tabutumu kıramıyorum

Offffffffffffffff!akannehir
Şimdi de büyü bahanesinin ardına sığınmak!
Evet arkadaşım,her problemli evliliğin sebebi büyüdür zaten..
Gidin hocaya çözdürsün kilidinizi..gamyoncuiremsu

Birincisi büyü olduğunu düşünüyorsan kurandan felak ve nas surelerini oku.Ayrıca sekiz yıldır değişmemiş adam ama tabi sen bilirsin beklemeye devam et belki değişir. Mesela 70yaşına gelince değişebilir.

Haklısın buraya yazdığım günden beri kendi pskolojiminde epeyce bozulduğunu daha cesur olmam gerektiğini anlamaya başladım.Kulağıma sanki bir şey fısıldıyor ha gayret diye.Tedavi görmesini sağlıycam oocamın en azından bir gitsin doktora bir web tasarım işi bekiyorum para gelirse özel doktora gitmesine ikna edicem onu

olayı çözdüm ben.
siz hala bu adamı seviyorsunuz ve değişmesini bekliyorsunuz.
şimdide nedenini büyüye falan vuruyorsunuz.

ama hata yapıyorsunuz.
bu adam değişmez.
olayda büyü değil.
sizle evlenene kadar kendini tutmuş ,ama evlenince gerçek yüzünü çıkarmış ortaya.
daha bir 21 sene daha beklersiniz.
beklemek istedikten sonra.
iyi beklemeler size.
umarım bir gün kapıya sıkıştırıp bir objeyle dövdüğünde canınızdan olmazsınız.
tek temellim bu.size...
yada bunu devam etirmek istiyorsanız,karate kurslarına yazılın.
madem böyle,kendinizi koruyun.
ne diyeyim.
siyah kuşak alın.
belki adam bir daha dayak atamaz size.
caydırıcı olur .:hulya:.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca bir dövüp bir sevmesinin nedeni de senin kaçmamanı sağlamak. Arada dövüp ayar veriyor ama kaçma diye de öpüp okşuyor. Çok karmaşık psikolojik bir durum değil.

senelerce her şeyi denemediğimimi anıyorsunuz çok şey denedim büyü değildir belki ihtima işte ama tedavi görmesi şart belkide iyileşiverir şimdi boşanıp gitsem değermi diyorum belki bir doktoruk işi var yılardır ikna edemiyorum doktor konusunu açınca acaip tepki göteriyor sen git doktora diyor

Ayrıca bir dövüp bir sevmesinin nedeni de senin kaçmamanı sağlamak. Arada dövüp ayar veriyor ama kaçma diye de öpüp okşuyor. Çok karmaşık psikolojik bir durum değil.
Evet ama bu bir hastalık adını bir bilsem ne hastası bu adam

Evet eşinize büyü yapmışlar, aslında eşini masum!!! Tüm bunlar hep o kızın suçu, eşiniz aslında iyi biri. Buna inanmanın rahatlığı karşılığında sonu gelmez bir işkence yaşıyorsunuz, değer mi? Herkes iyidir özünde, hiç kimse ben kötü olmalıyım diye yapmaz kötülükleri. Ya bilmeden yapıyordur ya elinden başka türlüsü geşmiyordur ama bu sonucu değiştirir mi?
Bugün eve iz yok gözünüzde, yarın olacak. Daha önce de olduğundan eminim. Hem kızınız herşeyi görüyor, komşular duyuyor, kolayca ispatlarsınız siz şiddet gördüğünüzü. İşin en kolay kısmı o yeter ki niyet edin. Ailenizin en azından geçici bir süre de olsa size sahip çıkacağını anlıyorum yazdıklarınızdan. Tek yapılacak gerekli hukuksal yollara başvurup ailenizin yanına gitmek ve hemen bir iş bulup hayata baştan başlamak. Çekilir mi bu? İnsanlık suçudur şiddet.

Topic normal seyrinde gidiyor kızlar.

ısimsiz29 üyesi, kızma da: biz ;bu şekilde saçından yerlerde sürüklenen, senin tabirinle, kapı arkasında böcek gibi ezilen, kemerle dövülen ama halaaaaaa boşanmamak için beyinleri inanılmaz bir performansla türlü bahaneler üreten hatta hala seviyorum diyebilen hemcinslerimize alışkınız..

Sen de bunlardan birisin .
Kınamak değil amacım ama gerçekten ilginç bir psikoloji bu..Allah kimseye yaşatmasın...

