Bu yaşadıklarınızın sebebi ekonomik özgürlüğünüzün olmaması değil,eşinizin yanlış kişi olması.Ekonomik özgürlüğünüz olsaydı sonuç değişirdi,şu an kalmalımıyım gitmelimiyim diye düşünmezdiniz ama o ruh halinde olan biriyle yaşadıklarınız değişmezdi emin olun.Evet bir bayanın çalışması,ayakları üzerinde durması tabiki çok büyük güven ama ondanda önemlisi aile desteği!Ailenizin desteği olsa bu işkenceyi çekmek durumunda kalmazdınız.Sakın çalışmıyorsunuz diye eziklik hissetmeyin.Küçük bir çocuğu olan her anne çalışıp çalışmayacağının seçimini kendisi yapar,başka hiç kimse değil!Umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur,ama şu durumda birilerinden destek istemekte çekinmeyin.Çalışıp o evde kalmaya devam etmek asla çözüm değil ki.Ailenizin yanına gidip orda bir iş imkanı bulmak çok daha kesin bir çözüm.böyle bir hayatı ne siz ne de çocuğunuz asla haketmiyorsunuz.
aşk kalmadı ama sevgim var 11 yıllık geçmişimiz var
İzmir hatay caddesinde askeri hastane var oraya gidebilirsiniz psikiyatr doktorları var çok faydasını görürsün .
Bir daha sana vurmaya çalışırsa bağır çağır kimse duyarsız kalamaz herhalde at kendini dışarıya git şikayet et arkadaşım nöbetçi subaylar var her zaman gerekirse polisi ararlar kurtarırlar seni o zalimin elinden
Evet üstelik bir de asker eşi olmanın avantajları var değil mi? Asker yakınım yok ama böyle durumlarda komutanların babacanlık yapıp sahip çıktığını duyuyorum çevremden.
arkadaşlar konu sahibi seviyorum demiş.
niçini yok ki.
hala böyle bir adamı seviyormuş işte.yapacak şey yok
hayır yok. eşim bir iyi bir kötü iyiyken oh diyorum umut doğuyor içime düzelecek gibi geliyor herşeysizin,esinize karsi kendinizi haksiz gordugunuz biseyler mi var?neden hala siddete ve sevgisizlige ragmen o evde kalma israriniz?
Evet insan çocuğu için herşeye katlanır ama sen inan fazlasıyla katlanmışsın ve halada katlanmaya devam ediyorsun.Hep söyleriz ya ayrılıklarda "OLAN ÇOCUĞA OLUYOR" diye;
İnan şuandada OLAN ÇOCUĞA OLUYOR.O yavrucağın psikolojisini düşünemiyorum.Gözleri önünde annesi dövülüyor,küçük düşürülüyor,hakaret ediliyor vs.....
İnan çok üzüldüm.Sen bazı şeyleri kendi adına aşmışsın dayak vs...düzelir diye bekliyorsun iyi güzelde ya o çocuğun durumu????? kaş yapıyım derken göz çıkarma...
Birde merak ettim babayla çocuk arasındaki ilişkiyi ve çocuğun babası hakkındaki düşüncelerini.
eşim kızımıza gayet iyi davranıyor hatta hiç bağırmıyor öpüp kokluyor bolbol,kızım ise henüz tam konuşmayı bilmiyor yarım yamalak kendini ifade edecek kadar değil ama babasına çok düşkün o eve gelince çok seviniyor
Özünde herkes iyidir canım :)hAayır iz yok gözleirm şiş ama ağlamaktan.bu sabahta glmiş yatakta yanağımı öpmeye çaışıyor dengesizmisin bir dövüp bir seviyorsun dedim.Nedir onun hastalığı ben eşimin tedavi olup iyileşmesini istiyorum ya kızlar birde şunu yazmak istiyorum sizlere senelerdir şuna ihtimalde veriyorum.
Biz evlenmeden önce acayip mutuyduk küçük kedim bebeğim diye severdi beni hatta aşırı iyi davranıyordu daha iyisini yerde gökte bulamam diye düşünüyordum.Daha benimle tanışmadan önce bir akrabasının kızı bununla evlenmeyi çok istiyormuş ailece baskı yapıyorlarmış bizimki istememiş birkeresinde kız benim yanımda aramıştı bağırmıştım ona.
Nişan günümüze gelmek istiyorum bu kızın anneside gelmiş ben bilmiyordum.Yüzükler takıldıktan sonra kurdelelerimizden kesip veriyorduk isteyenlere ben o kadınada uzattım senin değil onun kurdelesinden istiyorum dedi bana bende gittim kesip verdim.
Sonra eşim neden verdin o kadın büyü yapar dedi üzüldü.O gün herkes gidince sahilde dolaşmak için dışarı çıktık ilk kavgamız o gece oldu,öyle sudan sebeplerle işte hatırlıyorum başımdan kaynar sular dökülmüştü nekadar inatçı ben naptım eyvah demiştim. Bir dahada pek iyi gitmedi ama ayrılmadım düzelir çünkü koskoca 3 yılımız geçmişti ikimizde ailelerden uzak aynı şehirde yaşıyorduk çoğu zaman birbirimizde kalıyorduk özünde iyibirisi olduğunu biliyordum değişecektir atlatır bugünleri diye bekledim beklemekteyimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?