tanıştıktan ne kadar süre sonra evlendiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1999 da temmuzda tanıştk 13 yasındaydım 2006 nın agustos ayındada evlendık amma beklemışım ha

8 ay çıktık 8 ayda nişanlı kaldık. :1rolleyes:

2001 nisan ayında tanıştık :asigim:

2005 mart ayında nişanlandık :asigim:

2008 haziran ayında da evlendik :asigim:

7 yıldır tanıyorum eşimi okadar iyi tanıyorumki o bile bazen şaşırıyor

tanıştıktan 2,5 yıl sonra evlendik eh yine beklemişiz azcık kaydirigubbakcemile2

uzun yıllardır tanışıyorduk zaten
arkadaşdık sonra sevgili olduk çıkmaya başladıktdan 1,5 sene sonra nişanlandık, nişandan 1 sene sonrda düğünümüz oldu
duygusal anlamda 2,5 yıllık beraberliğimiz oldu evlenmeden önce buda yetti diye düşünüyorum
evlilik şansı işi zaten
10 sene tanısan 10 günde tanısan aynı asıl evlendikten sonra tanıyorsun bence

3 hafta içinde nişan ha
ben 3 haftada herhalde anca 3-4 kez falan bulusmus olurum daha
vay beee

hadi onlar ilk görüşte aşık oldu, bana nooluyo :roflol: :roflol:

görücü usulü oldu bizimki.. 1 ağustosta ilk görüştük yani tanışma oldu, 16 ağustos isteme 18 ağustos da nişan günümüzdü :roflol: :roflol: :roflol:

aileler istekliydi, zaten eski komşular tanışıyorlarmış tek beklenen bizdik, yani tamam dememiz bekleniyormuş sadece...

fikirleri, düşünce tarzı, mantıklı olması, çalışkanlığı ve güzel yöndeki hırsı, saçma kıskançlık ve kısıtlamaları olmaması, babamın ona kocamaaaan güveni güven veren olduğunu hissettirmesi... daha ne saysam :roflol: :roflol: tüm bunlardı karar vermemi etkliyen

iyi ki diyorum iyi ki evlendik, iyi ki Rabbim onunla evlenmeyi kısmet etti bana Allah herkese huzur ve sevgi dolu yuvalar nasip etsin inşallah :Saruboceq:

rekor sende elis
2 haftada nasil evleniliyor yahu, iyi cesaret valla
ne bu acele? hazirlik bile yapamamissindir
ev bile 1 ayda anca kuruluyo
cok ilgincsss

aaaah hic sorma bacim 1 nisan sakasina kurban gittik:roflol:
kocanin nesli tukeniyo dediler,dedim aman kacirmiyim oturttum adami nikah masasina:mymeka:
is isten gecti millet 1 nisaaaaan diye bagirmasinmi:1shok:
is isten gecti tabi

Tanıştıktan iki yıl sonra evlendik. Bunun 6 ayı nişanlılık dönemiydi. Tanımaya yetti mi?
Hayır.
Aynı evde yaşamaya başlamadan tanıma işi tam anlamıyla gerçekleşmiyor. 20 yıllık evliyim, hala eşimde yeni yeni keşfettiğim özellikler var.

Son düzenleme:
çıkmaya başladıktan 2 sene sonra nişanlandık. 1 sene nişanlı kaldıktan sonra da evlendik. tanıdım sanıyordum gerçekten tanıyamaışım.keşke bir 3 sene daha bekleseymişim. hergün yeni bir huyu çıkıyo herifinklava:klava:klava:klava:klava:

tanıştıktan 6 ay sonra nişanlandık 1 sene sonra evlendik 1.5senedir evliyiz, ilk gün tanıdığımda nasılsa hala öyle

Tanıştıktan 1,5 ay sonra sözlendik su anda söylüyüz 6 ay sonrada evlencez.
ocak gibi nisan var.

bunları başka bi bayandan duysam yuhhh derdim

5 senedir çıkıyoruz daha bi 5 sene evlenemeyiz...eğitim,iş güç askerlik rahat bi 5 senemizi alır keşke evlenmemize yakın tanışsaydık bu kadar beklememiş olurduk..

biz tanistiktan bir sene sonra cikmaya basladik, 2 sene sonra sözlendik, ondan 1 sene sonra nisanimiz oldu, 8 ay sonrada evlendik.
hemen hemen 5 sene yani.
daha yetmesinmi koskoca 5 sene :)
simdilik ben tanidigimi düsünüyorum ama büyüklerin söyledigine göre insan yillar gecse bile taniyamazmis. her zaman yeni bir huyu cikarmis, henüz benimkinin bilmedigim bir huyu cikmadi. yok ille yeni bi huy kesfetmem gerekiyorsa lütfen iyi huylari olsun :)
esimi secmemdeki en büyük sebep, güzel gönlü. onda hic kimsede görmedigim bir güzellik, hic kimsede hissetmedigim bir huzur var.

biz aşkımla lise 1 beri cıkıyorduk.universiteyi beraber okuduk.beraber buyuduk yani simdiye kadar onu o kadar iyi tanısdıgımı dusunuyorum ki supriz olabilcegini sanmıyorum daha fazla .9 sene oldu birlikteliğiz 1 senedir evliyiz. 8. senemizde evlendik cok mutluyum cook

bizde tanıştıktan 1 sene sonra çıkmaya başladık. yani 2005 de tanıştık 2006 da çıkmaya başladık. 2008de sözlenip nişanlandık. 2009 un temmuzunda da düğünümüz var kısmetse. nerden bansan bir 4 sene devirmiş olucaz kısmetse...

18 e girmek üzereydim tanıştık 20 ye girerken de evlendik ....

2 sene .... de bana bi ömür gibi gelmişti çok zordu ayrı olmak bide deli gibi aşık olunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…