tabutumu kıramıyorum

öncelilke çok üzüldüğümü söylemek istiyorum.ama bence çaresiz değilsiniz. çok zor bir karar biliyorum ama evliliğinizi kurtarmak için her yolu denediyseniz ve yinede olmuyorsa bence ayrılın ve ailenizin yanına gidin.çocuğunuza da bakarsınız , üniversite mezunusunuz bir iş bulup çalışbileceğinizden de eminim.bence kadınlar önce hiç bir şeye mahkum edilemeyeceklerini kabul etmeli kendilerine inanmalılar.umarım artık o tabuttan kendi yaşam aşkınızla ,çocuğunuz ve kendiniz için çıkarsınız....

sağolun arkadaşlar yorumarınızı tek tek okudum. hepinizde haklısınız ben resmen yüksek oranda bu gidişatı kabullenmiş durumdayım.Öncelikle şu varki baba ocağına geri dönemem bana düşen iş bulmak maddi güç manevi gücüde beraberinde getirir.Burada ancak memurluk işi olur yani yaşadığım içe tatilköyü gibi yer iş imkanı yok temizliğe gidebilirim tabi son zamanlarda düşünmeye başladım bu konuyu. Ama asıl gücü verecek devlet işi olacaktır kpss ah kpss geçen sene parasız döneme denk geldi giremedim bu yıl inşallah kazanıcam.

Çocuğuma geleyim benim pembe yanaklı kelebeğim inşallah hatırlamaz babasının caniliğini.Ya bakın birçok konuya değinmek istiyorum ama sıraya sokamıyorum allakbullak oldu kafam.Eşime sevgim var yazmıştım ya alışkanlık belki yüzünü görmeye alıştım ,cinsel yöndende hiçbir şekilde arzulamıyorum hatta kadınlığımı yaşamayı bırakın öpüşmek bile içimden gelmiyor ama yinede vazifemi yapıyorum.Müstescen konuya dahada değinmeye gerek yok ben seks olmadanda yaşarım aramıyorum bile tam olarak nedir onuda bilmiyorum.

Kocamla tüm gün kavga etmiyoruz çocuğum sürekli şahit olmuyor ama haftada en az 2 defa şahit oluyor.Benim hatam onu herzaman affetmek oldu affettim demeyi bırakın olayların üzerine yarım saatten fazla gitmemişimdir.Özetle az önce bir arkadaşımızın yorumunda olduğu gibi önce işe gir maddi gücünü aldığında eşin hala değişmezse boşan yazmış aynen katılıyorum şuan bana daha iyi bir yolda yok.

Ve son olarak eklemeliyim beterin beteri var halinize şükredin a dostlar az evvel bir arkadaşta 23 yaşında
evli ve benim durumumda olduğunu hatta imkanlarının daha kısıtlı olduğunu yazmış allah seninde benimde hatta hayattaki zor durumda olan herkesin iyi niyetlerini kabul etsin.

İnşallah kpss'yi kazanacaksın.
Bu gece cuma gecesi, bol bol yürekten dua et

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ve işlerinizi yoluna koysun en kısa zamanda inş.

Bazen o kadar sinirleniyorum ki okuduklarıma. Diyorum ki ya bir insan nasıl olurda eşine de çocuğunuda sahip çıkmaz ve bunları yaşatır. Bu hayatta huzurlu ve sevgi dolu bir aileden başka ne bekleyebilir. Belalarını mı arıyorlar ne arıyorlar anlamıyorum. Böyle insanların psikoljık sıkıntıları var mutlaka.

Ben küçüklüğümden beri dayak yiyen bir anne ortamında büyüdüm. O yüzden hiç istemem ki sizin çocuğunuz böyle bir ortamda büyüsün. Keşke bana sorsalardı ve böyle bir seçim hakkım olsaydı, kesinlikle boşansınlar derdim. Birşeyin içinde olmaktansa , uzağında olmayı, anneyide babayıda eksik yaşamayı tercih ederdim. ınsan unutmuyor ,ruhunuza işliyor birşeyler. Çok şükür ben kendi yuvamda çok mutluyum, ama gel görün kü içimden çıkmaz yaşananlar. Kendi mutluluğum bile eksiktir.

