tabutumu kıramıyorum

isimsiz haklı askeriyede birini şikayet etmekle rezil etmeye çalışşmakla bir yere varamazsınız,hatta adınız cazgır kadın alttan alamıyormuya flan bile çıkabilir..herşey sanılan kadar mükemmel olmuyor yani..

bence en güzeli öncelikle psikolojikmen kendini hazırlayıp bu yolda ağır ağır ilerlemen..sonuçta yaşın genç,yapabilceğin bir çok şey var kendine felaket senaryolarıda kurma sakın,sen gibi boşanan çok insan olacak dışşarıda..ve herkes bir şekilde hayatın ucundan bir şekilde tutuyor..yoluna devam ediyor..sen yeterki pasif olanı seçme...

Arkadaşım ben buna katılmıyorum şikayet edince cazgır mı oluyor kadın yüzünde darp izi varken nasıl böyle bir konuma düşer anlayamadım çok babacan komutanlarımız var bizim her konuda yardımcı olurlar ben bir tanıdığımdan biliyorum.
Arkadaş aşırı şiddet görüyordu konuştular adamla kulağını filanda çektiler gerçi ama sonuç boşanmayla bitti.
Bizler meslektaşız burada ben şahit olsam böyle bir olaya direkt gider şikayet ederim

Şimdi koca burada ceza almaz tabi sadece konuşulur yaptığının çok yanlış olduğu ve düzelmesi yönünde nasihatlar alır.
Arkadaşım daha öncede yazdım bağır çağır diye kimseyide takma rezil olurum diye sana bunu yapan asıl kendisi rezil olur.
Ailesi filan yokmu eşinin durumunu anlatsan yardımcı olmazlarmı acaba

ablacım bende bunu demek istiyorum.yani sorun kişiler arasında çözülemezse başkalırının etkisiyle yuva kutulmuyor..burada asıl önemli olan isimsiz arkadaşımızın dirayetli ve kararlı olması..yelkenleri bırakırsa kimse hiç bir şey yapamaz..

öncelikle düzelebilir bir hastalığı olduğunu hiç sanmıyorum bi arkadaşında dediği gibi bu kişilik bozukluğu ve o zaten doktora gitse bile ki bu psikiyatr olacak o bunu kabul edecek mi
dersin hayır hatta ilaçlarını da kullanmaz.ilaçlarda sakinleştirici olur muhtemelen..velhasıl kocanın değişeceğini bir şekilde düzeleceğini umuyorsun bunun içinde sana çok büyük görev düşüyor.öncelikle seni kaybetmekten gerçekten korkmalı ve dayak kıonusunu bir daha asla affetmeyeceğini bilmeli.çık git demek doğru değil belki ama bence bunu yapmalısın ondan sonra eğer seni gerçekten geri kazanmak istiyorsa bunun için de çok uğraşmalı aklı başına gelmeli.ha benim annem de babamdan dayak yiyordu bir gün ne oldu biliyor musun annem mutfağa koştuğu gibi eilne koca bir bıçak geçirdi ve geldi araya ben girdim zorla mani oldum ve yaşım 15 civarı, bir daha bana elini sürersen seni öldürürüm diye bağırdı o da çok korktu çünkü annemin gözü gerçekten dönmüştü bir daha dayak olayı olmadı.şunu da ekliyim şuan ayrılar ve babam tek başına kaldı ben hiç ilgilenmiyorum onunla nefret ediyorum ondan.bilmem bişey anlatabildim mi....

tüm mesajları okumadım konu nereye vardı bilmiyorum ama:
arkadaşım utanma sakın . utanması gereken sen değilsin eşin. konuşması zor biri belliki. bir adım attığında emin ol gerisi gelicek. eşin seni bu agresif tavrıyla korkutuyor. aslında tamamen seni kaybetme korkusu yaşıyor.seni bu şekilde ezerek aşşağılayarak özgüvenini zedeliyo. onunla mücade edicem diyosan karşısında dik duracaksın. ağlamayacaksın. kendini ezik hissetmeyeceksin. hissetsende belli etmeyeceksin.
dik dur gelecek güzel günlere inan.çalış çabala ve hayatını kazan. kızını kreşe verirsin sen çalışırsın.emin ol sen azmettiğinde allah yardım edecektir. sıkıntılar , gelecek güzel günlerin habercisidir. sen yine özgüvenini kazandığında eşinin karşısında daha dik duracaksın.

tartışmalardan sonra sana kedi gibi yanaşması seni kaybetme korkusundan..

ailenizdende çekinmeyin lütfen. sizin böyle acı çektiğinizi sakladığınızı bilseler ne hissederler? sizinde kızınız var bunları yaşasın ister misiniz?

siz değerlisiniz. kimse size böyle davranamaz. hem hukuken , hem dinen eşiniz büyük bir yanlışın içinde. boşansanız nafakanızı alırsınız. nafakayla çocuğunuzun ihtiyaçlarını karşılar ,çalışıp evinize bakarsınız. yeterki cesaret edin. allah yardımcınız olsun...

Mutlaka bir çare bulunur diye ümit ediyorum inşallah sorunları biterde huzura kavuşur kulağı çekilse biraz tırsar belkide...

canım gerçekten yaşadıkılarına çok üzüldüm gerçekten boşanbilirsin üniversite mezubusunda çalışmaya başla bi yerden yani hayatt çözülmick şey yoktur tatlımm

Bir asker eşi olarak aynen katılıyorum alkisalkisalkis Bazıları kocaları mı asker kendileri mi asker karıştırıyorlar...

isimsiz arkadaşım lojman artamında hiç yaşamadım ama az çok bilirim o yüzden seni anlıyorum. Senin kapını çalanlar da Allah bilir ağzından laf almak için çalıyordur. Aaaah ah bilmez miyim ne yapmacık ne sahte dostluklardır yaşananlar... Bugün senin yanında olurlar, yarın bakmışsın arkandan atıp tutuyorlar. Ağza alınmayacak laflar söyledikleri kişilerle ertesi gün canım cicim oluyorlar. Bütün asker eşlerini itham etmek istemem tabi ama en azından benim bugüne kadar tanıdıklarım aynen böyleydi..

