Sütüm çok :/

Herkes gereken şeyleri yazmış.Birde tiroid hormonu dengesizliğinin de anne sütünü etkilediğini okumuştum bir yerde.Eğer tiroid sorununuz varsa ilacınızı da düzenli almalısınız.
Tiroid sorunum var malesef bi kac haftaya test yapilacak zaten anlariz belki de o yüzdendir ..

Bol bol uyu dinlen. Stres olma. Mümkünse yanına annen ya da bir akraban gelsin bir kaç günlüğüne. Bebeği uyut git yat :)
Annem geldi bi kaç gündür burda yanimda bebişe bakiyo gün icinde zaten ama işleride kalkıp yapınca ona kıyamadıgımdan bende kalkıp hızlı hızlı yapmaya baslıyorum bu sefer normalde sabahtan baslayıp yavas yavas dinlene dinlene yaparim böyle aksama kadar hizli hizli kosturuyorum yoruluyorum farkında olmadan bide uyku cok az zaten

Sütüm çok diye başlığı okuyunca daha ne istiyor dedim.

Bol bol su için, hakiki köy tereyağı peyniri vs. yiyin. Malt içecekleri de baya işe yarıyormuş.

ilk 2 ay ne yaparsan yap ağlar senin kucağından inince
ten teması önemli kucağına al hafif yatık bir şekilde göğüsünün üstüne koy benim yeni doğum yapan 2 arkadaşım var
iksininde emzirme süresi en yarım saat çocuk alıyor bırakıyor istiyor
yani çocuk patron

sütünün yetmediğini nereden anladın buarada ???
kusuyorsa renginde farklılıklar yoksa
altını dolduruyorsa sürekli uyuyorsa(ama sen uyandır çok aralıklı uyumasın)
problem yoktur bence

en iyi süt yapan şey sudur, anne sütünün yüzde 96sı sudur zaten. ve de mutlu olmak stressiz olmak süt vermenin en kolay yoludur.

Kuru incir çok arttryo ben azaldığını hissediyim yiyorm 5 6 tane aksama semsert oluyo dereotuda ypyoms onu denemedm ama

Ben kaç kere yedm sadece ton balığı gibi yüksek cıva içeren balıkları fazla tuketmemek gerekiyo

Dere otu, bulgur pilavı ve kompostonun sütü arttırdığını duymuştum. Bi de hasuta diye annemlerin yöresinde yapilan bir tatlı var. Tereyağı pekmez ve nisastayla yapılıyor o da sütü artırıyor diyordu annem :)

Bir de dinlenmek ve ilik duş iyi geliyor. Kafana çok takmamaya çalış canım bebiş emdikçe emdikçe sütün artacak inşallah sen israrla göğsünü vermeye devam et

Sağdığımda ki miktarlardan ve yeni yeni sütten sonra uyumamaya başladık
Sağdığınız miktara göre karar veremezsiniz. Bebeğin çekişi gibi olamaz çünkü. Sütün yetip yetmediği bebeğin aldığı kilodan anlaşılır ama evde böyle bir imkanımız yok o yüzden çişini takip etmemiz gerekiyor. 24 saat içinde 6-7 çiş yapıyorsa Bebek doyuyordur Hemen mama vermeyin bir takip edin

Annene kıyamıyorsun da bebiş anlatamıyorum derdini. Ona da kıyma. Senin işin bebek. Evi mok götürmez merak etme. Annen de sana yardıma geldi. Sen yat uyu.

Sütüm çok diye başlığı okuyunca daha ne istiyor dedim.

Bol bol su için, hakiki köy tereyağı peyniri vs. yiyin. Malt içecekleri de baya işe yarıyormuş.
Yanlış acmışım başlığı sonradan gördum

Tesekkurler

Açken meme aradigi gibi aranıyodu cunku emzirmeme ragmen bide pompayla sagınca azaldıgını anladım

Ay cok tesekkur ederim böyle yorumlar gelince içim rahatlıyo inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…