- 30 Mart 2009
- 14.607
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.152
- 1.123
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Olmaz ama, bombayi birakip kacmak en guzeli. Kimse demedi ya aaa vah vah sizin kizla oynuyorlar tuh tuh falan. Herkesin derdi pispislanmak olmusÇok eğlenceli konuymuş ya, keşke konu sahibi siteye girse konusuna baksa
Valla öyle bir durum olsa gider otururum sıkıyorsa gelsin benim desin afhjkklAaa ama sonra burda yeni konu kiz kardesten: niiiiuuuşanlımın ailesi biz oturalim diye ev aldi da sonradan gecti kendileri oturdu. Beni zaten hic istemiyorlardi ama o ev benim HAKKIM. Sizce ne yapmaliyim
Daha çok bomba çıkardı bence konu sahibindenOlmaz ama, bombayi birakip kacmak en guzeli. Kimse demedi ya aaa vah vah sizin kizla oynuyorlar tuh tuh falan. Herkesin derdi pispislanmak olmus
Valla burdan bakinca dicek gibi duruyorlarValla öyle bir durum olsa gider otururum sıkıyorsa gelsin benim desin afhjkkl
Kesinlikle. Gerci bir mesajda evi satmayin esyalara biz yardim ederiz dedi silem diyordu ama, bilemiyorum tabiDaha çok bomba çıkardı bence konu sahibindenev satıp eşya almayı normal karşılayan ailede süpersonik başka şeyler de vardır bence
Neyse ki oğlanın ailesi aklı başında insanlar gibi görünüyorKesinlikle. Gerci bir mesajda evi satmayin esyalara biz yardim ederiz dedi silem diyordu ama, bilemiyorum tabi
Benim gibisine denk gelseler yandım Allah derlerValla burdan bakinca dicek gibi duruyorlar
KesinlikleNeyse ki oğlanın ailesi aklı başında insanlar gibi görünüyor
derler tabi kiBenim gibisine denk gelseler yandım Allah derler
Sen stajını kk’da yapmış bir görümce olacaksın. Korksunlar sendenBenim gibisine denk gelseler yandım Allah derler
Sonra salon kadını çizgimizi bozunca kötü oluyoruz bozdurtana bakmak gerek işte agjkkderler tabi kicocugun ailesi nezaketli davraniyor fazlasiyla. Ben olsam arayip, bunca zaman sizin icin calistik birikim yaptik da haberimiz mi olmadi derdim
Ben nasil sakin bi insandim mesela. Bdv okuya okuya geldigimiz noktaya bakSonra salon kadını çizgimizi bozunca kötü oluyoruz bozdurtana bakmak gerek işte agjkk
Ev şişlide mi acabaBen nasil sakin bi insandim mesela. Bdv okuya okuya geldigimiz noktaya bakev satip esya alcaz diyollaaaa yaaaa
Daha öok var ya tek dileğim ergen triplerinde olmaz. Buraya geldi beni aramadı gezmeye gitti aramadı çağırmadı aramadı aramadı derse söverim. En sevmediğim şeydir. Bunun dışında ilgilenmeyi düşünmüyorum. Aileme saygızlık ve ya bu tarz hadsizlik olursa kollarından tutar kapı önüne koyarım kimsede niye yaptın demez. Ay inşallah ergen akıllı olmaz ya agjklSen stajını kk’da yapmış bir görümce olacaksın. Korksunlar senden
Yok Bağcılar aghjkEv şişlide mi acaba
Oğlum var benim bir de korkuyorum geleceğimden konuları okudukçaSonra salon kadını çizgimizi bozunca kötü oluyoruz bozdurtana bakmak gerek işte agjkk
İki pipili anasi olarak goruyor ve arttiriyorumOğlum var benim bir de korkuyorum geleceğimden konuları okudukçaHer konuda “titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime” diye diye ağlıyorum.
Umarım oğlum az akıllı olur da daha okul bitmeden ne evliliği kızım ya delirdin mi der. Okul biter bitmez 25 inde evlenmeyecek kadar akıllı olsa bana yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?