Allah yardımcın olsun..

ALLAH yardımcın olsun arkadaşım senı cok ıyı anlıyorum bir zamanlar bende aynı şeylerı yaşıyordum ama ALLAHıma binlerce şükür eşim çok degıstı tabı bunda onu terketmemın çok faydası oldu 2 kere bıraktım onu ve bır dahakınde artık gerı donmıyceğimide biliyo senin eşininde böyle korkuya ihtiyacı var sanırım ALLAH yardımcın olsun arkadaşım

canımmmmm seni öle ii anlıyorumki herşey aynı bende atanamadım evdeyim bunu bilerek aldı ondan önce çok daha iiyi yerlerde olabilirdim mutsuzum ondan önce dediğim gibi çok başarılı popülerdim peşimden koşan vss ama ben bi öğretmeni seçtim küçümsemiyorum ama çok dengesiz eşim komşulardan hiç çekinmiyo beni çok seviyo ama serbest de bırakıyo rahat yani başka kadın olsa boynuzunu parlatırdı neyse anlıcan çok dengesiz hep o haklı her tartışma şiddete döndü yıllarca medenice konuşamaz tek farkımız çocuğumuz olmuyo bende 29 yaşında 6 yıllık evliyim yine tartışma çıkardı yattı sinirlerim bozuluyo sevgililer gününde balık tutmaya gidiyo anlıcan ona bebek gibi davranıyorum evden beni çok kovdu sevdim diye gururum kalmadı eşimin senin eşinden tek farkı onun ailesi yok depremde öldü yalnız üzüntüsünü hiç belli etmeez hayat onu acımasız yapmış ben tüm ailemi kaybettim sen kimsinki diyo yani elinden kaçırmamak içişn çaba sarf etmiyo hep bendden bekliyo bıktım baştan roller farklıydı kandırdı hepsi yalanmış önceler çok evdden kaçıp çatıda kaldım farelerin içinde gitme bile demedi felsefesi geniş bazen çok çaresizm kendime olan güvenimi kaybettim benim eşime herşey vız gelir yemeği ayır yatağı ayır umrunda olmaz dengesiz hayat yaşar evimiz dupleks ben bi ay üst katta yaşadım ve hep ben barışan oldum eşim çok morattı heryerimi çokkkkkkk o hakkımı kızdığımda diyer dünyaada alcam diyorum ne bilim rahatımda iiyiken çok iyi ama bazen pskopatlığı tutuyo babasıda anesini dövermiş ne yapmak gerekir bilmiyorum

Son düzenleme:
honeyy cocugunda yok gec olmadan kurtul derim.bu yaslarini,oyle duyarsiz,merhametsiz,psi.bozuk bi adamla bitirme.insallah bi gun pisman olmazsin ona izin verdiklerine.

honeyy cocugunda yok gec olmadan kurtul derim.bu yaslarini,oyle duyarsiz,merhametsiz,psi.bozuk bi adamla bitirme.insallah bi gun pisman olmazsin ona izin verdiklerine.

arkadaşıma tamamen katılıyorum bende sen ve isimsiz29 arkadaş gibi hep düzelir diye bekledim ama yıllardır düzeldiği falan yok ama benim 2 tane çocuğum var onların hatırına katlanmaya çalışıyorum. Çünkü hayatta hiç bir yakınım yok çocuklarımdan başka onları ailesiz bırakmak istemiyorum ve ne yazık ki eşime karşı ne aşk nede bir sevgi hiç birşey hissetmiyorum. Eşim tedaviyi reddettiği sürece de hiç bir şey düzelmeyecek hayatımızda, eşim aylardır bizden uzakta olmasına rağmen telefonla bile yetiyor bana ama ben artık onun söylediği hiçbir şeyi ciddiye almıyorum. Daha bir hafta önce anlaşamıyoruz diye boşanıyordu bugün beni ne kadar özlediğini söylüyor alın size tam bir dengesizlik örneği işte.

Canim Allah yardimcin olsun inan cok uzuldumsenağlama sanki ben yasamis gibi oldum bi an gözumun önunde canlandi :1no2: iyi sabir etmissin inan ben olsaydim bi saniye bile durmazdim onun yanindaklava: Allahim sana daha fazla guc sabir versin yar ve yardimcin olur insallah:Saruboceq:

lutfen iyice okumadan yorum yapmayin....
arkadasin cocugu var canim sanirim öyle gecttin okumadan:hulya:

ayni tavsiyeleri bende size veriyorumm..:1closedeyes:alintimi bile okumadan yapmissiniz:umursamaz:
cocugu olan konu sahibine de soylemem gerekeni soyleni soyledim,.siz merak etmeyinnyerimseniben

Son düzenleme:

mors arkadaşımız konu sahibine değil hpt_honey arkadaşımıza yapmış bu yorumu. sanırım dikkatsiz davranan sizsinizCADIARZU

ayni tavsiyeleri bende size veriyorumm..:1closedeyes:alintimi bile okumadan yapmissiniz:umursamaz:
cocugu olan konu sahibine de soylemem gerekeni soyleni soyledim,.siz merak etmeyinnyerimseniben

ay canim kusura bakma ben konu sahibine bu cevabi yazdin sandimbilmiyorumkismile
yorumlari pek takip edemedim konu sahibi arkadasa uzuldum....
özur dilerim yanlis anlasilmakttanolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…