- 12 Temmuz 2006
- 58.889
- 224.987
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Zaten önemli olan altın eşya vs değil çiftlerin huzurlu ve mutlu olması, sizin de adetler bizimkiler gibiymiş, aileden görmüşlük oluyor, her şeyin dünyalık olduğunu kalıcı olanın seven sayan biriyle evlenmek olduğunu da anlıyorsunuz, 29 yıllık evliyim çok şükür kendi başımıza dünyalığımızı da yaptık ama eşimin saygısını sevgisini hiçbir takıyla malla eşdeğer tutamam, sevginin maddi karşılığı olmaz kiBizde de öyle maalesef metre metre zincirler, burma bilezikler takılır. Tamam şertler el veriyorsa yeni evlenecek gençlere destek olunur ama fazlası istenmez. Dediğim gibi bizimkiler de abartıyı, gösterişi sever ama şimdiki gençler çok akilli meslekleri de varsa asla eş tarafına veya ailelerine yüklenmiyorlar. Her şeylerini hazırlayıp , düğünlerini de kendileri yapıyorlar.
Mesela ben de aileme izin vermemiştim metre metre zincir isteyeceklerdi Eşim yapacaktı konuştum sağolsun annem babam nasıl mutlu olursanız öyle olsun dediler.
İnanın şimdi şükür düzenim gayette yerinde.
Nisan 2023 açtığınız konuda nişanlıyım demişsiniz bu konuda dün söz yaptık? Tam olarak hangisi?Dün söz merasimi yaptım Nisan yapmadım düğünüm olacak sözde bana kolye şu ynei gelin kolyelerinden 3 bilezik taktılar başkada birşey takmadilar bunların hepsini de nişanlım aldı ailesi bişey almadı normal mi bnlar
Biz uzun zamandır görüştüğümüz için kendimi nişanlı gibi gördüm onceden de yuzuklerimizi almıştık takıyordk o yüzden nişanlım sevgilim araya karışık yazıyorum bu konumda da bazen nişanlım bazen sevgilim diye bahsettimNisan 2023 açtığınız konuda nişanlıyım demişsiniz bu konuda dün söz yaptık? Tam olarak hangisi?
Sonunda bi kaç kişi beni anladı teşekkür ederim benim demek istedigm de tam olarak bunlardı hiç bir şeye el atmıyor maddi olarak yardımcı olmuyorlar ama kuru kuru hava peşindelerBEnce gereksiz uzerine gelinmis arkadasin.aileler cocuklari icin dugunlerinde yatirim olsun diye yaparlar biseyler degilmi.hep boyleydi yani ev araba vs.0 dan baslamayla artik bazi seyler zor.yani bizdede takisiz gelin olmaz az olur belki ama olur.yarin birgun dugun yaptim iste onu taktik bunu yaptik diye anlatacak cevresine.kiz diyorki hepsini esim yapiyor bunlar havasini atiyor.
takin az degil arkadasim su sartlarda.dugundede takarlar biseyler.olay zannimca sadece takida degilde gozle gorulen bu oluyor.onu ister bunu ister yapilsin ogluma igne oyasi bohca konsun bilmem ne.ama kendisine gelince bos cene.
Simdi diyeceksiniz bunla deger olurmu diye ama gelinse gelin gibi davranacak sayvi duyacak ozenecek.
He yoksada mesafeli bir iliski olucak ama malesef bu tipler oyle degil.
Aynen çift maaş gözüyle bakıyorlarMemurmussunuz.beklemeyin hicbisey.cunku yapilmaz.
Memurlarin kaderi bu kendiniz yapicaksiniz herseyi.zenginsiniz diye bakiliyor olaya.
Su devirde degil tabikide eskiden boyleydi.
