tabutumu kıramıyorum

Neden kendinize bunların yaşatılmasına izin veriyorsunuzki anlamadım. Çocuğunuz içinmi boşanrsanız herkez size kötü gözlemi bakacak diye neden...
Bir kadın olarak bunları hazmetmenize anlam veremiyorum.
Yaşlandığınızda çok pişman olursunuz ömür nasıl akıp gidiyor insan farkına varamıyor. Böyle kötü kalpli bir adamın yanında hayatı tüketmek ağır.... Buyükü taşımaya kararlıysanız Allah yardımcınız olsun....

arkadaşlar konu sahibi seviyorum demiş.
niçini yok ki.
hala böyle bir adamı seviyormuş işte.yapacak şey yok

Tabi ki haklısınız. Çalışmıyor diye katlanmak zorunda demek istemedim, ya da çalısaydı eşi psikopat çıkmazdı demek istemedim. Ama ekonomik özgürlüğü olsaydı arkadaşın, yedi yılda değil yedi ayda cesaret edebilirdi bu işkneceyi sonlandırmaya. Yanlış anlaşılmak istemem. Tabi ki eziklik duyması içn bir neden yok, başı dik çıkıp gitmeli. Herşeyi ardında bırakarak. Ve daha önce de yazdım, yapılacak ailesinin yanına gidip iş aramak. Başka çıkarı yok.

aşk kalmadı ama sevgim var 11 yıllık geçmişimiz var

İnanamıyorum.:1no2:
Bu sözünüze kadar okudum. Bence asıl sizin ruh sağlığınız bozulmuş. Askeriyenin her türlü imkanı vardır. Beraber gidin psikoloğa. Gitmezse kendinizi ve çocuğunuzu kurtarmak için alternatifler düşünün. O ortamda çocuk nasıl yetişir?
İlk mesajdan anladığım kabullenmişsiniz.
Yapmayın bunu kendinizden vazgeçtiyseniz çocuğunuzu düşünün.
İşe girersem gideceğim diye kendinizi oyalamayın. Sığınma evlerine gidebilirsiniz. Ailenizin yanına dönüp oradan iş bakın.
Belli yaştan sonra insanların çoğu tansiyon hastası zaten. Bir şey olmaz sanmıyorum annenize. Böyle çektiğinizi duysa daha mı iyi?

Hiçbirini yapmam diyorsanız. Sessiz durmayın elini kaldırdığı anda balkona pencereye çıkıp bağırın. Kendi utansın siz utanmayı bırakın artık.
Bağıramıyorsanız da alın sandalyeyi kafasında kırın bakalım dokunabiliyor mu?

çareli durumlarda karşımdakine acıyamıyorum.
şimdi de bu arkadaşa acımadım.üzüldüm
gözümün önüne geldi
kapı arkasında bi kadın.sinmiş,ezilmiş,eğilmiş,bükülmüş
yok yine acıyamıyorum
sadece üzülüyorum bi kadının o hale gelmesine.onurundan gururundan olmasına.
neyin ısrarıdır bu ben de anlayamayanlardanım.
değişecek,düzelecek,kpss kazanılacak,işe girilecek
bunların olma olasılığı yüksek değil
olabilirliği yüzdeyiz tek seçenek aile yanına gidilmesi
alırsın çocuğunu çalarsın kapılarını.kapıdan giremezsen bacadan girersin
önceliğin o evden ve o adamdan kurtulmak yani
sonrası adım adım
nafakanı da alırsın,işe de girersin,ayrı eve de çıkarsın
mesele bi gayretle ilk adımı atmakta

İzmir hatay caddesinde askeri hastane var oraya gidebilirsiniz psikiyatr doktorları var çok faydasını görürsün .
Bir daha sana vurmaya çalışırsa bağır çağır kimse duyarsız kalamaz herhalde at kendini dışarıya git şikayet et arkadaşım nöbetçi subaylar var her zaman gerekirse polisi ararlar kurtarırlar seni o zalimin elinden

Evet üstelik bir de asker eşi olmanın avantajları var değil mi? Asker yakınım yok ama böyle durumlarda komutanların babacanlık yapıp sahip çıktığını duyuyorum çevremden.

Evet üstelik bir de asker eşi olmanın avantajları var değil mi? Asker yakınım yok ama böyle durumlarda komutanların babacanlık yapıp sahip çıktığını duyuyorum çevremden.

Ben zaten daha önce yazdım ama görmedi herhalde bende asker eşiyim git komutana şikayet et diye yazdım adamın canını okurlar kesinlikle arkadaşı yanlız bırakmazlar umarım yazdığımı görür arkadaş

arkadaşlar konu sahibi seviyorum demiş.
niçini yok ki.
hala böyle bir adamı seviyormuş işte.yapacak şey yok

Sanırım biz bayanların sevgi anlayışı değişmiş artık. Bize göre sevgi dayak yemek, aldatılmak, küfür yemek...E bu durumda seviyor tabi ki.

Sevgi insanı tabuta sokmaz ki kendiniz yazmışsınız başlıkta. Kendiniz ortada sevgi olmadığının farkındasınız zaten. Halbuki öyle güzel bir duygudur ki sevgi, siz bunun nasıl birşey olduğunu bile unutmuşsunuz. Acınızı sevmeye başlamışsınız. En son ne zaman elinizden tuttu eşiniz, ne zaman saçınızı okşadı, sanırım sabah döverken en son dokundu size. Ben bu resme katlanamıyorum...

Şu evdende bir kurtulsak yeni çevremiz olsa rezilliğimizi yaşamadığımız yeni bir apartmanda sıfırdan komşuluk gibi ilişkilere başlasak kaos azalır biraz.

