sağolun arkadaşlar yorumarınızı tek tek okudum. hepinizde haklısınız ben resmen yüksek oranda bu gidişatı kabullenmiş durumdayım.Öncelikle şu varki baba ocağına geri dönemem bana düşen iş bulmak maddi güç manevi gücüde beraberinde getirir.Burada ancak memurluk işi olur yani yaşadığım içe tatilköyü gibi yer iş imkanı yok temizliğe gidebilirim tabi son zamanlarda düşünmeye başladım bu konuyu. Ama asıl gücü verecek devlet işi olacaktır kpss ah kpss geçen sene parasız döneme denk geldi giremedim bu yıl inşallah kazanıcam.
Çocuğuma geleyim benim pembe yanaklı kelebeğim inşallah hatırlamaz babasının caniliğini.Ya bakın birçok konuya değinmek istiyorum ama sıraya sokamıyorum allakbullak oldu kafam.Eşime sevgim var yazmıştım ya alışkanlık belki yüzünü görmeye alıştım ,cinsel yöndende hiçbir şekilde arzulamıyorum hatta kadınlığımı yaşamayı bırakın öpüşmek bile içimden gelmiyor ama yinede vazifemi yapıyorum.Müstescen konuya dahada değinmeye gerek yok ben seks olmadanda yaşarım aramıyorum bile tam olarak nedir onuda bilmiyorum.
Kocamla tüm gün kavga etmiyoruz çocuğum sürekli şahit olmuyor ama haftada en az 2 defa şahit oluyor.Benim hatam onu herzaman affetmek oldu affettim demeyi bırakın olayların üzerine yarım saatten fazla gitmemişimdir.Özetle az önce bir arkadaşımızın yorumunda olduğu gibi önce işe gir maddi gücünü aldığında eşin hala değişmezse boşan yazmış aynen katılıyorum şuan bana daha iyi bir yolda yok.
Ve son olarak eklemeliyim beterin beteri var halinize şükredin a dostlar az evvel bir arkadaşta 23 yaşında
evli ve benim durumumda olduğunu hatta imkanlarının daha kısıtlı olduğunu yazmış allah seninde benimde hatta hayattaki zor durumda olan herkesin iyi niyetlerini kabul etsin.
Bütün yazdiklariniza katiliyorum, özellikle kirmiziya aldigim kisima.olumunekankayizsmileRabbim hakkınızda hayırlısını versin ve işlerinizi yoluna koysun en kısa zamanda inş.
Bazen o kadar sinirleniyorum ki okuduklarıma. Diyorum ki ya bir insan nasıl olurda eşine de çocuğunuda sahip çıkmaz ve bunları yaşatır. Bu hayatta huzurlu ve sevgi dolu bir aileden başka ne bekleyebilir. Belalarını mı arıyorlar ne arıyorlar anlamıyorum. Böyle insanların psikoljık sıkıntıları var mutlaka.
Ben küçüklüğümden beri dayak yiyen bir anne ortamında büyüdüm. O yüzden hiç istemem ki sizin çocuğunuz böyle bir ortamda büyüsün. Keşke bana sorsalardı ve böyle bir seçim hakkım olsaydı, kesinlikle boşansınlar derdim. Birşeyin içinde olmaktansa , uzağında olmayı, anneyide babayıda eksik yaşamayı tercih ederdim. İnsan unutmuyor ,ruhunuza işliyor birşeyler. Çok şükür ben kendi yuvamda çok mutluyum, ama gel görün kü içimden çıkmaz yaşananlar. Kendi mutluluğum bile eksiktir.
O yüzden hiç düşünmedim bile ayrılın derken açıkçası. Kimse yaşasın istemem böyle. Böyle bir baba eksik değildir insanın hayatında bana göre. Aman babasız kalmasın diyecekseniz. ( İnsan babasını kaybettiğinde üzülmez mi, ben öldüğünde üzülemedim bile)
Hayırlısı neyse o olsun hakkınızda.
kötü bir alışkanlığım var sigara içiyorum ders çalışmayı düşünyordum hatta uyumayacaktım hiç sigaramda bitmişti bugün eşimde 1 saat önce kadar uyandı alabilir misin açık yer vardır dedim.
Birazda ısrar ettim gitti geldi heryer kapalıymış gözüme vurdu kapının arkasında yere eğildim kaldım yeter tamam dövüceğini bilsem istemezdim dedim aklınıza gelecek en kötü küfürleri söyleyerek kapının arkasına sıkışmış böcek gibi ezdi sonra gitti oturdu yine geldi yeter diyorum tamam yeter elinde bişeyle vurdu gitti anneme bana küfür edip söyleniyor ben mutfaktayım kendi bilgisayarımdayım ağlıyorum aklımdan ölümle kaçmak arasında köprü ouşuyor her dayak sonrasında olduğu gibi oturdum şimdi size yazıyorum bilmiyorum yazıyorum işte rahatlarmıyım sanki günlük gibimi yoksa benim için bimiyorum yazıyorum
kötü bir alışkanlığım var sigara içiyorum ders çalışmayı düşünyordum hatta uyumayacaktım hiç sigaramda bitmişti bugün eşimde 1 saat önce kadar uyandı alabilir misin açık yer vardır dedim.
Birazda ısrar ettim gitti geldi heryer kapalıymış gözüme vurdu kapının arkasında yere eğildim kaldım yeter tamam dövüceğini bilsem istemezdim dedim aklınıza gelecek en kötü küfürleri söyleyerek kapının arkasına sıkışmış böcek gibi ezdi sonra gitti oturdu yine geldi yeter diyorum tamam yeter elinde bişeyle vurdu gitti anneme bana küfür edip söyleniyor ben mutfaktayım kendi bilgisayarımdayım ağlıyorum aklımdan ölümle kaçmak arasında köprü ouşuyor her dayak sonrasında olduğu gibi oturdum şimdi size yazıyorum bilmiyorum yazıyorum işte rahatlarmıyım sanki günlük gibimi yoksa benim için bimiyorum yazıyorum
aşk kalmadı ama sevgim var 11 yıllık geçmişimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?