Biz okuttuk eline ekmegini verdik kendisi yapsin dugununu diyorlar.birde siz ikinizde memursunuz daha sizden kendileri icin isteyecekleri gunler gelicek bekleyin ve görun derimAynen çift maaş gözüyle bakıyorlar
İyide düğün daha olmamış ki?BEnce gereksiz uzerine gelinmis arkadasin.aileler cocuklari icin dugunlerinde yatirim olsun diye yaparlar biseyler degilmi.hep boyleydi yani ev araba vs.0 dan baslamayla artik bazi seyler zor.yani bizdede takisiz gelin olmaz az olur belki ama olur.yarin birgun dugun yaptim iste onu taktik bunu yaptik diye anlatacak cevresine.kiz diyorki hepsini esim yapiyor bunlar havasini atiyor.
takin az degil arkadasim su sartlarda.dugundede takarlar biseyler.olay zannimca sadece takida degilde gozle gorulen bu oluyor.onu ister bunu ister yapilsin ogluma igne oyasi bohca konsun bilmem ne.ama kendisine gelince bos cene.
Simdi diyeceksiniz bunla deger olurmu diye ama gelinse gelin gibi davranacak sayvi duyacak ozenecek.
He yoksada mesafeli bir iliski olucak ama malesef bu tipler oyle degil.
Bu sebeble bile bişey takmamış olabilirler biliyormusunuz. Çok kez şahit oldum buna, aman zaten yıllardır beraberler ne diye takı takıcaz diyenlerde varSonunda bi kaç kişi beni anladı teşekkür ederim benim demek istedigm de tam olarak bunlardı hiç bir şeye el atmıyor maddi olarak yardımcı olmuyorlar ama kuru kuru hava peşindeler
Onu bile takmadılar düğünde 4 bilezik taktı ailesi. Nişan yapmadık aile arasında söz oldu annesi bileziğe gerek var mı diye sorup durmuştu oğluna oğlu bana demişti takmayın gerek yok dedim bende ne diyeyim onlarda almadı takmadıDün söz merasimi yaptım Nisan yapmadım düğünüm olacak sözde bana kolye şu ynei gelin kolyelerinden 3 bilezik taktılar başkada birşey takmadilar bunların hepsini de nişanlım aldı ailesi bişey almadı normal mi bnlar
Senin ailen ne taktı ?Nisanlima bişey demiyorum ama annesigil hiç bir şey yapmadı
Olabilir 11 yıl sonuçta az zaman degl ama diğer evlenen çocukları 2 ay içinde tanışıp evlendi ona yapmışlardiBu sebeble bile bişey takmamış olabilirler biliyormusunuz. Çok kez şahit oldum buna, aman zaten yıllardır beraberler ne diye takı takıcaz diyenlerde var
OlabilirAltın veya eşya yapan kayinvalidelerin evlendikten sonra gelinlerden beklentisi de bı ömür artar boşver yapmasın daha iyi
Yapmazlar o ışığı göremedimİyide düğün daha olmamış ki?
Belki düğünde takıp takıştıracaklar, belkide yapmayacaklar.
Vermem de verdirtmemde birazda öbür oğullari yedirsinBiz okuttuk eline ekmegini verdik kendisi yapsin dugununu diyorlar.birde siz ikinizde memursunuz daha sizden kendileri icin isteyecekleri gunler gelicek bekleyin ve görun derim
3 bilezik mi az naptın.Dogulu falan misin sen.Bizde nisanlarda maddi durumu olan bir bilezik takarmis.Maddi durumu olmayan takmazmis.Teyzem konuştu erkek tarafıyla.Teyzen bilezik takılmaz dedi kaynana hanım.Kolye küpe taktılar.Alyansi bile babamla aldık altın almazlardi belki tektaş yüzük aldılar.Saat takmadilar.Dugunde istedim al diye ufak şeyleri bile almadilar.Dün söz merasimi yaptım Nisan yapmadım düğünüm olacak sözde bana kolye şu ynei gelin kolyelerinden 3 bilezik taktılar başkada birşey takmadilar bunların hepsini de nişanlım aldı ailesi bişey almadı normal mi bnlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?