- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
parfüm zaten sıkıyor, terli teninin üstüne.....İlk 5'i için yorum yapmayacağım,bir insanın sosyal konularda çekingen olması suç değil ama son 3'ü hoş değil evet.Yapabileceğiniz bir şey var aslında,kötü kokuyor demişsiniz mesela bir gün söyleyin ''x birlikte bir şeyler alalım bir gün alışverişe çıkalım'' deyin,bir parfüm hediye edin gittiğinizde de.Ya da bir parfümü ''ben bunu çok beğeniyorum bence sen de almalısın'' diye ısrar edin.Böyle şeyler özendirmeyle olur biraz da.Şimdiye kadar yakın arkadaşı olmamışsa saydıklarınız çok da anormal değil çünkü.
gruptaki diğer kızlarla birkaç yıllık arkadaş zaten yani aslında arkadaşlıkla ilgili sıkıntı çektiğini gösteren bir ibareye rastlamadım henüz ama bilmiyorum bu kız 22 yaşında, önümüzdeki yıl prestijli bir meslekte çalışmaya başlayacak, yıllardır ailesinden ayrı kendi ayakları üzerinde yaşıyor ama tavırları sadece çok tuhaf
yani bence abartmıyorsunuz, yemek yerken falan karşımda bu hijyen seviyesinde birini istemem. hele elinden bir şey üzgünüm ama dünyanın en iyisi de olsa yemek istemem.
dısardan gelir gelmez telefonumu kendimi kırklayan bir insan olarak asla arkadaşlık edemem banane safmış neymiş
sanarsın otobüslerde ceset kokanlar hep rahatsız