tanıştıktan ne kadar süre sonra evlendiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 yil flort ettik .. 4 yil nisanli kaldik bu sirada okulumuzu bitirmis olduk..2 yildir evliyiz :) Allah hepimize huzurlu evlilikler nasip etsin

dört yıl sadece okul arkadaşımdı. 4 aydır sevgilim. bugün ağzından kaçırdı en geç 2011 de evlenmek istiyormuş:) hayırslısı ama aileleri nasıl ikna ederiz bilmiyorum. yeniden üniversite okuyacağız ve asker yolu beklemek var off offf ((

bi arkadaş vesilesiyle tanştık telde 20 gün sonra yüzyüze görüştük
o gün istemeye geldiler
2 hafta sonra söz yaptık 9 ay sonra düğün
15 ay da evli kaldım
1,5 aydır da ayrıyız

9 ay snra evlendik

tanışma 8 Eylül 2004

söz 12 Eylül 2004

nişan 21 Kasım 2004

Evlilik 12 Haziran 2005

ona aşık olmuştum aptallaşmıştım ama sanırım beni çok sevmesi ve benimle çok ilgilenmesi merhameti doğallığı ne biliyim insan anlıyo heralde işte bu diyoooo:asigim::sm_cool:

Tanışma 06.06.2005
nişan 13.08.2005
düğün 05.05.2006

bu süre eşinizi yeterince tanımanıza yetti mi?
eşinizi seçmenizde hangi özellikleri etkili oldu?

eşimle 15.01.2002 tanıştık---------16.02.2002 sözlendik----------20.04.2002 ----nişanlandık--------31.04,2002...nikah.....23.06.2002 düğün
8 seneye girdik ....uzun bir flörtüm vardı çok acı çekmiştim eşim onun gibi yaklaşmadı bana bende çok küçüktüm evlenelim dedim...ama ben kadaerciyim o benim kaderimmişş
iyiki evlenmişim o benim nefesim o yoksa nefes almama ölürüm canımda onun canı birgün düşünmem ONU ÇOK SEVİYORUM:asigim::asigim:

Son düzenleme:
9 sonra evlendım...bazen daha ıyısı olamzdı dıyorum bazen de tam bır hataydı daha ıyı tanısaydım dıyorum...ben de pek karar veremdeım..şimdi bı kızım oldu ıyız...çok şükür ama çok çektım...

sade_kahve kullanıcısından alıntı

görücü usulü evlendim ben
kaynanamların komşusu bizim akrabamızdı aramızı onlar yaptılar( yani tavsiye ettiler olsun diyede çok uğraştılar)
2 ay 18 gün nişanlı kaldım
bu süre nişanlımı tanımama yettide arttı bile Şeniz
özellikleri sakin anlayışlı güler yüzlü eli açık daha ne olsun hayatımın erkeki:içelim:

6.6.1998 nişan
24.8.1998 düğün

ben tanıştıktan 1.5sene sonra evlendim ve Allah'a şükür çok mutluyum her istediğimi yapıyo

aşkımla tanıstıktan 1.5yıl sonra nikahımız oldu ama 2yıl sonrada evlenmıs olcaz

tanıştıktan 6 sene sonra evlendik..tanıştığımızda 19 yaşındaydık üniversiteye yeni başlamıştık.o kıbrısa gitti 2 sene sonra yatay geçişle geldi:) kavuştuk. onu tanımama fazlasıyla yetti bu süre.iyi yönde değişti. normalde birbirimize zıt çok huyumuz var,çoğu zamanda şakadan "ben senle nasıl evlendim yav" :) diyorum ama ne olursa olsun gözüm ondan başkasını görmedi görmezde:asigim: çok sevecendir,çocuksudur,duygusal ve aynı zamanda muzurdur:1rolleyes:hep gülelim,neşelenelim ister.
önceleri arkadaş çveresinin etkisinde kalarak evlilik yanlısı olmadığını söylerdi ama sonra evlenmek için yalvaranda o oldu :jeyyar: aslında evlenmek için hiç doğru bir zaman değildi,hiç bişey tam değildi ama ne yaptı etti aileleri ikna etti,e onlarda baktı bunlar iş güce kalırsa daha çok bekleyecek, evlendik.biraz zorlanıyoruz ama Allah büyüktür.zor zamanları beraber yaşıyoruz

Tanıştık50 gün sonra nişan 4 ay sonra evlendik

kısaca

14 şubatta tanıştık,21 şubatta nişanlandık,17 temmuzda evlendik,eşimi tanımak için 5 ay yeterli oldu.çevrede sevilen bir insandı,zaten görücü usulü evlendik,

biz tanıştığımız günün birinci yıl dönümünde evlendik :) Nisan'da tanıştık Mayıs'ta evlenmeye karar verdik Ocak'ta nişanlandık ve tam bir yıl sonrada evlendikk. Sekiz ayı bitirdik işte çok şükür kazasız belasız :)

