- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
Toplam bunlar canımbunların hepsi istemede mi takılacak
şahsen ben çok olduğu kanaatindeyim
istemede sembolik bir bilezik ve yüzük yeter sanki
yarınlarda tartışmalar olmaması için her şeyin az ve öz olmasının iyi olduğunu düşünüyorum
yoksa bunalır istemde takıp sonra alıp düğünde tekrar mı takacaklar
yani hepsi bu mu
bir de pırlanta tek taş denilenin de ucu bucağı yok ki
1000 tl ye de var 100000 tl ye de
parmağımda en sevdiğim yüzük takılı iki taşlı ben onu 1 hafta bir yerde çalışmıştım da o maaşım ile almıştım mesela
ederi küçük ama çok şık bence
İyi de bence bu sayılan takılar adamın ailesinin takacakları.Maddi durumunu zaten kiz arkasasi yada evlenecegi kadin biliyordur. Ama bunu sana sunu alicaz bunu alicaz demek yerine sen ne istersin diye once yoklamak gerekmez mi ??
Hakli olabilirsiniz ben biliyordum mesela demekki kisiden kisiye degisiyor bu durum .İyi de bence bu sayılan takılar adamın ailesinin takacakları.
Bir kız arkadaş sevgilisinin ailesinin gelir ve giderini,borcunu harcını nereden bilebilir ki?
İnsan evlenince bile eş babası bahsetmezse gelirini bilmiyor,kız arkadaş nasıl bilsin?
Zaten bilmesin de gerek yok,ben merak etmem mesela kayınpederimin gelirini,borcunu vs.
Yani ihtiyaç olur,konu geçer öğrenilir de ben şimdi durup dururken,"eee baba kaç para aldın o son işten,borcunu ödeyebildin mi,Mehmet Bey sana borcunu ödedi mi babacığım" diye sormam açıkçası.Hakli olabilirsiniz ben biliyordum mesela demekki kisiden kisiye degisiyor bu durum .
Toplam bunlar canım
Merhaba Hanımlar,
benim istememin olmasına 5-6 ay kadar var. aileler daha tanışmadı fakat erkek arkadaşım da ben de birbirimizin ailesiyle tanıştık.
erkek arkadaşımla ailesi istemede ve düğünde ne takılacağını konuşmuşlar kendi aralarında. (büyük nişan olmayacak)
bilezik ( adedini söylemedi )
5i 1 yerde
gerdanlık seti
saat
pırlanta tektaş diye konuşmuşlar.
yani aileler tanıştığında bize de sorarlar mı usulen de olsa ne istersiniz diye yoksa bu işler böyle mi oluyor? gerçi şunu şunu istiyorum demeyiz ailecek.
ve bunların karşılığında bizim ne takmamız gerekir ? erkeğe saat diye duymuştum ama erkek arkadaşımın da maddi değeri yüksek bir saati zaten var daha yüksek değerlisini ben alamam.
tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. size ne takıldı siz ne taktınız ?
cok azBizimkiler sormadi ben de istemedim zaten. Takmasalardi da olurdu bana göre. Ama 2 saat, 2 kelepçe bilezik, 1 set, 1 inci kolye taktılar sağolsunlar.
bencede katiliyorum sorulmali. Ve set gibi takilari gelin kendi begenmeli. Sonucta begenmedigimmbir seti ne yapayim? Bozdursan isciligi oldugu icin hep zarar.Usülen de olsa sormaları gerekir diye düşünüyorum.
Sonra zaten bütçeleri ne kadarına yetiyorsa alırlar.
Bize göre çok canım, istemede normalde hiçbirşey takilmaz bizde. Düğünde bile şunu takacaksiniz denmez ayıptır. Para için evleniyor gibi algilanir.cok az
ne alaka bizde birsey demedik 10Bize göre çok canım, istemede normalde hiçbirşey takilmaz bizde. Düğünde bile şunu takacaksiniz denmez ayıptır. Para için evleniyor gibi algilanir.
bohcalardada parfüm krem vs onlari saymiyorumBize göre çok canım, istemede normalde hiçbirşey takilmaz bizde. Düğünde bile şunu takacaksiniz denmez ayıptır. Para için evleniyor gibi algilanir.
Sizde erkeğe alyans alacaksınız, saat de bütçenize göre alırsınız. Saati var diye düşünmeyin sonuçta onlarda bir tane kolye takalım gerdanlığa ne gerek var diyebilir. Hem çeşit olur. Eğer daha çok yapmak isterseniz yaparsınız mesela adetlerinize göre.. kına da eşimde elini kapatmıştı biz işim gırgırında olduğumuz için baya gülmüştük filan, annem de ona altın koydu :)Merhaba Hanımlar,
benim istememin olmasına 5-6 ay kadar var. aileler daha tanışmadı fakat erkek arkadaşım da ben de birbirimizin ailesiyle tanıştık.
erkek arkadaşımla ailesi istemede ve düğünde ne takılacağını konuşmuşlar kendi aralarında. (büyük nişan olmayacak)
bilezik ( adedini söylemedi )
5i 1 yerde
gerdanlık seti
saat
pırlanta tektaş diye konuşmuşlar.
yani aileler tanıştığında bize de sorarlar mı usulen de olsa ne istersiniz diye yoksa bu işler böyle mi oluyor? gerçi şunu şunu istiyorum demeyiz ailecek.
ve bunların karşılığında bizim ne takmamız gerekir ? erkeğe saat diye duymuştum ama erkek arkadaşımın da maddi değeri yüksek bir saati zaten var daha yüksek değerlisini ben alamam.
tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. size ne takıldı siz ne taktınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?