O yüzden hiç düşünmedim bile ayrılın derken açıkçası. Kimse yaşasın istemem böyle. Böyle bir baba eksik değildir insanın hayatında bana göre. Aman babasız kalmasın diyecekseniz. ( ınsan babasını kaybettiğinde üzülmez mi, ben öldüğünde üzülemedim bile)

Hayırlısı neyse o olsun hakkınızda.

Canim benim.
Cok hemde cok üzüldüm.
Esinin sana neden böyle davrandigini sordun mu?
Yada herhangi bir tartismada, sana haksizlik yapildiginda, ondan ayrilmak istedigini beyan ettin mi hic?
Belki gözü biraz korkmali ha, ne dersin?
Siddet gercekten bir evliligi bitirme nedenidir. Ayril demiyorum ama bir kadin dayak yiyerek hayatini sürdürebilir mi?
Ailen biliyor mu peki esinin sana karsi tutumlarini?

Bütün yazdiklariniza katiliyorum, özellikle kirmiziya aldigim kisima.olumunekankayizsmile

kötü bir alışkanlığım var sigara içiyorum ders çalışmayı düşünyordum hatta uyumayacaktım hiç sigaramda bitmişti bugün eşimde 1 saat önce kadar uyandı alabilir misin açık yer vardır dedim.
Birazda ısrar ettim gitti geldi heryer kapalıymış gözüme vurdu kapının arkasında yere eğildim kaldım yeter tamam dövüceğini bilsem istemezdim dedim aklınıza gelecek en kötü küfürleri söyleyerek kapının arkasına sıkışmış böcek gibi ezdi sonra gitti oturdu yine geldi yeter diyorum tamam yeter elinde bişeyle vurdu gitti anneme bana küfür edip söyleniyor ben mutfaktayım kendi bilgisayarımdayım ağlıyorum aklımdan ölümle kaçmak arasında köprü ouşuyor her dayak sonrasında olduğu gibi oturdum şimdi size yazıyorum bilmiyorum yazıyorum işte rahatlarmıyım sanki günlük gibimi yoksa benim için bimiyorum yazıyorum

yazdıkların bana çok ağır geldi ..
boğazımda bir düğüm öylece bakakaldım ekrana..
hele son yazdığın...
Allah yardımcın olsun arkadaşım.
umarım ve dilerimki kpssyi kazanırsın.dilediğin ve hakettiğin hayatı yaşarsın...

gerçek mi bu yaa
vahşet resmen
hele son yaptığı
psikopatlara benziyor sigara yok diye seni mi dövüyor hasta!!!
boşanmak kolay değil evet ama başarabilirsin emin ol
haybeye konuşmuyorum
merdiven silsen ev temizliği yapsan daha mutlu olursun herhalde
bir askerin bunları yapması
ensini apartmanda rezil etmesi seni küççük düşürmesi
kabul edilecek bişey değil
bi ezikliğimi var acaba merak ediyorum
askeriye de bunu eziyorlar bu da gelip sana mı sataşıyor
ondan kurtulmaya çalışmalısın bu böyle gitmez
kuvvetli ol
namusunla yapacağın hiç bi işten de utanma
bırak kocan utansın

çık git o evden acilen.
sığınma evine mi gidersin, sokakta mı yaşarsın bilmem ama çık git.
kocan ruh hastası senin. hayati tehliken var o evde..
bu koca seni bir gün öldürür ama senin ölme lüksün bile yok çünkü sen annesin; çocuğun için yaşamalısın..

Elim ayağım titredi okurken bu nasıl bir vicdansızlık tır ya
Bende asker eşiyim canım bir abla tavsiyesi sana lütfen bunu dene canım.
Bir şekilde o adamın komutanına ulaş yada onun eşine git durumunu anlat sana zaten yardımcı olurlar inan bana.
Eşine senin hakkında şikayet var filan diye söylesinler bak o zaman ne yapacak inşallah utanır o anda.
Lütfen artık dayağa taviz verme canım dikil karşısına kendini koru kendini sakın ezdirme bak çocuğunda var yaşamasın bunları.

