- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Nişanlınız neyi beklemişde olmamış? Nekadar iyiÖyle olmadı nişanlımda beklentideydi belki takarlar diyordu takmadı ayrıca benim bekar kardeşim var ailem onu evlendirmeyi düşünüyor normal yani bana 2 tane yapmalari
Ne alaka neden sermayem olsn bu yasima kadar kendim kazandım kendim aldm kimseden bir şey beklemedim ne ailemden ne ailesinden ama şuan da durum farklı yukarıda da yazdm kadın hiç bir şey yapmadı almadı takmadı ama sürekli olarak bnden belkenti içinde çeyiz istiyor bohça istiyor adetler adetler diye tutturuyor ama boş Hava peşindeYıl 2023 kendine altınla değer biçen kadınlar var. Ne için evleniyorsunuz anlamıyorum eşleriniz sermayeniz mi oluyor?
Benim ailem yaptı en azından sonuçta 2 ay sonra düğünüm olunca yine bunların borcu bneim maasimla ödenecekNişanlınız neyi beklemişde olmamış? Nekadar iyi
oyunucu kendisiaile içinde kim ne alcak takcak konuşulmamış gibi aa hayret takmadılar diye sizimi kandırdı üstüne?
Ayrıca nişanlının ailesid yeni düğün yapmışlar, belki yok şuan? Sizede düğünde yapcaklardır?
sizin aileniz olunca normal onun ailesi yapınca anormal
Maşallah ne güzel başlamışsınız, böyle devam edin
Ee beklesin, yapmayın içinizden gelmeyen hiç birşeyiNe alaka neden sermayem olsn bu yasima kadar kendim kazandım kendim aldm kimseden bir şey beklemedim ne ailemden ne ailesinden ama şuan da durum farklı yukarıda da yazdm kadın hiç bir şey yapmadı almadı takmadı ama sürekli olarak bnden belkenti içinde çeyiz istiyor bohça istiyor adetler adetler diye tutturuyor ama boş Hava peşinde
Ha bide borçlamı alıp taktı nışanlınızBenim ailem yaptı en azından sonuçta 2 ay sonra düğünüm olunca yine bunların borcu bneim maasimla ödenecek
Almak zorunda değil siz de çeyiz yapmak zorunda değilsiniz bu kadar basit ama sizin anlatış tarzınız bu değil yok az mı yok şuna daha çok taktılar. Evlilikte altın hesabı kadar itici bir şey yokNe alaka neden sermayem olsn bu yasima kadar kendim kazandım kendim aldm kimseden bir şey beklemedim ne ailemden ne ailesinden ama şuan da durum farklı yukarıda da yazdm kadın hiç bir şey yapmadı almadı takmadı ama sürekli olarak bnden belkenti içinde çeyiz istiyor bohça istiyor adetler adetler diye tutturuyor ama boş Hava peşinde
Kredi kartıyla aldı eee çeviremeyince kartı ne olcak bana kalcakHa bide borçlamı alıp taktı nışanlınız
Ay trajekomik
Ah ah daha nişanda iki takıyı peşin alamayacak kadar birikimi olmayan birisi ya takmasa yada evlenmeyi geciktirseKredi kartıyla aldı eee çeviremeyince kartı ne olcak bana kalcak
Nisanlimin maddi durumu çok iyi çok şükür daha fazlasıni takar ama kredi kartı faiz oranları düşük olduğu için ordan kullanıyor yoksa düşünün bu aldıklarınin aylık taksit miktarını nasl ödeyecek nakit olarak parasıni hissede fonda borsada değerlendiriyorAh ah daha nişanda iki takıyı peşin alamayacak kadar birikimi olmayan birisi ya takmasa yada evlenmeyi geciktirse
Ama size şuan bunlar boş laf gelir
Siz ailesine takılmaya devam
E aldırma o zaman? Ailesinin durumu yoksa alamadığını gördüysen düğün için de takı vs aldırma ki sana kalmasın. Takısız evleniver nolmuş.Kredi kartıyla aldı eee çeviremeyince kartı ne olcak bana kalcak
Beni ilgilendirmiyor neden takısız evleneyim kim evlenmiş öyle bn evleneyim :))E aldırma o zaman? Ailesinin durumu yoksa alamadığını gördüysen düğün için de takı vs aldırma ki sana kalmasın. Takısız evleniver nolmuş.
Hmm maddi durumu çok iyiken demekki krediNisanlimin maddi durumu çok iyi çok şükür daha fazlasıni takar ama kredi kartı faiz oranları düşük olduğu için ordan kullanıyor yoksa düşünün bu aldıklarınin aylık taksit miktarını nasl ödeyecek nakit olarak parasıni hissede fonda borsada değerlendiriyor
Ya da borçla evlenebilirsiniz. Beraber öderiz diyorsanız. Ama aileden bir şey beklersen hayal kırıklığına uğrarsın.Beni ilgilendirmiyor neden takısız evleneyim kim evlenmiş öyle bn evleneyim :))
Borca gerek yok, nişanlısının maddi durumu çok iyi o yapar herşeyiYa da borçla evlenebilirsiniz. Beraber öderiz diyorsanız. Ama aileden bir şey beklersen hayal kırıklığına uğrarsın.
Ben daha kerizmişim üzülme nişanda bir tane set takıldı onu da eşim kendi aldıAllah gözünüzü doyursun bana br tane bilezik bir tane bileklik takıldı nişanda, bilezik sonra geri alındı başka model alındı onlarla bir olsun diye gramı da azaldıböyle gelinleri gördükçe kerizmişim diyorum
Arkadaşım ne anlatıyorsun bana ben ailesindden dem vuruyorm nişanlıma bişey demiyorum ona kıyabilsem daha fazlasini aldırırdim sorunum ailesinin bişey takmaması cahil misnHmm maddi durumu çok iyiken demekki kredi
kartının düşük faiz oranından faydalanıyor
Durumu bukadar iyise sizin üzüleceğiniz birşey yok, kartıda öder üstüne size çok altında takar. Hata 1-2 bilezik fazla yapıp ailesine verseymiş taksınlar diye, düşünemedi demekki yoksa Maddi durumu çok iyi yapardı aslında
Maddi durumu çok iyi, çok görecele bir kavram neyseki.
Altının gram fiyatından haberin var mıDün söz merasimi yaptım Nisan yapmadım düğünüm olacak sözde bana kolye şu ynei gelin kolyelerinden 3 bilezik taktılar başkada birşey takmadilar bunların hepsini de nişanlım aldı ailesi bişey almadı normal mi bnlar
İkimizden biri cahil ama o benim olmadığım kesinArkadaşım ne anlatıyorsun bana ben ailesindden dem vuruyorm nişanlıma bişey demiyorum ona kıyabilsem daha fazlasini aldırırdim sorunum ailesinin bişey takmaması cahil misn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?