Taciz

Iyi yapmissin.. hadi sen yetiskinsin kucuk
Cocuga birsey yapsalar cocuklar bilmezler ki tacizi sunu bunu yavrucuklar ne olsugunu bile anlayamazlar

Iyi yapmissin.. hadi sen yetiskinsin kucuk
Cocuga birsey yapsalar cocuklar bilmezler ki tacizi sunu bunu yavrucuklar ne olsugunu bile anlayamazlar
11 yaşındayken tacize uğradım ve kötü bişey olduğunu biliyorsun ama ne yapacağını bilemiyorsun o yüzden çocuklara bu konularda daha hassasım o yüzden inşallah belasını bulur

11 yaşındayken tacize uğradım ve kötü bişey olduğunu biliyorsun ama ne yapacağını bilemiyorsun o yüzden çocuklara bu konularda daha hassasım o yüzden inşallah belasını bulur
11 yas cok kucuk degil zaten ama 5 yasindaki cocuk bilebilir mi acaba? 6-7 yas? His olarak
Kotu seyler hissedersin cocukta olsan ama ne olduguna bir isim takamazsin

Tanıdık olduğunuz halde buna cesaret ettiyse başka insanlara da yapabilir veya yapmıştır Allah korusun, çoluk çocuk var diyorsunuz. Çok korkunç...
Şikayetçi olmanız tam isabet.
Pislik ceza alır mı ne olur bilinmez malesef ama en azından korkar belki.

Benim ailemde uzak tutar ama olacak olduktan sonra oluyor. Bu benim suçum değil öyle değil mi?

Son düzenleme:
Benim ailemde uzak tutar ama olacak olduktan sonra oluyor. Bu benim suçum değil öyle değil mi?
Sizin suçunuz değil tabi ki diğer üyenin ima ettiği gibi alkolün suçu da değil.Adam sapık alkol bahane.Alkol alan bir insan olarak söylüyorum çok sarhoş olsam da arzu etmediğim birşey yapmadım.Birlikte içtiğim arkadaşlarım tarafından da hiç taciz edilmedim.Her türlü _oku yiyip 'alkolün etkisi' yalanına sığınanlara tahammülüm yok.

Aaaa çok üzüldüm geçmiş olsun öncelikle banada eşimin çok yakın akrabası sarkmıştı internet aracılığı ile yüz yüze cesaret edemez ama buluşalım vs demişti direkt eşime söyledim bende inkar etmişti yazdıklarını eşim gördü allahtan inkar etti gerçi ben boşver dedim eşime engel oldum aman uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…