isimsiz haklı askeriyede birini şikayet etmekle rezil etmeye çalışşmakla bir yere varamazsınız,hatta adınız cazgır kadın alttan alamıyormuya flan bile çıkabilir..herşey sanılan kadar mükemmel olmuyor yani..
bence en güzeli öncelikle psikolojikmen kendini hazırlayıp bu yolda ağır ağır ilerlemen..sonuçta yaşın genç,yapabilceğin bir çok şey var kendine felaket senaryolarıda kurma sakın,sen gibi boşanan çok insan olacak dışşarıda..ve herkes bir şekilde hayatın ucundan bir şekilde tutuyor..yoluna devam ediyor..sen yeterki pasif olanı seçme...
yakın bir tanıdığımızın başına geleni anlatayım.kadın darp raporu aldı komutanına şikayet etti sonuç adamla boşandı çocuklarına nafaka var ama tazminat alamadı kocasının komutanları olayı kapatmak için uğraştılar hep sonuçta kocası cezalandırılmadıda .Bu askeri ikonular tehlikeli artık komutan v.s. diye değinmeyelim lütfen dokunulmazlıkları var bu sebeple eleştirmekten çekiniyorum.
Bugün daha farklı olmaya başladım artık daha cesur davranıcam hele bağır hele vur sokağa çıkıp rezil ederim seni diyeceğim.Kendini affettirmek için küçük hilelere başvurdu pizza getirmekler bilmemneler yedim napayım kapris ayrı yemek ayrı :)ama süreklide uyardım.
Bakın birde kocamın şu huyu var kavgadan sonra bu yatışınca çoğu zaman aynısını ona yaptım ah yapma deyip gülüyo canını yakmazsam seni affedemem diyorum
Arkadaşım ben buna katılmıyorum şikayet edince cazgır mı oluyor kadın yüzünde darp izi varken nasıl böyle bir konuma düşer anlayamadım çok babacan komutanlarımız var bizim her konuda yardımcı olurlar ben bir tanıdığımdan biliyorum.
Arkadaş aşırı şiddet görüyordu konuştular adamla kulağını filanda çektiler gerçi ama sonuç boşanmayla bitti.
Bizler meslektaşız burada ben şahit olsam böyle bir olaya direkt gider şikayet ederim
ablacım bende bunu demek istiyorum.yani sorun kişiler arasında çözülemezse başkalırının etkisiyle yuva kutulmuyor..burada asıl önemli olan isimsiz arkadaşımızın dirayetli ve kararlı olması..yelkenleri bırakırsa kimse hiç bir şey yapamaz..
canım ya inan çok üzüldüm yaşadıgın acıyı hissediyorum şu anda yani sen bütün yolları kapadın yapacak hiç bişey yok dilerim allahdan biran önce eşin düzelir ...
komşularınıda lütfen kafana takma kimbilir onlar evlerinde neler yaşıyorlar tek farkınız sizin sesinizin duyulması ..evet bide bu askeriyede işler çok farklı bi sürü asker eşi olan arkadaşlarım var erkekler işde olanı eşlerine kadınlar kendi aralarında olanı erkeklere anlatıyor dallas gibi mübarek çok tanık oldum bide şu açıdan zor askeriye lojmanında sın sanırım bu asker eşleri genelleme yapmak istemiyorum ama hep bi sidik yarışı içinde oldukları için seninde küçük düştügünü düşünmen zoruna gidiyor sanırım ..hiç üzülme tatlım elbet bu karanlık gecelerin bir sabahı olur olacakta az daha sabret bakalım nedir sonu çünkü anlattıgın kadarıyla sabretmekten başka çaren yok ..el alemi çok takma kafana herkes kendine baksın..allahım çok çok yardımcın olsun canım valla çok üzüldüm durumuna...
honeyy cocugunda yok gec olmadan kurtul derim.bu yaslarini,oyle duyarsiz,merhametsiz,psi.bozuk bi adamla bitirme.insallah bi gun pisman olmazsin ona izin verdiklerine.
honeyy cocugunda yok gec olmadan kurtul derim.bu yaslarini,oyle duyarsiz,merhametsiz,psi.bozuk bi adamla bitirme.insallah bi gun pisman olmazsin ona izin verdiklerine.
lutfen iyice okumadan yorum yapmayin....
arkadasin cocugu var canim sanirim öyle gecttin okumadan:hulya:
lutfen iyice okumadan yorum yapmayin....
arkadasin cocugu var canim sanirim öyle gecttin okumadan:hulya:
ayni tavsiyeleri bende size veriyorumm..:1closedeyes:alintimi bile okumadan yapmissiniz:umursamaz:
cocugu olan konu sahibine de soylemem gerekeni soyleni soyledim,.siz merak etmeyinnyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?