tadilat...

Hepinize eşit derecede pay düşecekse ve önceden konuşulup evin Size düşmesi söylenirse yaptırın bence ki Evler artık pahalı diğer kalan mirasla evin fiyatı uyuşmazsa ben olsam bende evi isterdim

Ya canım bırak allasen. Gram külçe altın da var.
2.5 gr 5 gr.. Limoncu ondan bahsediyo benceee

Çok hoşsun ne diyeyim. Adam daha ölmeden neyin derdindesin.
Elin kızından kız olmaz insana bir kez daha tescillendi kusura bakma da.. Neyse bu başka konu şimdi.
Kombi bozulmuş, çatı akmış. Bunlar lüks şeyler değil ki, yerden ısıtma yaparsın anlarım, parkeleri değiştirirsin anlarım, jakuzi taktırırsın anlarım vs vs. Ama sen evin içinde yaşayabilmek için minimum hayat şartlarını sağlamak için tadilat yaptırmışsın. Verdiğin para bu kadar dertse kirada otursaydın ya.

Kızlara kalacak mal, evin değerinde mi ?
Haklılar bence eşit dağılım olması lazım.
Ayrıca kusura bakmayın da siz o evin gelinisiniz. Kardeşler arası mal dağılımında sizin sözünüz olmaması gerekir.
Bu konularda kendinizi geri çekip, eşinizden adil bir dağılım beklemeniz gerekmekte.

sen çok bencil bi kadınsın
kusura bakma ama öyle
sen elalemin evinde paşa paşa otururken kızları pay isteyince fena oluyorlar cadı oluyorlar öyle mi niye o evde senden çok onların hakkı var sana ne oluyor ki Allah gecinden versin ama kayınpederin vefat ettiğinde bütün kardeşlerin o ev üzerinde hakkı olacak
o zaman da sen çok fena bi kadınsın ki onların olan evde gül gibi yaşayıp gidiyorsun

o ew zaten sizin ewınız deil tabıkı paylasılacak ahıplenmeyın..adam olmeden mal davasına mı dustunz

dışarda yemeye tabiki para var kendi canım yani bu kira cöpe giden bi para tabiki

kız evlat neden sayılmasın kız evlatta bas tacı erkek kardesim olsun isterdim yani el oglumu erkek kardes mi gölgesi yeter derler yani olsaydı keske olmadıgı icin babam üzülmesin diye ben düsündüm kendi soyadımıda kullanmayı babam asla böyle bisey talet etmedi yani onun üzülcegini düsündügüm icn ben bırakmadım soy adımı

ben onlarada böyleyim yanar döner degilim en azından onlarında bende memnun olmadıım özellik vardır benimde onlarda ana kız olsanda kavga edersin yani el oglu kocanla hayli hayli kavga edersin

onu acıkladım zaten keske erkek kardesim olsaydı diye mecbur babam ona ev vermek zorunda neden hayata 1 0 geride basladın ki eee sonra gecinebilcekmi bakalım gelin calısmaz calıssa bile insanın evinin olması baska bisey evini 0 düzerdik kardesimin babam tabilki 1 evi varsa mecbur erkek kardesime vercek o bizim soyadımızı tasıyor yani bizede 10 bin 20 bin verir yeter

ben sayfanın tamamını oku yazdım zaten kızlar evden hak almasın digerlerinden alsın bizde digerlerindne almıcaz diye ayrıca oturdugumuz ev eski deprem öncesi evei yani simdilki evler gibi pahalı deyil

bi üye evinizi cok pahalı ondan cıkmıyosunuz demiste o yüzden yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…