Takılan takılar az mi

Zaten önemli olan altın eşya vs değil çiftlerin huzurlu ve mutlu olması, sizin de adetler bizimkiler gibiymiş, aileden görmüşlük oluyor, her şeyin dünyalık olduğunu kalıcı olanın seven sayan biriyle evlenmek olduğunu da anlıyorsunuz, 29 yıllık evliyim çok şükür kendi başımıza dünyalığımızı da yaptık ama eşimin saygısını sevgisini hiçbir takıyla malla eşdeğer tutamam, sevginin maddi karşılığı olmaz ki

Nisan 2023 açtığınız konuda nişanlıyım demişsiniz bu konuda dün söz yaptık? Tam olarak hangisi?

BEnce gereksiz uzerine gelinmis arkadasin.aileler cocuklari icin dugunlerinde yatirim olsun diye yaparlar biseyler degilmi.hep boyleydi yani ev araba vs.0 dan baslamayla artik bazi seyler zor.yani bizdede takisiz gelin olmaz az olur belki ama olur.yarin birgun dugun yaptim iste onu taktik bunu yaptik diye anlatacak cevresine.kiz diyorki hepsini esim yapiyor bunlar havasini atiyor.
takin az degil arkadasim su sartlarda.dugundede takarlar biseyler.olay zannimca sadece takida degilde gozle gorulen bu oluyor.onu ister bunu ister yapilsin ogluma igne oyasi bohca konsun bilmem ne.ama kendisine gelince bos cene.
Simdi diyeceksiniz bunla deger olurmu diye ama gelinse gelin gibi davranacak sayvi duyacak ozenecek.
He yoksada mesafeli bir iliski olucak ama malesef bu tipler oyle degil.

Nisan 2023 açtığınız konuda nişanlıyım demişsiniz bu konuda dün söz yaptık? Tam olarak hangisi?
Biz uzun zamandır görüştüğümüz için kendimi nişanlı gibi gördüm onceden de yuzuklerimizi almıştık takıyordk o yüzden nişanlım sevgilim araya karışık yazıyorum bu konumda da bazen nişanlım bazen sevgilim diye bahsettim

Memurmussunuz.beklemeyin hicbisey.cunku yapilmaz.
Memurlarin kaderi bu kendiniz yapicaksiniz herseyi.zenginsiniz diye bakiliyor olaya.
Su devirde degil tabikide eskiden boyleydi.

Sonunda bi kaç kişi beni anladı teşekkür ederim benim demek istedigm de tam olarak bunlardı hiç bir şeye el atmıyor maddi olarak yardımcı olmuyorlar ama kuru kuru hava peşindeler

İyide düğün daha olmamış ki?
Belki düğünde takıp takıştıracaklar, belkide yapmayacaklar.

Sonunda bi kaç kişi beni anladı teşekkür ederim benim demek istedigm de tam olarak bunlardı hiç bir şeye el atmıyor maddi olarak yardımcı olmuyorlar ama kuru kuru hava peşindeler
Bu sebeble bile bişey takmamış olabilirler biliyormusunuz. Çok kez şahit oldum buna, aman zaten yıllardır beraberler ne diye takı takıcaz diyenlerde var

Onu bile takmadılar düğünde 4 bilezik taktı ailesi. Nişan yapmadık aile arasında söz oldu annesi bileziğe gerek var mı diye sorup durmuştu oğluna oğlu bana demişti takmayın gerek yok dedim bende ne diyeyim onlarda almadı takmadı

Valla ben takı geleneğine son verecek olanlardanım. Kim ne takmış ne etmiş diye düşünmek yerine sadece sevdiğim insanlarla küçük çaplı ama gerçekten eğlenceli bir ortam olmasını isterim. Zaten fiyatlar uçmuş alamayana da bir şey diyemiyorum açıkçası.

3 bilezik mi az naptın.Dogulu falan misin sen.Bizde nisanlarda maddi durumu olan bir bilezik takarmis.Maddi durumu olmayan takmazmis.Teyzem konuştu erkek tarafıyla.Teyzen bilezik takılmaz dedi kaynana hanım.Kolye küpe taktılar.Alyansi bile babamla aldık altın almazlardi belki tektaş yüzük aldılar.Saat takmadilar.Dugunde istedim al diye ufak şeyleri bile almadilar.

Sözde zaten pek bişey takılmaz ki. Düğünde takılar takılır. Sözde böyle bir beklentiye girmeniz saçma olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…