Taktılar arkadaş taktılar

:) Okulönceciyim,bebeğiniz babıldama evresinde. Şimdi sesler çıkaracak ağzı ve boğazından,bir kaç ay sonra tekrarlı babıldamaya geçecek ba ba ba derken siz de baba dediii diye sevineceksiniz inşallah
Sonra da yavaş yavaş konuşuyor öykünmesi yapacak bir şeyler anlatır gibi ve kelimelere geçecek.

Olmasın gönülleri boşverin. Koyun tepkinizi,aynen devam..

Eğitim görmüş olmama rağmen evrelerini sokturdular birbirine şimdi hatırladım tekrarlı babıldamayı pufff insan bilmesine rağmen nasıl cahil gibi davranıyor ya kızdım kendime ciddi. Öyle tavırlarıma devam edeceğim kesinlikle umarım bir gün anlarlar

Ben kızınızın gelişimiyle ilgili birşey demiyorum zaten. Anneler iyi göZlemcilerdir. Cahil ama çok şey bildiğini sanan insanlar sizin yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla. O cahilliğin verdiği boş özgüvenle konuşuyorlardır diyorum. Size kötülüğü evladınız üzerinden yapıyorlarsa bu gerçekten fena. Ben böyle bir olasılığı düşünmedim bir babanenin bu kadar saf bir kötülüğü torununa yapmasını aklım kabul edemiyor.

Aslında bu dediğiniz doğru olabilir ara araa düşünüyorum bende birçok konuda denk geliyor konuşmayı bilmiyor ve ciddi cahil 3 çocuğunu rastgele büyütmüş gibi.
Siz bence guzelce uyarin abla yapma böyle kiriliyorum üzuluyorum deyin. Kötü bir kadin degil inanin.bilerek isteyerek yaptigi bisey yok yani. Sadece oyle hissettim

Kesinlikle yanlış anlamayın ben sorun olduğunu düşündüğünüz için yazmadım sadece amaçlarını göstermek istedim. Ben şuan bu şekilde beni üzmeye çalıştıklarını düşünüyorum doğru veya yanlış bilmiyorum fakat başta benim üzüldüğümü bildikleri halde devam ettiler susmadılar bende böyle düşünmeye başladım

Bizimkilerde 2.ayda başladı bu 2,5 aylık bir süreç yani o zamandan beri dinliyorum ne ilacı kullandın ki ya biz anneleri getirdikleri noktaya bakar mısın ya ne kadar kötüler.
Ben okb hastasiyim.mesela oglumun otizm olmasindan cok korktum o yuzden gelisimiyle ilgili endiselerim vardi.sacma oldugunu bildigim halde dusunmekten kendimi alamam.o yuzden tedavi oldum onlarda damarima basiyorlardi.gerci rahatsizligimdan haberleri yok esim biliyor sadece.yine de kiyas ima kotu bise.

Ne saçma şey ya.. agu dese ne demese ne. El kadar bebek. Önemsemeyin hiç. Saçmalık bu.

Kesinlikle kötü hatta berbat bir şey ve bir anneye asla yapılmaması gereken bir şey Rabbım hep sağlık versin

Ne soke etti?
Neden agulamiyor demesi mi
Yani gorumceyi nasil gomsem diye sacma sapan bi dert uretmissiniz kusura bakmayin.
Ve bu kadar takintili olmayin.

Evlat söz konusu olunca hassas oluyor anneler.daha neler neler diyecekler çanınızı sıkmayın benimde evladıma basamıyor ses çıkaramıyor oturamıyor daha neler neler dediler doktora götürdüm korkup hiçbir sıkıntusı yok her bebek farklı zamanlarda yapar bunları dedi sonra farkettim ki yapamadığı ne varsa bir günde o beceriyi kazanıyorlar hiç korkmayın olması gerektiği gibi yavaş yavaş gelişiyorlar

Ne soke etti?
Yani gorumceyi nasil gomsem diye sacma sapan bi dert uretmissiniz kusura bakmayin.
Sizi yermek icin soylemiyorum ama biz anneler biraz evhamli oluyoruz yani birisi aa bunu neden yapmiyor dediginde hemen acaba cocugumda bi sorun mu var diye dusunuyoruz konu sahibi bundan rahatsiz olmus olabilir.

Ne soke etti?
Hayır eşimin yanımda olmayıp duymazdan gelmesi şoke etti.10 yıldır hayatımdalar hiç ses etmedim yaptıklarına fakat bebeğim mevzu olunca evet her seferinde gömmek istiyorum onları

Öyle haklısınız. Onlar hep konuşacaklar. Bu durumun farkındayım ama çok sıktılar artık. Ya birde bir sorun olsa haklı çıkmanın gururunu yaşayacak gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…