- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
-
Esim, babam kardesimin bası belaya girer mantıgıyla ilerleyip sessiz kalmak veya gizliden sikayet etme yollarını aramak bu serefsizlere iyilik oluyor! Ya sessiz kalmanı hosuna GİTTİ diye algılarsa? Ya nasılsa bir kere tesebbüs ettim sustular bir sorun cıkmadı baska birine de yapabilirim diye düsünürse?Demem o ki ben bunu gizli şikayet etmek istiyorum ama böyle bişey var mı bilmiyorum. Adım geçmesin ama odunda gözü korksun kimseye yapamasın bi daha istiyorum . Bi yandan delilim ispatim yok o an orada sadece kızım ben ve oydu. O korkuyla çıktım dışarıdan birileri gördü mü bilmiyorum. Ne yapmalıyım lütfen bana fikir verin. Üzerini örtüp susamam. Bugün bana yarın başkasın
Dukkanın arkasına neden goturdu durup dururken??Merhaba. Pazartesi günü eşimin bir akrabası tarafından cinsel taciz e uğradım.biraz sarhoştu ama düşündükçe bize yapmaya çalıştıklarını içkiden yapmadığına daha da emin oluyorum. Kızım vardı kucağımda normalde onu çok sever ama bu kez gitmek istemedi bende bişeyler farkedince ona fırsat vermeden çıktım dükkandan • şok oldum elim ayağım boşaldı bir gün sonra kendimi toplamaya çalışıp kayınpederime anlattım. Eşimin haberinin olmasını istemedim çünkü çok kötü şeyler olurdu eminim. ( eşim babam erkek kardeşim vs vs vs eminim canını okurlar ama onların başına bişey gelmesini istemiyorum) Velhasıl Kayınpederim çok sinirlendi ben ona yeri gelince konuşurum sen uzak dur selam verme dedi. Ama benim içim içimi yiyor hazmedemiyorum. Bulunduğu yerde bir dükkanı var dükkanın arkasına götürdü beni . Yani benim yerimde başkaları da olabilir o mahallede bir çok çocuk var ben yetişkin halimle ona güvenip girdiysem o dükkana bir çok çocuğuda çekebilir başlarını belaya sokabilir. Çünkü bu abiyi yıllardır tanıyorum sakin güleç böyle bişey yapacağı benim hiç aklıma gelmezdi eminim başkalarınında aklına gelmez. Demem o ki ben bunu gizli şikayet etmek istiyorum ama böyle bişey var mı bilmiyorum. Adım geçmesin ama odunda gözü korksun kimseye yapamasın bi daha istiyorum . Bi yandan delilim ispatim yok o an orada sadece kızım ben ve oydu. O korkuyla çıktım dışarıdan birileri gördü mü bilmiyorum. Ne yapmalıyım lütfen bana fikir verin. Üzerini örtüp susamam. Bugün bana yarın başkasına..
Dukkanın arkasına neden goturdu durup dururken??
Bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim pazarda sergi açıyor heralde oradaki malları koyuyor aktif bir dükkan değil ama eşyaları olan bir dükkan dikkat çekmiyorKucaginizda cocuk dururken mi taciz etti birde sapik. Kamera yok mu dükkanda? Belki delil cikar
Bilmiyorum ama o sokaktan çok geçiyorum ve çocuk kaynıyorKeske sıkayetcı olsanız bırılerı duysa,o dukkanda kımbilir kimlerin canı yandı
Allahım sen koruBilmiyorum ama o sokaktan çok geçiyorum ve çocuk kaynıyor
Evet bende öyle düşünüyorum. Kendimi toparlayamadım bir türlü.uyuyamıyorum gözümün önünden gitmiyor o yüzden buraya paylaşmaya karar verdimEşinize kayınpederin yanında söylemelisiniz. Kayınpeder sakinleştirebilir az da olsa.
