Not: bana söylediği çok zoruma gitti
Seni tanısam evlenmezdim dedi resmen artık nasıl sürdürebilirim bu evliliği
Bu arada 3 yıllık evliyiz birde çocuğumuz var
Ayrıca aşk, sevgi yoksa hiçbir şey olmaz...Bazı şeylere kulak tıkıyorsun diye aşk sevgi heyecan bitmiş mi oluyor?Bazen cidden abartıosunz.Bu kadın belki bianlık üzüntüyle yazdı, hergün bu kadar psikolojik baskı yaşasa 3 yıl dayanıp 1 çocuk yaparmı?Peki bu tip bir hayati yasamadaki amaciniz/motivasyonunuz nedir?
Adam surekli asagiliyor, siz kulaklarinizi tikiyor kosede bir yerde oturuyorsunuz. Bir sevgi, heyecan, saygi yok; iletisim, paylasma zaten yok biri konusup sacmalayan digeri kulaklarini tikamis 2 insan var sadece. Bu sizce bir iliski mi? Boyle bir iliski olsa, ne olmasa ne? Motivasyonunuz yalniz kalmamaksa sadece o kadar.
Yaptım canim fazlasıyla cevabını veriyorum ama hic uslanmadı
Asla dönüpte bak bu kadını ben bu hale getirdim demedi demez
Öncelikle motivasyonum şu:
Beni en iyi ben tanırım, mükemmel bir eğitim hayatım, mükemmel bir ailem var. Hiçbir zaman hor görülmedim, annem,babam, kardeşlerim, eşim dostum arayıp akıl alırlar, kendime hep güvendim. Karşımda da sap sap konuşan bir adamı haklı görecek kadar kendime haksızlık etmem. o bana cahil derse sen profesörmüsün derim.o beni aşağılarsa bende onu aşağılarım. Her zamanda karşımdaki nasıl davranırsa öle davranırım. Genel olarak çok canım sıkılırsa konuşmam, eşim gelir ağzımdan laf almak için kırk takla atar. Ben böyleyim. tabiki böyle olamaz herkes ama birazcık kendilerini önemli hissederlerse karşısındakine de yansır eminim.
AMİNNN:)çeyreğimiz olsanız yeter:)Gerçekten mutlu eden, tatmin edici bir ilişki çeşidi.
Bir taraf ezmeye çalışıyor, diğer taraf püskürtüyor.
Allah herkese böyle sevgi dolu, saygılı, naif evlilikler nasip etsin!
Ayrıca bizde ezen taraf yok.Bizde adalet var, ben dırdır yapıosam, o da yapabilir.Biz en iyi arkadaş olarak evlendik, yeri gelir bağırırım o da bana bağırır. Nolmuş ağlayımmi hemen:)Önce kendinizi sevin, sevinki karşısınızdakini anlayabilesiniz.Gerçekten çok mutlu eden, fevkalade tatmin edici bir ilişki çeşidi.
Bir taraf ezmeye çalışıyor, diğer taraf püskürtüyor.
Allah herkese böyle sevgi dolu, saygılı, naif evlilikler nasip etsin!
Ayy abartmayın.Ben boşanmayı düşünüyorum fazla mi sizce
Aaa bu gruptakilere göre çok kavga ediosan boşanmalısın,hatta cevap veriosan da öyle hatta normal bile değilsin çünkü tartışıomuşsun.Çünkü mutlu çiftler asla tartışmazzzmışşşşşşBiz de 4 ayda evlendik. Biz de çok tartışırız. Biz de aşık olarak evlendik. Biz de boşanma laflarını çok konuştuk. Yani sizin evliliğinizi kendi evliliğime benzettim.
Biz eşimle biraz benziyoruz . İkimiz de çabuk sinirlenen, uzatan, alttan alamayan tipleriz. Bunun dışında merhametlidir. Benle her istediğimi yapar ( buz pateni vs) ev işlerine kızımı büyütmeye yardımcıdır. Ama gıcıktır da . Dili sivridir ve kuvvetlidir. Bende de laf kabiliyeti çok yok. O yüzden altta kalıyorum bir çok lafının ve küslük çıkarıyorum. Halbuki o zaman lafı yapıştırsam içimde kalmayacak huzurumuz için daha güzel olacak.
Biz 5 sene de flört etsek bu aşkla yine evlenirdik. Siz de eşinizi tanısaydınız da evlenir miydiniz?