tanıştıktan 3 ay sonra ıstemeye geldıler,2 ay sonra nişan oldu.3 ay sonra düğün.uzatmak ıstemedıler.herkes bu hızıma çok şaşırdı.ve başka bır şehıre onun için yerleşmeme.ben de nasıl oldu anlamadım.kadermıyıdı bılemedım:))efendı ve sessız sakın bırıydı.uyumluydu bana.ve 3 ay hergun görüştuk sonra işe tekrar dönunce benı görmek için haftasonları gelmeye başlayınca elınde bıde çiçeklerle...vurdu kalbımı..hıı bırde attığı mesajlar çok romantıktı.hergece uyumadan önce cepten mesajlaşırdık.ne gunlerdı yaa.bır erkeğin bır kadına verdiği değeri o kadın için neler yaptığına bakarak görebılırsın. ben bunu gördum hıssettım .zaman içinse eğer ık tarafta okey vermişse pekte uzatmaya gerek görmuyorum.ama ne olurdu ailesını tanırdım en fazladan sırf ailesı yuzunden belkıde evlenmezdım.tutucu,dar görüşlü geleneksel ınsanlar MIŞ.BU BENI OZAMANLAR RAHATSIZ ETMEDI.ANLAŞIRIM UYUM SAĞLARIM DEDIM.AMA CAHILLE UĞRAŞMAK DÜŞMANLA SAVAŞMAKTAN DAHA BETER miş.İŞTE HAYATIM BELKI BU MIŞ MIŞ LAR OLMAZDI.BELKIDE EVLENMEZDIM AMA SADECE AİLESI VE DE BU DAR GÖRÜŞLERİ YUZUNDEN YIPRATTIKLARI İÇİN...YOKSA EŞİMLE MUTLUYUM BIR DAHA GELSEM DUNYAYA YINE ONLA EVLENIRDIM.HERŞEYE RAĞMEN...ALLAH HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN CNM SENI...
IYI BIR EŞ BULMAN DILEĞİYLE.

tanıştıktan sözde içinde 9 ay sonra evlendik

evet bu süre eşimi az cok taımaya yetti tabi velendikten sonra bazı seyler değişiyo ama bu doğallığın sevginin verdiği bi rahatlık

eşimi secmemde etkili olan özellikler önce tip yüz tutuldum
tanıdıktan sonrada o güzel içi
bana bakarken gözleri mutluk dolması gözlerinden sevgisinin akması
özellikle temiz bi insan olması
dürüst olması
beni sıkmaması
çoğu zevklerimizin uyuşması
evlilik sonrasındada anlastık yani şükür
aynı şeylerden hoşlanıırız
ikimizde korku filmi severiz
gezmye alışverişe bayılırz
evde yemek olmadımmı spagetti onu sanki iskender kebapmış gibi o keyifle yapar yeriz
oda bende sigara içmeyiz
cok keyifciyizdir abur cubur alıp yemeğe bayılırız
oda bende birbirimizden ayrı arkaşlarımızla buluşup evimizi birbirimizi aksatmayız( tabi arda olur nadir)
ben onun gönlünü o benim gönlümü yapar
allah binkere razı olsun bekarlığımı aratmadı cokta durumumuz olmamasına rağmen istediğm çoğo şeyi yaptı

(tabi bu tatlıların güzelliklerin yanında tuzlular hatta çook acı günlerde oldu oluyo......... olsun oda güzel herşeyiyle seviyorum onuu beni üzdüğünde istemiyerek yaptını biliyorum ya o yetiyo bana benim için yaptıklarını o mtlulukları aklıma getiriyorum)

begonyam aynen canım bizdede en büyük sorun ailesi maalesef onları iy tanıymamasım onlar eşim gibi dürüst diilermiş maske varmış yüzlerinde:1ninca:kötükedihüso
ama bende bende yine dünyaya gelsem eşimi isterdim:asigim:

Son düzenleme:
ilk teklif etmesinden sonra tam yarım yıl arkadaş olarak konuştuk sevgili olma gibi bir beraberlik yoktu aklımda tamamen arkadaşça takılıyordum bir arkadaşım vesile olmuştu o şekilde hayatıma girdi o hiç vaz geçmedi arkadaşça konuşurken zamanla konuşmaları beyfendiliği o kadar hoşuma gitmeye başladıki onu sevmemde bunların büyük rolü oldu ve yarım yıl sonunda sevgili olduk subat 2009 da tam iki yıldır çıkıyor olucaz ailem konuştuğumu biliyo şubat gibi istemem düşünüyoruz ama evlilik konusunda daha kesin bir tarih yok ikimizinde kardesleri bu yıl askere gidicekler ya yaza düşünüyoruz evliliği yada 2010 kalıcak yazikki yani üç buçuk yılda falan evlenmiş olcaz. tabikide bu dönem zarfında onun iyi kötü huylarını öğrendim o da benim ilk yıldaki gibi saçma sapan şeyler yüzünden kavga etmiyoruz artık. ama evlenmeden kesinlikle yüzde yüz tanıdık birbirimizi diyemem çoğu evli kişiler belli bir süre aynı evde yaşamadan karşındakini tanıyamassın diyor. bide şu var herkes için demiyorum kimse üstüne alınmasın ama benim yakın çevremde tanışma dönemini kim kısa tutup bir yıl için nişanlanıp aynı yılda evlendiyse çok pişman oldu. tanışma dönemini biraz uzun tutmakta fayda olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…