- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Bebegi agulamiyor galiba ... kv bu niye agulamiyor heralde bebeginee bir sorun oldugunu ima ediyor ... buda konu sahibini rahatsiz ediyor araya mesafe koymus ama anlamiyormus kvböyle anladim ben
Haklısın benim bebeğim sürekli çıplık atan hareketli bir bebek bu yüzden bazı sesleri yapmadığını biliyorum. Fakat insanların ağzından kızımla ilgili iyi bile olsa artık yorum duymaya tahammülüm yok. Birde eşimin ailesinin bana yıllardır yaptıklarından dolayı galiba artık bebeğimi sevmelerini bile istemiyorum ki yorum duymak sinirimi hoplatıyor4.5 aylık çocuk onları algılıyor üzülüyor mu zannediyorsunuz?
biizm kızlar aglamakdan a-gu demeye fırsat bulamadan büyüdüler.
Allah aşkına eşimizin tarafına bilenmek için bahane mi arar olduk?
bir de zamane çocukları hiç biizm gb degil derler nasıl olsunlar
dogar dogmaz kıyaslanarak büyüyorlar
benim çocugun kilosu boyu doktoru diş rengi parmak ölçüsü kıyaslamasından ruhları mutsuz çocuklar oldu..
bırakın desinler
bırakın bu bahaneyle ilgilensinler
Öyle valla haklısın bunlarla ömür tükenecek. Eşim normalde hep kızım konusunda benim yanımda olur fakat akşam ablasının sözlerini duymazdan geliyor beni şok etti. Ama en iyisi dediğin gibi he he demek zaten onlar hep konuşacakCareler tukenir bu insanlar karsisinda,en guzeli he deyip gecmek. Benim esim yapardi kendi ailesine. Kafam rahat ediyor bin tane insan var herkes bir sey soyluyor soruyor her birine ayri ayri laf mi anlatayim he diyorum konusmuyor bizim oglan aptal zaar diyorum geciyorum anca susuyorlar derdievde gulerdik. Ne yapalim? Hele kalabalik ailelerde her kafadan bir ses cikar hepsini ayri ayri takacak olsak omur biter
Türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim hanımefendi telefonumu değiştirdim iPhone kullanıcısı okup Android telefona geçince böyle oluyor yazmak istediklerimi zor yazıyorum da ne güzel bir önyargıÇocuk algılamıyor muymuş yoksa agulamıyor muymuş???
Berbat bir metin kusura bakmayın, Türkçe sıkıntınız var bence
Kusura bakmayın telefonumu değiştirdim ve yazmak istediklerimi yazamıyorum. Bebeğim agulamıyor eşimin ailesi buna takılıp laf söylüyorBende anlayamadim , cocuk neyi algilayamiyor ? Kim neye takti?
Konunuzu bir okur musunuz disardan bir gozle??
DoğruBebegi agulamiyor galiba ... kv bu niye agulamiyor diyip duruyormus heralde bebeginee bir sorun oldugunu ima ediyor ... buda konu sahibini rahatsiz ediyor araya mesafe koymus ama anlamiyormus kvböyle anladim ben
Kusura bakmayın telefonumu değiştirdim ve yazmak istediklerimi yazamıyorum. Bebeğim agulamıyor eşimin ailesi buna takılıp laf söylüyor
Türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim hanımefendi telefonumu değiştirdim iPhone kullanıcısı okup Android telefona geçince böyle oluyor yazmak istediklerimi zor yazıyorum da ne güzel bir önyargı
Takıntılı değilim aslında fakat bebeğim konu olunca her şeyi fazla önemsiyorum. Ayrıca yazdığım metine gelince telefonumu değiştirdim ve buna alışamadım yazmak istediklerimi kafasına göre değiştiriyor anlayamadım bende güzel yazmayanlara kızanlardanım fakat durum benden kaynaklanmıyor şuan üzgünüm+1
buralarda diye diye dillerimde tüyler bitti ama hala devam
bir düzgün yazın diye kaç kişiye dedim
konu sahibi takıntılı mısıız?
Konu bebeğim olduğunda ve eşimin ailesi özellikle bir şey dediğinde sinir oluyorum elimde değil yanlış biliyorum ama böyleÇok komik ,basit şeylere uzuluyorsunuz.Allah gercekten üzülecek dert vermesin...
Konu bebeğimse gelişimi için endişe duyduğumdan dolayı her söyleneni aklıma takıyorum. Bu bebeğimin ne kadarlık olduğuyla bağdaşavak bir şey değil bence onunla hiçbir şeyi düşünmüyorum ama onunla ilgiliihe şeyi düşünülüyor işte4.5 aylık bebeğiniz varken insanları bu kadar kafayı takmaya nasıl vakit bulabiliyorsunuz hayret.
Çok haklısın. Allahım bebeklerimize sağlık versin inşallahBenim kızım biraz geç yürüdü.Aksine de sitedeki yaşıtları erkenden yürüdü koştu mübarek.
Saçma sapan tavsiyelerde bulundular beni suçladılar alttan alttan.
Sonra biri tuttu bu çocuk down semdromlu olabilir mi dedi.Öyleyse de benim çocuğum başımın üstünde yeri var.Millete ne oluyorsa
Sözün kısası insanlar susmaz.
Keşke daha güzel bir şekilde sorunlarımızı dile getirsek. Kırmadan mesela.anlayan beri gelsin ki anlamayanlara anlatsın
bu ne arkadas sabah sabah yaaa
Peki nasil ruhlari mutsuz oldu yani? Asabiler mi? Mesela kızınca yerlere oyuncak firlatan,aglayan kriz geciren çocuklar biliyorum oyle birsey mi?4.5 aylık çocuk onları algılıyor üzülüyor mu zannediyorsunuz?
biizm kızlar aglamakdan a-gu demeye fırsat bulamadan büyüdüler.
Allah aşkına eşimizin tarafına bilenmek için bahane mi arar olduk?
bir de zamane çocukları hiç biizm gb degil derler nasıl olsunlar
dogar dogmaz kıyaslanarak büyüyorlar
benim çocugun kilosu boyu doktoru diş rengi parmak ölçüsü kıyaslamasından ruhları mutsuz çocuklar oldu..
bırakın desinler
bırakın bu bahaneyle ilgilensinler
Aslında onlarla ciddi mesafe koydum fakat hala anlamıyorlar çok kızıyorum. Mesela kızım hakkında yapılan yorumlara artık dönüp bakmıyorum. Bu durumum gözle görülebiliyor fakat onlar hala konuşuyorlar. Daha ne yapabilirim bilmiyorumİnsanlar avare kalınca ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Ya dedikodu yapıyorlar,ya üstlerine vazife olmayan işlere karışıyorlar,ya da kendileri her şeyin uzmanıymışçasına yorumlarda bulunuyorlar. Eşinizin ailesi avare kalmış. Hiç hoşlanmadığım bir şey bu yaptıkları. İzin vermeyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?