tanıştıktan ne kadar süre sonra evlendiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:asigim:2005 tanıştık:asigim:
:asigim:2006 da nişanlandık:asigim: vee
:asigim:2007 de evlendik

5 sene sonra evlendik
yeterince tanıdığıma inanıyorum
onu seçmemdeki sebep,çok ilgili olması,yufka yürekli olması,evcil olması,dürüst olmasıı ve ona aşık olmam:asigim:

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...:roflol:

Biz eşimle 1994 yılında tanıştık. O zamanlar ikimiz de 14 yaşında çocuktuk. Çıkmaktan anladığımız pastanede oturmak v.s idi. Benim aklım hala çocuktu. Ama o beni taa o zamanlardan öyle sevmiş ki , ne yaptıysam ne dediycem bırakmadı beni. Kapımda sabahlamalar, hergün okul önüne çiçekle gelmeler, yollarda önümü kesip çiçek vermeler, sessiz telefon edip aşk şarkıları dinletmeler daha neler neler.

Sonunda benim de onu sevmemi başardı. Herkes bize karşı çıktı. Bu iş olmaz.Sizin evliliğiniz yürümez dedi. Neden? Çünkü ben çok kıskanmışım, ev kadını olamaz mışım, çok kendini beğenmiş mişim falan filan. Ben sevdiğim insan için dağları delerim, kulu kölesi olurum, ömür boyu iyi kötü hergününde yanında olurum, her koşulda onu sever desteklerim dedim anlamadılar. Eşimin ailesi özellikle biz evlenmeyelim diye bana yapmadıklarını bırakmadılar.

Ama zafer bizim oldu. Hiç kimseden bir kuruş yardım almadan, çalıştık, didindik evimizi kurduk. Onların yüzünden çok kavgalarımız oldu. Ama hep birbirimizi sevdik. En sonunda canımın içi oğlumda oldu. Şu an tam 2 yaşında dünya tatlısı. Babasım ona ölüyor. Ve eşimin ailesi de.

Çok merak ediyorum, acaba oğulları benden ayrılsaydı, biz evlenmeseydik, benden daha iyisini mi bulacaktı. Yada benim için intihar bile eden oğulları, benden başka birini bu kadar sevip mutlu olabilecek miydi? Peki ben mutlu olabilecek miydim?

BEN BURDAN AİLELERE SESLENİYORUM. BIRAKIN ÇOCUKLARINIZI SEVİYOLARSA MUTLU OLSUNLAR. AYIRMAYIN SEVENLERİ.

SONRA ÖMÜR BOYU ÇOCUKLARINIZIN MUTSUZLUĞUNA SEBEP OLURSUNUZ...:lepi:

2000 yılında florte basladık..
2003 de nısanlandık bu sırada onun okulu bıtırmesını bekledım..
2005 de evlendık:asigim:
5 yıl sonunda :icecream:

5 senelik flörtüm vardı nişanlandık herşey 6-7 ayda bitti,tabii psikolojimde....
eşiminde başından üç nişan geçmiş oda sorun bende heralde diye tüm birikimiyle ev almış.
2002 de tanıştık 3-4 ay sonrada nişanlandık,başlarda birbirimizi tanımaya zaman verdik onunda benimde ağzımız yandığı için...balık baştan kokar lafına çok inanırım biraz yaşçada olgun olunca her ikimizde, doğru seçimler olduğumuza inandık fakat sonrasında eşimin evlenmek için birikimi olmadığından mecburen para biriktirdik ve bu arada 2sene geçti...öyle laylaylomduki bana hep kısa gelir...(hayatta bir tek babası olduğu için belkide karışanım olmadı hiç)
eşim çok iyidir,çalışkandır ve aileme karşı çok saygılıdır.
2004 dede evlendik nihayet...canım kocam iyiki girdin dünyama...Şeniz

_sakura_ ve elis çok güldüm ya çok şekersiniz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allah herkeze mutluluık versin yarabbim sevenleri ayırmasın....