Utanması gereken o sen niye utanıyorsun yazıklar olsun hele son yazdığını okuyunca elim ayağım titredi çok üzüldüm lojmanda yaşıyormuşsunuz hiç mi bir allah kulu ses etmıyor. O esnada çıkarım balkona avazım çıktığı kadar bağırırım bak bakalım ne oluyor o zaman rezil olsun herkese Suçlu olan o sen değilsin Yazıklar olsun böyle insanlara

allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm.ama biran önce bu adamdan kurtul sanda yazık,küçücük yavrunada.

bu böyle çekilecek dert değil valla Allah yardım etsinde,annen üzülmeyecek diye işkencemi çekecen başının çaresine bakmaya çalış,kurtar kendini o adam bozmasından

Arkadaşım sana sempati duyamıyorum hiç kusura bakma. Hadi evlendiğinde yaşın küçükmüş adamı tanıyamamışsın. Evlendilkten sonra ne olduğunu gördün ama boşanmadın. Bir de üstüne üstlük çocuk yaptın. Bunların hepsi kendi seçimin. Senin ne olursa olsun ondan ayrılmayacağına ikna olmuş durumda ki haksız da sayılmaz. Eee burda adamın suçu ne? Bunların hepsi kendi kararlarının seçimlerinin sonuçları. Bizim sana ne dememizi bekliyorsun vay şerefsiz adam zavallıcık sana ne kötü davranıyor falan dememizi mi? Çocuk musun sen kendi aklın yok mu otobüse binip ananın babanın yanına gitmeyi akıl edemiyosun?Sonra da bir işe girer ayrı eve çıkarsın herif te nafaka verir. Bunları yapmayıp çocuk gibi bana vurdu diye buraya gelip ağlamanın ne faydası var. Yetişkin gibi davran. Zararın neresinden dönersen kardır. Ama sana acımamı bekleme.Acımasız görünebilirim ama başka türlü aklın başına gelmeyecek gibi görünüyor.O tabutu kocan inşa etmedi sen inşa ettin canım. Anahtarı da elinde ama kendine acımaktan anahtarı sokup kapağı açıp dışarı çıkacak vakti bulamıyorsun. Hiçbir insan melek değildir. ınsanlara bana ne yaparsan yap döversen döv yine de seninle kalırım diye mesaj verip köle gibi davranırsan insanların sana nasıl davranmasını bekliyorsun?Kraliçe gibi mi?Bir de asıl acıklı olan adamı sevidiğini söylemen. Sence eşin seni seviyor mu? ınsanlar sevgilerini dövüp küfür ederek mi gösterirler?11 yıllık maziniz varmış ta bilmemne.Onun en ufak bir saygısı var mı bu maziye?Ne diyeyim arkadaşım seni dövüp küfürler eden adamı sevmeye ve çekmeye devam et o zaman. Fakat bu durumda kimseden acıma bekleme.

Son düzenleme:
Kendinize yeni bir hayat kurabilir misiniz?Çok zor şeyler bunlar.Dayak yemeyen kadın neredeyse çok az.Bazen kadınlara o kadar kızıyorum ki.Erkekleri ne kadar el üstünde tutuyorlar?alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
Yazacak o kadar çok şey var ki, nereden başlasam, ne söylesem.
Sadece şunu derim, bir kadının kendi kendine yaptığını kimse yapmıyor.
En çok da neye takıldım biliyor musun? "Umarım kızım hatırlamaz." deyişine. Öyle bi hatırlar ki. Onlar daha doğmadan önce olanları bile hatırlıyor. Belki bilinçaltına itecek, hatırlamadığını zannedecek ama hayat boyu bu kabus onu bırakmayacak.
Çok hatalısın, dayak katlanılacak birşey değil. Üstelik bir tokattan da bahsetmiyoruz. Adam sistemli şiddet uyguluyor.
Aç kalmak bu onursuz baskıya maruz kalmaktan iyidir. Çık, git. Bir dakika durma artık.
Kpss bekliyorsun, yarın o olacak veya olmayacak başka birşey bekleyeceksin ve böyle böyle kendi ömrünü de kızınınkini de yiyeceksin.
Çık hemen o evden ve bir darp raporu al. Gerisi çorap söküğü gibi gelir. Elbetteki temizliğe gitmek bunu yaşamanın yanında cennettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…