülsende anlamazlar.

Bu biraz da yapı meselesi bende susmayı seçmiştim ama içime atmaktan hasta olup psikoloğa gidince psikoloğum sizin fıtratınızda susmak yok o yüzden karşıdakini kırmadan haksız duruma düşmeden açıkça söylemeniz lazım dedi bana da çok mantıklı geldi çünkü sustukça içim içimi yiyor aylarca beynimi kemiriyordu şimdi söylüyorum rahatım ben üzüleceğime o üzülsün diyorum

Şuan evli değiliz malesef

Bayıldım bu yoruma

Bu firdevs yöreoğlu değil mi ya ??

Bi güncelleme yapayım o halde belki tekrar fikrini belirtmek isteyen ablalarım ve kardeşlerim olur. Ben dün hiç yazmadım. Gece 12 de ben özlüyorum seni yazdı bana yine cevap vermedim. Çünkü zamanında çok konuştum anlamadı artık içimden konuşmak gelmiyor. Daha ne kadar böyle devam eder onu da bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…