- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
He doğru benmişim oİkimizden biri cahil ama o benim olmadığım kesin
Yaa damat ekonomi profesoru gelin maden sanayi dehasi niye cahil cahil konusuyorsunİkimizden biri cahil ama o benim olmadığım kesin
VarAltının gram fiyatından haberin var mı
Şunu baştan söylesene.Ne alaka neden sermayem olsn bu yasima kadar kendim kazandım kendim aldm kimseden bir şey beklemedim ne ailemden ne ailesinden ama şuan da durum farklı yukarıda da yazdm kadın hiç bir şey yapmadı almadı takmadı ama sürekli olarak bnden belkenti içinde çeyiz istiyor bohça istiyor adetler adetler diye tutturuyor ama boş Hava peşinde
İnsanın kendini bilmesi güzel birşey, taktir ettimHe doğru benmişim o
Hah işte kayinvalideni de senin takı merakın ilgilendirmiyordur.Beni ilgilendirmiyor neden takısız evleneyim kim evlenmiş öyle bn evleneyim :))
KomikYaa damat ekonomi profesoru gelin maden sanayi dehasi niye cahil cahil konusuyorsun
Zavallı anam altın fiyatları yüzünden şimdiden altın alıyor gelini belki böyle biri çıkar diyeHah işte kayinvalideni de senin takı merakın ilgilendirmiyordur.
Kızım var benim ama oğlum olsaydı kesinlikle gelinimin kollarini donatmazdim.
Banane yani gelinimin kolundaki altından.
Aferin öyle özelliklerin de var demek :))İnsanın kendini bilmesi güzel birşey, taktir ettim
Bizimkide alsaydı sorun çıkmazdıZavallı anam altın fiyatları yüzünden şimdiden altın alıyor gelini belki böyle biri çıkar diye
Aynen aynen, adamın hesabında milyonlar birike dursun o 3 bileziği kredi kartıyla alsın neymiş faizi düşükmüş. Ekonomi bakanılığına aday tamYaa damat ekonomi profesoru gelin maden sanayi dehasi niye cahil cahil konusuyorsun
Aklıma bilezik az takıldı diye düğün arabasından inmeyen gelin geldi
Kıyaslama.herkesin kaderi farklı.biz de çevremizdeki insanlar da fakir.kabullenin gitsin.kimse prenses falan da değil.Yok bn normalde hiç takılmazdm ama işin içine girince insan kendini kıyaslıyor yeni abisi evlendi onlara takmışlar bana bişey yapmadilar
O zaman oğlundan bir şey istemesin bundan sonraHah işte kayinvalideni de senin takı merakın ilgilendirmiyordur.
Kızım var benim ama oğlum olsaydı kesinlikle gelinimin kollarini donatmazdim.
Banane yani gelinimin kolundaki altından.
Kadın iyi ki almamis.Bizimkide alsaydı sorun çıkmazdı
Kız sus herkes öyle düşünmek zorunda değil aaa annemin yaptığını övmedim burdaBizimkide alsaydı sorun çıkmazdı
Asıl cehalet, kendi değerini altınla takıyla biçmektir.Arkadaşım ne anlatıyorsun bana ben ailesindden dem vuruyorm nişanlıma bişey demiyorum ona kıyabilsem daha fazlasini aldırırdim sorunum ailesinin bişey takmaması cahil misn
Ay ister istemez ayol sana mı soracakti :)O zaman oğlundan bir şey istemesin bundan sonra
Neyle aldığı seni ne ilgilendirir ister nakit alır ister kartla sen kendine bak varmı şuan alabilecek paran zamanında ödeyecek ekomonk durumun klavye üzerinden atmak kolay sonuç olarak ekonomiden anlamadığın ortada bir dhaa da yorum yapmazsan sevinirimAynen aynen, adamın hesabında milyonlar birike dursun o 3 bileziği kredi kartıyla alsın neymiş faizi düşükmüş. Ekonomi bakanılığına aday tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?