Kendınce denedı mı naptı sızı yanı salak!.aferin sana tebrik ederim seni dedi
Böyle bir durumda mağdurun yanında olmuş kaç tane tacizci eşi var bu ülkede? Kadının adı çıkar. Hala daha birileri "dişi köpek kuyruk sallamazsa" diyebiliyor.Eşine söyle belki baskalarini da taciz ediyor ya kucuk cocuklar geliyor habersizce taciz ediliyorsa seninda cocugun orda var buyur ilerde aynisini yaparsa onada
Eşinize anlatmalısınız.Taciz karşısında susmayın.Yasal yollara başvurun.Merhaba. Pazartesi günü eşimin bir akrabası tarafından cinsel taciz e uğradım.biraz sarhoştu ama düşündükçe bize yapmaya çalıştıklarını içkiden yapmadığına daha da emin oluyorum. Kızım vardı kucağımda normalde onu çok sever ama bu kez gitmek istemedi bende bişeyler farkedince ona fırsat vermeden çıktım dükkandan • şok oldum elim ayağım boşaldı bir gün sonra kendimi toplamaya çalışıp kayınpederime anlattım. Eşimin haberinin olmasını istemedim çünkü çok kötü şeyler olurdu eminim. ( eşim babam erkek kardeşim vs vs vs eminim canını okurlar ama onların başına bişey gelmesini istemiyorum) Velhasıl Kayınpederim çok sinirlendi ben ona yeri gelince konuşurum sen uzak dur selam verme dedi. Ama benim içim içimi yiyor hazmedemiyorum. Bulunduğu yerde bir dükkanı var dükkanın arkasına götürdü beni . Yani benim yerimde başkaları da olabilir o mahallede bir çok çocuk var ben yetişkin halimle ona güvenip girdiysem o dükkana bir çok çocuğuda çekebilir başlarını belaya sokabilir. Çünkü bu abiyi yıllardır tanıyorum sakin güleç böyle bişey yapacağı benim hiç aklıma gelmezdi eminim başkalarınında aklına gelmez. Demem o ki ben bunu gizli şikayet etmek istiyorum ama böyle bişey var mı bilmiyorum. Adım geçmesin ama odunda gözü korksun kimseye yapamasın bi daha istiyorum . Bi yandan delilim ispatim yok o an orada sadece kızım ben ve oydu. O korkuyla çıktım dışarıdan birileri gördü mü bilmiyorum. Ne yapmalıyım lütfen bana fikir verin. Üzerini örtüp susamam. Bugün bana yarın başkasına..
Merhaba. Pazartesi günü eşimin bir akrabası tarafından cinsel taciz e uğradım.biraz sarhoştu ama düşündükçe bize yapmaya çalıştıklarını içkiden yapmadığına daha da emin oluyorum. Kızım vardı kucağımda normalde onu çok sever ama bu kez gitmek istemedi bende bişeyler farkedince ona fırsat vermeden çıktım dükkandan • şok oldum elim ayağım boşaldı bir gün sonra kendimi toplamaya çalışıp kayınpederime anlattım. Eşimin haberinin olmasını istemedim çünkü çok kötü şeyler olurdu eminim. ( eşim babam erkek kardeşim vs vs vs eminim canını okurlar ama onların başına bişey gelmesini istemiyorum) Velhasıl Kayınpederim çok sinirlendi ben ona yeri gelince konuşurum sen uzak dur selam verme dedi. Ama benim içim içimi yiyor hazmedemiyorum. Bulunduğu yerde bir dükkanı var dükkanın arkasına götürdü beni . Yani benim yerimde başkaları da olabilir o mahallede bir çok çocuk var ben yetişkin halimle ona güvenip girdiysem o dükkana bir çok çocuğuda çekebilir başlarını belaya sokabilir. Çünkü bu abiyi yıllardır tanıyorum sakin güleç böyle bişey yapacağı benim hiç aklıma gelmezdi eminim başkalarınında aklına gelmez. Demem o ki ben bunu gizli şikayet etmek istiyorum ama böyle bişey var mı bilmiyorum. Adım geçmesin ama odunda gözü korksun kimseye yapamasın bi daha istiyorum . Bi yandan delilim ispatim yok o an orada sadece kızım ben ve oydu. O korkuyla çıktım dışarıdan birileri gördü mü bilmiyorum. Ne yapmalıyım lütfen bana fikir verin. Üzerini örtüp susamam. Bugün bana yarın başkasına..
Ben sekip verip geçecektim el işaretiyle dükkana çağırdı ilk kez girdim burayı mı işletiyorsun abi dedim bak dedi arka tarafta perde varmış orayı açtı içeri girdi bende perdeden baktım iyiymiş abi dükkan dedim gel sana bişey söyleyeceğim dedi buradan söyle abi dedim .aferin sana tebrik ederim seni dedi zaten sürekli of of güzellerim güzeller güzellerim deyip duruyordu of demesi kulaklarımdan gitmiyor midem bulanıyor
Adam neyin üzerine "aferin sana tebrik ederim seni dedi" böyle dedi ?burayı mı işletiyorsun abi dedim bak dedi arka tarafta perde varmış orayı açtı içeri girdi bende perdeden baktım iyiymiş abi dükkan dedim gel sana bişey söyleyeceğim dedi buradan söyle abi dedim .aferin sana tebrik ederim seni dedi
zaten sürekli of of güzellerim güzeller güzellerim deyip duruyordu of demesi kulaklarımdan gitmiyor midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?