Haklısın belki büyü vardır ne diyim..

canım senin eşinin sana dayak atıyor olması ve şiddet göstermesi boşanmak için yeterli sebep. hele hele çocuğunun gözü önünde yapıyosa bunu. yarın eminimki o çocuk babasından nefret ederek büyüyecek daha doğrusu insanlardan nefret edecek. bence ilk önce ne yapıp edip iş bulmaya bakın. kpss'yi ciddiye alın ve bölümünüzü söylemişsiniz. emin olunki iş alımı çok olan bir bölüm ve 85 gibi bir puan aldıktan sonra kesin gözüyle bakabilirsin. ha işini garantiledikten sonra eşin etrafında dolansa bile biraz burnu sürtsün ve değişeceğine gerçekten emin olursan tekrar evliliğini yürüt. çünkü madem parayı bu kadar seviyor eminimki başta kıymete binersin. ama ne bu adam güvenip nede ailene güvenipte kpss'yi ikinci plana atma. hatta sınavı kazanana kadar ne derse evet de geç. yanında derste çalışma. oyokkende sürekli ders çalış.

yorumlara binlerce teşekkürler en azından önemsendiğimi hissediyorum.Büyüyü geçelim yazmam hataydı zaten acabamı duygusu sadece,
Özel mesajlara cevap yazamıyorum çünkü 50 mesaj doldurmadan yazılamıyor.Dolsun bana yazan herkese tektek geri döneceğim.

arkadaşlar neden bu kadar tepki verıyosunuz buyu vardır belkı demesine eşinin hasta olduğunuda kabul ediyo çıkmazda işte sızden yardım ıstemıs dua ıstemıs onu eleştırmeyın lütfen yapıcı olun .. isimsiz arkadasım sana gelınce bu buyu flan değil eşin asla değişmiycek bunu bekleyerek gençliğinide gucunude yıtırme bırak onu al kıznıda anneni düşünürsen kendini ve cocuğunu heba edersın sımdı yapıcağğın tek şey var var gucunle çalışmak ve ordan gıtmek..

O tedavi olacak belki (ki onbinde bir ihtimal), ya siz, ya kızınız? Sizin ruhunuzda açaılan yara nasıl iyileşecek? Yani yedi yıllık şiddet dolu bir hayattan sonra siz o adama hala dokunabilecek misiniz? Ki ben hala nasıl sizin deyiminizle "kadınlık görevinizi" yerine getirdiğinizi anlamıyorum. İnsan o adamın kendine dokunmaya çalıştığını görünce kaskatı kesilmez mi? Kızınızın içinde biriktirdiği nefret geçecek mi?

öncelikle anlattıkların içimi acıttı. çok üzüldüm. ama malesef bu tür evlilikler ülkemizde var. erkekler borçlu olduklarında ve parasız kaldıklarında ne yapacaklarını şaşırıyorlar ve etrafındaki kişilere sarıyorlar. sana tepki vermeside biraz bu yüzden olabilir diye düşünüyorum. umarım borçlarınız biter ve sizde feraha kavuşursunuz.
bu arada bende izmirin küçk bi ilçesinde oturuyorum beniö eşimde memur. bi<imde sıkıntılarımız oluyor ama bu sıkıntılar yaşadığımız yerde sosyal hayat olmadığndan ve çevremiz olmadığından dolayı. acaba aynı ilçede oturuyor olabilir miyiz? eğer böyle bi tesadüf olursa yani aynı yerde yaşıyorsak ben sana arkadaşlık edebilirim eğer istersen..bende ünv. mezunuyum ve evde oturuyorum web tasarım yapıyorum. ve benimde hiç arkadaşım yok...

Ben korkarım valla..Cinnet falan geçirir de başka birşey yapar alimallah..
Allah korusun tabii ama benim aklıma gelir yani..
Demek Allah güç ve sabır veriyor böyle durumlarda..

Allah dayanma gücü ya da cesaret versin size.
Eşinize de merhamet versin ıslah etsin.

Kocasının tedavi olmasını isteyen kadınlara hep aynısını söylüyorum..
Kocası hasta tedavi olacak ki ben hasta olduğunu falan sanmıyorum.. Adam kısaca kötü biri bence o kadar..
Adam iyileşince eşi de mi hemen iyi olacak? Yediği dayakları unutuvercek,sarılacak eşinin kollarına..
Neden hep erkeklere odaklı yaşıyoruz?
Bizim canımız yok sanki?