Bir de ben bu kısmı anlayamadım, komşuluk ilişkileriniz olursa bu adam düzelir mi?

sizin,esinize karsi kendinizi haksiz gordugunuz biseyler mi var?neden hala siddete ve sevgisizlige ragmen o evde kalma israriniz?

Evet insan çocuğu için herşeye katlanır ama sen inan fazlasıyla katlanmışsın ve halada katlanmaya devam ediyorsun.Hep söyleriz ya ayrılıklarda "OLAN ÇOCUĞA OLUYOR" diye;
İnan şuandada OLAN ÇOCUĞA OLUYOR.O yavrucağın psikolojisini düşünemiyorum.Gözleri önünde annesi dövülüyor,küçük düşürülüyor,hakaret ediliyor vs.....

İnan çok üzüldüm.Sen bazı şeyleri kendi adına aşmışsın dayak vs...düzelir diye bekliyorsun iyi güzelde ya o çocuğun durumu????? kaş yapıyım derken göz çıkarma...

Birde merak ettim babayla çocuk arasındaki ilişkiyi ve çocuğun babası hakkındaki düşüncelerini.

eşim kızımıza gayet iyi davranıyor hatta hiç bağırmıyor öpüp kokluyor bolbol,kızım ise henüz tam konuşmayı bilmiyor yarım yamalak kendini ifade edecek kadar değil ama babasına çok düşkün o eve gelince çok seviniyor

o eve gelip kızın da boynuna atladığında sen her şeyi tekrar gözden geçiriyorsun değil mi.. tahmin edebiliyorum. ama aynı evladın büyünce yüksek ihtimalle öfkeli bir şekilde "ben senin gibi olmayacağım" gibi laflar edecektir, eğer kaçıp kurtulursan da gurur duyacaktır annesinin yaşadıklarının altından kalkabilmesiyle.. demem o ki çocuk için katlanıyorumu aklından çıkar!

kpss işi güzel de döve döve gidemezsin derse ondan da caymandan korkuyorum. o zaman kesin yapacak mısın? veya çalıştığını gördükçe işkillenmiyor mu bu kadın bırakacak beni diye? ve engel olmaya çalışmıyor mu? mümkün mertebe gözüne sokmadan çalış ve maddi refahımız için sana destek olmak için de. bir kızgınlık anında kazanıcam senden kurtulucam falan deme.

bana kalırsa zaten direkt kaç oradan ama madem yapmıyorsun, gözüne batma, güler yüzlü ol, sağlıkla ilgili bişey olmadıkça bişey isteme git sigara al gibi. gerçi bunlar çok gurur kırıcı ama evden gidemiyorum dediğin için köprüyü geçene kadar yapacaksın mecbur.

çok üzüldüm yaşadıklarına. basiretin bağlanmış sanki. sevgi namına en ufak bişey hissetmediğini o adamdan kurtulunca anlayacaksın. şimdi belki burada tepkileri görüp geri aldın lafını ama ara sıra bunu hissettiğini düşünüyorum. o sevgi değil arkadaşım ayrılamadığın için, onurun ayaklar altına alındığı için kendini kandırmak. seviyorum ki ayrılamıyorum demek daha ulvi görünür biz kadınlara. ama inan ki bu adamı seviyor olamazsın. diğer türlüsünü beceremediğin için kendini kandırıyorsun. nefret edip daha da kendini yormamak için...

ben bunları da elim gitmeden yazdım çünkü orada bir gün bile kalman taraftarı değilim. ama gidemiyorsan da bari bunları yapmaya çalış. haberdar et merak ederim artık.

iyi geceler..

ank06 nin dedigi gibi gidip komutaniyla konusamaz misin?esini seni araya sokmadan uyarir olmadi askeride belki bi ihtimal psi.egitim verilebilir..bizde sirket ici yapiliyordu boyle calismalar askeriyeyi bilemiyorum..cunku sen esini gonderemezsin psikologa,esinin duzelmesini bekliyorsun.malesef ki senin beklemenle duzelmez,duzelmeyecekte.belki bu cozum olabilir..bir adim atarsan gerisi gelir.yeter ki su kabugunu kirmaya calis.

evet kendini sokaklara at, bağır çağır, hepsi delilin olsun, şiddet izlerin varsa onları da göster geçmeden, karakolluk ol
utansın sana şiddet göstermeye
kpssye iyi asıl, elinden gelenin en iyisini yap, bir işe girince de buna postayı koy
donuna kadar al, emin ol o karakoldaki deliller hep lehine tazminat olarak dönecek...

bunları yaşamak zorunda değilsin, bunu unutma...

Özünde herkes iyidir canım :)
Kpss iyi fikir çok çalış iş bulur bulmaz bu adamdan ayrıl lütfen başka çaren çıkış yolun yok senin.. Ona belli etme amacını ama lütfen ezdirme kendini ..

Son düzenleme:
yakın bir tanıdığımızın başına geleni anlatayım.kadın darp raporu aldı komutanına şikayet etti sonuç adamla boşandı çocuklarına nafaka var ama tazminat alamadı kocasının komutanları olayı kapatmak için uğraştılar hep sonuçta kocası cezalandırılmadıda .Bu askeri ikonular tehlikeli artık komutan v.s. diye değinmeyelim lütfen dokunulmazlıkları var bu sebeple eleştirmekten çekiniyorum.
Bugün daha farklı olmaya başladım artık daha cesur davranıcam hele bağır hele vur sokağa çıkıp rezil ederim seni diyeceğim.Kendini affettirmek için küçük hilelere başvurdu pizza getirmekler bilmemneler yedim napayım kapris ayrı yemek ayrı :)ama süreklide uyardım.
Bakın birde kocamın şu huyu var kavgadan sonra bu yatışınca çoğu zaman aynısını ona yaptım ah yapma deyip gülüyo canını yakmazsam seni affedemem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…