Eylul 2006da tanistik eylul 2008de nisanlandik kismetse agustos 2009da evleniyoruz. bende bu kadar zaman bile bir insanin baska bir insani tanimasina yetmez. annem ile babam 26 yillik evliler hala birbirlerinin baska yonlerini taniyorlar. doya doya hayatin yillarin tadini cikarmaktan yanayim:asigim:

eşimle 5 yıl bekledik evlenmek için...
ilk yılda tanıdım onu çok şey paylaştığımız için....
4 ay nişanlı kaldık ve evlendik....
1 yıl tanımaya yetti....ve analtılmaz bişey neresi beni çekti....aslında çok kavgalar ettik çok badereler atlattık ama napalım aşk işte....
sahiplenmesi ve bana tapması en çok etkileyen şey oldu.....allaha şükür hala aynıyız...umarım hep mutlu oluruz
...:asigim:kaydirigubbakcemile5

ağustos 2005 te tanıstık
haziran 2006 da nişanlandık
temmuz 2007 de evlendik :asigim:

tanımama yetti de arttı bile
tabi bazı huylar evlendikten sonra cıkıyor orası ayrı kaydirigubbakcemile3
boyuna posuna vurulmustum :asigim: :asigim:

bizde tam 6 ay çıktık sonrada hemen evlenmeye karar verdik beni ektileyen şeyi ise herşeyini dürüstçe ortaya koymasıydı aşığım ben adama ya-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile5:lepi:canım kocamla 14 ocak 2000 de tanıştık ben16 eşim 19 yaşındaydı.senelerce tam 8 sene flört ettik lise askerlik üniversite iş sorununlarını hallettikten sonra 26 kasım2006 da sözlendik.16 ocak 2007 de aşkımın doğum da nişanlandık.20/07/2007 de evlendik.hiç kavuşamıcaz sanmıştım ama çok şükür ki kavuştuk mutluyuz rüya gibi bir evliliğimiz,karnımdada 9 haftalık aşkımızın meyvesi var:CüvCüv:iyiki tanıdım sevdim evlendim seninle hayatımın en güzel yılları, ömrüm ,hayatım ,vazgeçilmezimsin.alllah herkese benim eşim gibi bir eş nasip etsin benim sağ kolum o kadar yardımcıki bana şimdi kısmetse bebeğimizde olcak kocam başının üzerinde taşıyor resmen.allah nazarlardan saklasın yarabbim:Saruboceq:Şeniz

1 sene flortten sonra sozlendik
3 ay sonra nisanlandik
7 ay nisanli kaldik
ve suan 1 ay ve 1 haftalik evliyiz
bazi zaman sallandik...ama hep birbirimizi sevdik...daha da iyi olacagiz insallah

ozellikler..himmm hiç bir ozelligi yoktu...O'ydu...ilk bakista asik oldum ben
bir daha da birakmadim onu
huylarimiz oysa çok farkli ama iste...kismet olunca agzin dilin baglaniyor

2,5 yıl çıktık,1,5 yıl nişanlı kaldık ve 2,5 yıllık evliyiz (anam hep buçuklardan gidiyozz bee :)

8 temmuz 2005,te tanıştık
16 temmuz da nişanlandık
21 ağustos 2005 te
EVLENDİK..............

bir ay içinde oldu hepsi.
eşimle ilgili hiç bir hayal kırıklığı yaşamadım
allaha şükür...................

2 seneye yakın çıktık.3 senelik de evliyiz.

2004 de tanıştık
2006 da sözlendik
2007 de evlendik
şuan 1 yıl 2 aylık evliyiz :)

eşimle 1998 de tanıştık
1999 da nişanlandık
2001 de evlendik
eşimle bukadar yıldır birlikteyim hala daha onun tanımadığım yönlerini farkediyorum ve hergün yeniden seviyor aşık oluyor bağlanıyorum ona Allahım birbirini gerçekten seven eşleri ölene dek ayırmasın (Aminnnn)

nasil tanistin ve nasıl 1 ayda karar verebildin?
gorucu usulu mu?

bzde 2001 de taniştık 2002 de nişanlandık 2003 tede evlendik 6 cı senemizdeyiz vede çok mutluyum onu çok seviyorummmmmmmm ve birde oğlumuz var :dance::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…