- 18 Ekim 2017
- 6.940
- 42.918
- 548
- 34
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Damadin gozleri ışıldıyorsa nebati olabilirAynen aynen, adamın hesabında milyonlar birike dursun o 3 bileziği kredi kartıyla alsın neymiş faizi düşükmüş. Ekonomi bakanılığına aday tam
Aman söyleyin boşuna yapmasınZavallı anam altın fiyatları yüzünden şimdiden altın alıyor gelini belki böyle biri çıkar diye
Benim annemde öyle yapıyor çünkü normalde kardeşime yapmasa bana yapardı daha fazlasını insan evladının en mutlu en ihtiyaç duyduğu zmaanda yapmasa ne zaman yapcak kiKız sus herkes öyle düşünmek zorunda değil aaa annemin yaptığını övmedim burda
Cihat dedemin fenomenidir belki.Damadin gozleri ışıldıyorsa nebati olabilir
Ay çok güldümNeyle aldığı seni ne ilgilendirir ister nakit alır ister kartla sen kendine bak varmı şuan alabilecek paran zamanında ödeyecek ekomonk durumun klavye üzerinden atmak kolay sonuç olarak ekonomiden anlamadığın ortada bir dhaa da yorum yapmazsan sevinirim
Haklı mıydı :) Ayrıldılar diye biliyorum.O kız haklıydı bence.
Takısını az bulan inmesin gelin arabasından valla. Sonra ömür boyu aynı şeyleri konuşup duruyorsunuz.
Anneme diyim yapsın yoksa böyle konu açar kk’da gelininAman söyleyin boşuna yapmasın
Benim kv bana hem nişanda hem düğünde dünyaları serdi önüme, ciddi ciddi söylüyorum bunu şakasına değil
Ama gözümde bir hiiiiç, 2 senedir telefonda bile görüşmüyorum. Yaptıkları kıymete binmedi benim gözümde, annenizinde binmeyecek.
Siradaki konu “kv bana migros takti ama ben atasay istiyordum”Cihat dedemin fenomenidir belki.
Ben olsam nişanlıma hisse senedi takardim Ford'dan YTD...ahdhshgsgs
Hiç bir anne baba asla yapmasın taraftarıyım.Benim annemde öyle yapıyor çünkü normalde kardeşime yapmasa bana yapardı daha fazlasını insan evladının en mutlu en ihtiyaç duyduğu zmaanda yapmasa ne zaman yapcak ki
Herkes yapmak zorunda değil. Benim eşim de bana yaptı sağolsun ama 3 bilezikken neden 4 değil diye kafa yormadım. Evlendik kat kat fazlasını aldık kazandıkça. Boşver şimdiden düşünme bunları. Allah ağız tadı versin gerisi hallolurBenim annemde öyle yapıyor çünkü normalde kardeşime yapmasa bana yapardı daha fazlasını insan evladının en mutlu en ihtiyaç duyduğu zmaanda yapmasa ne zaman yapcak ki
Sen de keşke başkasının parasıyla caka satmasan. :)Neyle aldığı seni ne ilgilendirir ister nakit alır ister kartla sen kendine bak varmı şuan alabilecek paran zamanında ödeyecek ekomonk durumun klavye üzerinden atmak kolay sonuç olarak ekonomiden anlamadığın ortada bir dhaa da yorum yapmazsan sevinirim
siz aynı annenin evladı değil misiniz? niye eşit yapmıyor da sizi ayırıyor? ona ne yaptıysa size de onu yapsın.Benim annemde öyle yapıyor çünkü normalde kardeşime yapmasa bana yapardı daha fazlasını insan evladının en mutlu en ihtiyaç duyduğu zmaanda yapmasa ne zaman yapcak ki
Benim beklentim yoktu ama yapıldı a-z yeAnneme diyim yapsın yoksa böyle konu açar kk’da gelininşaka bi yana sanırım yapılması gereken kadar yapacak. Bu devirde beklemek saçma zaten kimse kimseye yapmıyor kolay kolay
Evlendikten sonra para falan isterlerse o zaman görüşürüzAy ister istemez ayol sana mı soracakti :)
Takı takacağım gelini mesela hizmetçi gibi kullanmak isterim ben olsam.
Evim temizlenecek, her hafta sonu bana gelinecek.
Nasıl olsa adetlerde gelinin kaynananin hizmetini görmesi de var
Takan zaten ya gelenek yerini bulsun ya da görün ben ne kadar bonkörüm diyerek takıyor. Ben mehiri bile 10 gr istemiş insanım o yüzden çok takılmadım bana neden az taktılar diye. Evliliğin temelini altın değil sevgi oluşturuyor sonuçta. Zehir etmek istemezdim. Zaten evlendik adama aldırmadığım kalmadıBenim beklentim yoktu ama yapıldı a-z ye
Kv dem takıyı çok sever, kendisi derki toz alırken yemek yaparken bir kadının kolunda altınlar şakır şakır ses yapacak. Okadar düşkündür yani
Banada ciddi anlamda çok taktılar zamanında,
ama bu onu sevmem için yeterli değil. Sonuçta oğlu benimle değil başkasıyla evlenseydi yine yapacaktı bana özel birşey değil
Benim durumum iyi maddi olarak rhaatim nişanlımda öyle olack kardeşimin durumu bnmki gibi değil evlendiği insan da çalışmıyor o yüzdensiz aynı annenin evladı değil misiniz? niye eşit yapmıyor da sizi ayırıyor? ona ne yaptıysa size de onu yapsın.
Bide rol yapması yokmuYine bir 18 yaşından sonra kendi başının çaresine bakmış, yetmemiş bütün aileyi yedirip içirmiş erkek kişisi ile karşı karşıyayız. Ailesinin üzerinde hiç hakkı deyip geçin en iyisi.
Birde güya nişanlıniz için üzülüyorsunuz. Kendi bilmiyordu sanki ailesinin ne takip takmayacağını. Onlar evde konuşup kararlastirmislardir zaten.
Siz kurulun durun aileye, ele bahane geçmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?