Valla gerçekten bu başlıklarda kendimi "öğreten adam" gibi hissetmekten nefret ediyorum, ukla insanları da sevmem ama konu hep aynı yere geliyor. Kadın eline ekonomik özgürlüğünü almadan evlenmeyecek. Herşey burada bitiyor. Arkadaş önce işe girip sonra evlenseydi, birkaç ay ya da bir yıl iş bulana kadar o sabrı gösterseydi bunların yüzde biri yaşanır mıydı acaba?
"Eşinizden para istemek zor oluyor mu, çalışayım mı, evde oturmak keyfili geliyor, belki sonra işe girerim." diye edalanan genç kızlar iyi okusun. Belki gene tepki toplayacağım ama bence olayın %90'ı burdan başlıyor. Ha çalışıp para kazanıp dayak yiyen ve buna katlanan kadınlar da yok mu, vardır elbet ama işn özünü değiştirmiyor o binde birlik istisnalar. Çalışan kadının kaçma şansı var.

Canım o zaman bir süre belirle. Eşine daha önce defalarca doktora gitmeyi teklif etmişsin kabul etmemiş. Daha kaç yıl doktora gitmeyi teklif etmeyi düşünüyorsun. 10 yıl sonra hala doktora gitmeyi kabul etmezse ne yapacaksın? Ayrıca bu konularda uzman değilim elbette ama bana eşinin rahatsızlığı kişilik bozukluğu gibi geldi. Tabi bu onun tamamen suçsuz olduğu hastalık yüzünden böyle olduğu anlamına gelmez. Ne yaptığının bilincinde. İyiyle kötüyü ayırt edebilecek durumda. Çünkü kanunen sadece ağır psikotik rahatsızlıklar yaptıklarından sorumlu değildir(şizofreni gibi).

Bitirmeniz adına binlerce neden varken, devam etmek adına bir tane neden yok. Ama görmek istemiyorsunuz. Bir süre sonra insan acıyıda seviyor galiba. Yoksa ortada sevgi filan yok. Sizin tarafınızdan da yok, insan kendine bunları yapan birini nasıl sevebilir, böyle bir ihtimal yok.

Kimsenin size acıması önemli değil ki, arkadaşlarımızın dediği gibi, bu adama demediğimizi bırakmayalım ne olacak ki. Sizin kendinizin bir adım atması lazım bu olanlara. Sadece bir adım. Dur diyebilmek önemli. Siz kendinize ve yavrunuza acımıyorsanız o adama ne diyelim artık. Şikayet etmekten daha önemli adımlar atabilirsiniz. Eğer yapmıyorsanız şikayet etmeninde anlamı kalmıyor. Yapmak istedikten sonra yapılabilecek mutlaka birşeyler vardır ki çok şanlısınız aileniz yanınızda (Olmasalar bile buna katlanılmaz, herkes kendi ayakları üstünde durabilir, kimse kimseye güvenerek yaşamıyor hayatta).Yeter ki isteyin.

Keşke tedaviyle herşey değişiverse. Siz nasıl silebileceksiniz yaşadıklarınızı. Hiçbirşey olmamış gibi.
Lütfen kendinize acımaktan vazgeçin, önce siz kendinize değer verin o adam vermese de olur, kurtarın kendinizi de çocuğunuzuda.

Bu yaşadıklarınızın sebebi ekonomik özgürlüğünüzün olmaması değil,eşinizin yanlış kişi olması.Ekonomik özgürlüğünüz olsaydı sonuç değişirdi,şu an kalmalımıyım gitmelimiyim diye düşünmezdiniz ama o ruh halinde olan biriyle yaşadıklarınız değişmezdi emin olun.Evet bir bayanın çalışması,ayakları üzerinde durması tabiki çok büyük güven ama ondanda önemlisi aile desteği!Ailenizin desteği olsa bu işkenceyi çekmek durumunda kalmazdınız.Sakın çalışmıyorsunuz diye eziklik hissetmeyin.Küçük bir çocuğu olan her anne çalışıp çalışmayacağının seçimini kendisi yapar,başka hiç kimse değil!Umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur,ama şu durumda birilerinden destek istemekte çekinmeyin.Çalışıp o evde kalmaya devam etmek asla çözüm değil ki.Ailenizin yanına gidip orda bir iş imkanı bulmak çok daha kesin bir çözüm.böyle bir hayatı ne siz ne de çocuğunuz asla haketmiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…