Taniyip evlenseydin yine ayni sozu soylerdi bu sadece bahane. Etrafimizda cokca ornektede var zaten 6-7 yil cikarlar evlenince o tilsim yerle bir olur ve bosanirlar.Evet akşam eşimin bana söylediği söz !
Biz aşık olduk ve 7 ay içerisinde evlendik ama hataymış
Birçok konuda tartışıyoruz , tartışmasız günümüz geçmez oldu son zamanlarda
Beni hep suçlar bende kendimi ezdirmesem de psikolojik olarak hep yetersiz hissederim
Yarın eşimin ailesinin yaşadığı yere gideceğiz tatil için bir hafta falan
Orda çok sevdiğim bir arkadaşım oturuyor kesinlikle görüşelim demiştik çok önceden o davet etti
Eşimin bana söylediği bak emin misin arkadaşının çağırdığından diyor ( sanki ben zorla kıza yamanıyorum ) arkadasım neler yazmış : ay çok heyecanlıyım seni çok özledim eşime söyleyeceğim o plan yapıp gezdirsin bizi o güzel planlar böyle seyleri vs vs
Ama bide Benim yaşadığım seye bakın ne bir heyecanımı paylaşıyor ne ben mutluyum diye mutlu
Şimdi size sorum; her fırsatta sizi yetersiz hissettiren, bir eşten çok kuma gibi davranan bu adama ne yapayım
Zaten tanımak deyimi çok sacma. Ben... İ tanıdım ama koca halini tanımadım zaten o da nasıl koca olurum bilemezdim onu yasayıp gördük. Sonra oldu baba.... Baba halini de yasayıp gördüm. O beni 57 kilo tanıdı bi ara oldum 75 kilo. Dogumu Lohusalıgı insan halden hale giriyor. Neler yasıyor. Gelin oluyor yenge oluyor anne oluyor. Her biri ayrı rol ayrı pozisyonTaniyip evlenseydin yine ayni sozu soylerdi bu sadece bahane. Etrafimizda cokca ornektede var zaten 6-7 yil cikarlar evlenince o tilsim yerle bir olur ve bosanirlar.
O bu şekilde hissedebilir ki ben bunun evliliğinin verdiği sorumluluğun ağır geldiğinden olduğunu düşünüyorum. Ama taviz verme boşanma bunun için bosanilmaz ona nasıl bir kadınla evli olduğunu göster. Kendisi bile inanamasın zaten bilmiyormusya seni tanımamış ya birsey derse evet tanımıyorduk birbirimizi dersin. Ama güçlü ol ve kendinw olan güvenini kaybetme kimle evli olduğunu bilmiyormuş bundan sonra öğrensin.Evet akşam eşimin bana söylediği söz !
Beni hep suçlar bende kendimi ezdirmesem de psikolojik olarak hep yetersiz hissederim
Orda çok sevdiğim bir arkadaşım oturuyor kesinlikle görüşelim demiştik çok önceden o davet etti
Eşimin bana söylediği bak emin misin arkadaşının çağırdığından diyor ( sanki ben zorla kıza yamanıyorum ) arkadasım neler yazmış : ay çok heyecanlıyım seni çok özledim eşime söyleyeceğim o plan yapıp gezdirsin bizi o güzel planlar böyle seyleri vs vs
Ama bide Benim yaşadığım seye bakın ne bir heyecanımı paylaşıyor ne ben mutluyum diye mutlu
Şimdi size sorum; her fırsatta sizi yetersiz hissettiren, bir eşten çok kuma gibi davranan bu adama ne yapayım
Evet akşam eşimin bana söylediği söz !
senin gibi kadinlarin cogalmasini diliyorum :)
bu arada benden bile cok tasinmissin
bende 2 ulke 4 sehir 12 tasinma var :)
bu konuda beni geceni ilk defa goruyorum
sorma :) bu 20 senenin toplami , tasinmaya harcadigim parayla ev alirdim herhaldeHöh
Ablacım nasıl para dayandırdınız
Ben aynı şehiriçi 1 kere taşındım finansal olarak feleğim şaştı
Evet akşam eşimin bana söylediği söz !
Aaa bu gruptakilere göre çok kavga ediosan boşanmalısın,hatta cevap veriosan da öyle hatta normal bile değilsin çünkü tartışıomuşsun.Çünkü mutlu çiftler asla tartışmazzzmışşşşşş
Harika yazmışsınız sabahtır anlatmak istediğim buuuu...Arada sevgi varsa herşey aşılır. Ufak şeyler için evlilik yıkılmamalı demek istedim. Resmen değişik muamelesi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?