Takılan takılar az mi

Öyle olmadı nişanlımda beklentideydi belki takarlar diyordu takmadı ayrıca benim bekar kardeşim var ailem onu evlendirmeyi düşünüyor normal yani bana 2 tane yapmalari
Nişanlınız neyi beklemişde olmamış? Nekadar iyi
oyunucu kendisi aile içinde kim ne alcak takcak konuşulmamış gibi aa hayret takmadılar diye sizimi kandırdı üstüne?
Ayrıca nişanlının ailesid yeni düğün yapmışlar, belki yok şuan? Sizede düğünde yapcaklardır?
sizin aileniz olunca normal onun ailesi yapınca anormal
Maşallah ne güzel başlamışsınız, böyle devam edin

Nişan yapmamıştık sözde eşimin aldığı tektaş dışında hiç bi şey yapmadılar. Eşimin aldığı çiçek ve çikolata dışında bi şeyde getrmediler. Hiç problm yapmadm hiç önmli değildi... 15 yıl oldu mutluyum çok şükür... kimseden beklentim yok kafam rahat... tavsiye ederim beklentsz olun

Yıl 2023 kendine altınla değer biçen kadınlar var. Ne için evleniyorsunuz anlamıyorum eşleriniz sermayeniz mi oluyor?
Ne alaka neden sermayem olsn bu yasima kadar kendim kazandım kendim aldm kimseden bir şey beklemedim ne ailemden ne ailesinden ama şuan da durum farklı yukarıda da yazdm kadın hiç bir şey yapmadı almadı takmadı ama sürekli olarak bnden belkenti içinde çeyiz istiyor bohça istiyor adetler adetler diye tutturuyor ama boş Hava peşinde

Benim ailem yaptı en azından sonuçta 2 ay sonra düğünüm olunca yine bunların borcu bneim maasimla ödenecek

Ee beklesin, yapmayın içinizden gelmeyen hiç birşeyi
Sonuçta sizde takılar beklemissiniz ama gelmemiş, onlarda beklesin dursun

Almak zorunda değil siz de çeyiz yapmak zorunda değilsiniz bu kadar basit ama sizin anlatış tarzınız bu değil yok az mı yok şuna daha çok taktılar. Evlilikte altın hesabı kadar itici bir şey yok

Ah ah daha nişanda iki takıyı peşin alamayacak kadar birikimi olmayan birisi ya takmasa yada evlenmeyi geciktirse
Ama size şuan bunlar boş laf gelir
Siz ailesine takılmaya devam
Nisanlimin maddi durumu çok iyi çok şükür daha fazlasıni takar ama kredi kartı faiz oranları düşük olduğu için ordan kullanıyor yoksa düşünün bu aldıklarınin aylık taksit miktarını nasl ödeyecek nakit olarak parasıni hissede fonda borsada değerlendiriyor

Hmm maddi durumu çok iyiken demekki kredi
kartının düşük faiz oranından faydalanıyor
Durumu bukadar iyise sizin üzüleceğiniz birşey yok, kartıda öder üstüne size çok altında takar. Hata 1-2 bilezik fazla yapıp ailesine verseymiş taksınlar diye, düşünemedi demekki yoksa Maddi durumu çok iyi yapardı aslında
Maddi durumu çok iyi, çok görecele bir kavram neyseki.

Allah gözünüzü doyursun bana br tane bilezik bir tane bileklik takıldı nişanda, bilezik sonra geri alındı başka model alındı onlarla bir olsun diye gramı da azaldı böyle gelinleri gördükçe kerizmişim diyorum

Ben daha kerizmişim üzülme nişanda bir tane set takıldı onu da eşim kendi aldı

Arkadaşım ne anlatıyorsun bana ben ailesindden dem vuruyorm nişanlıma bişey demiyorum ona kıyabilsem daha fazlasini aldırırdim sorunum ailesinin bişey takmaması cahil misn

Altının gram fiyatından haberin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…