tanıştıktan ne kadar süre sonra evlendiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
9. gün evlenmöe teklifiniz ardından 2 2,5 aylıkken nişlan ve 3,5 ay nişanlılıktan sonrada düğün şekerim haaaaa bide tam birinci evlilik yıldönümümğzde kızımız oldu.....
garip ama gerçek ama çok güzel acele etmişiz herşeye herkes öle dio...

ilkokul 4 teyken dershanede aynı sınıftaydık yani ilk tanışmamız 10 yaşında oldu 9 ay kadar aynı dershanede arkadaş arkadaş takıldık ki o yaş için normal bir davranış aşk meşk işleri için kafam basmazdı çünkü daha sokakta ip atlıyordum. sonra bir daha lisede karşılaştık lise 1 de farklı sınıflardaydık ama lise 2 de ikimizde fen bölümünü seçtik. ancaaaak lise 2 nin sonunda açılabildik birbirimize ve 8,5 yıl sonrada evlendik........ ama ilk tanışmamızla evlenmemize kadar geçen süreeeeeeeeee 15 yıl kadaaarrr.

Tanıştıktan sonra 5 ay iş arkadaşı olarak çalıştık, bir ay hiç görüşmedik 3 ay telefonda görüştük ve sözlendik.
Bundan beş hafta sonrada düğünümüz oldu. Toplam 9 ay olmuş :))
Ancak ben eşimi en son iş arkadaşım olarak uğurlamıştım 4 ay sonra görüştüğümüzde ise
düğünümüze iki gün vardı yani flört dönemimiz o zamanın şartlarında telefon ve mektuplaydı.
Nişanlılığımız ise düğün için geldiği o iki gündür. Eşim o zaman çok uzakta görev yaptığı için
arada görüşme imkanımız olamadı malesef.
Ben bu duruma aslında çok üzülüyordum taa ki birgün karşı komşumla konuşurken bana;
biz 3 yıl flört ettik 2 yıl da nişanlı kaldık ama böyle olduğunu bilsem evlenmezdim diyesiye
kadar. Ne acıdır böyle düşünmek dedim kendime demek ne kadar görüşsemde evlilik başka
o yüzden bir yandan da böylesi iyi oldu, ilk zamanlarda yaşadığımız alışma dönemi kavgaları dışında tabiii.

7 yıllık ilişkiden sonra 5 ay evli kaldık ve boşandık. Şimdi 5 aydır mucizem var hayatımda 4 ay sonra evleniyoruz. anladım ki yıllar tanımaya yetmiyor insanları. Eskiyi kapattım tamamen nişanlımla evlenme sebeplerim ise tabiki öncelikle çok aşık olmam,ama artık biliyorum ki aşık olmak evlenmek için yeterli değil. Babama kararımı açıkladığımda verdiğim cevap şuydu; tüm hayal kırıklıklarımı onaran evliliğe inancımı tekrar kazanmamı sağlayan bi adamda vardır bi keramet :) ikimizde başladığımızda evlilikten korkarken 2 ayda evlenmeye karar verdik saygı,sadakat,aşk bi araya geldi yaralarımı sardı o daha önce evlenmemesine rağmen beni tüm yaşadıklarımla kabul etti çoook seviyorum.şunu iyi biliyorum ki evlilik bi kumar aslında ben bir defa kaybettim bu defa kazanmayı umuyorum...

tanısmamız nısanımız evlenmemiz vs 20-25 gun surede oldu evlenmeden önce 2 kere gördum kendisini bol bol tlfnda konustuk.ve nekadar gezersen gez nekadar tanımaya çalışırsan çalış evlenmeden tanınmıyor buna inanıyorum.onu tercih etme sebebine gelince evlenecegim erkekte olmazsa olmaz 3 kuralım vardı ona uydugu için evlendim o 3 kurala gelince kesinlikle uymadı evliligimizin ilk yılları bunu çok sorun yaptım bosanmaya kalktım vs ama degişmedi artık onu öyle kabul edip mutlu oldum.ve eşimi çok seviyorum iyiki evlenmişim

tanıştık ve 3 ay sonra evlenmiştik bile. aslında karsındakini tanımak için cok az bir süre. ama eşim hiç değişmedi, tanıstımızda nasılsa şimdi de öyle, bu da benim şansım kesinlikle....

2001 aralık ayında tanıştık,2004 temmuz ayında evlendik

aynı kurstaydık grafik tasarım kusuna gidiyoduk 8 ay normal arkadaşlıktan sonra artık açıldı bana ilişkiye başladıktan 4 ay sonra sözledik bir yıl sonra evlendik

heralde en çok bekleyende ben olmuşum 6 sene.köyde adetler vardır ablasından önce küçük kız gitmez diye bende o yüzden bekledim ama sonuç yine ben önce evlendim çünkü ablam izin verdi en sonunda .eşim dünyanın en iyi insanı bana göre.iyiki evlenmişim

temmuz 1999 da başladı bizim aşkımız o zamanlar daha ortason sınıfta idim çocukluk aşkı idi ilk aşkım o benim ve 2006 şubat ayında evlendik gözüm kör olmuştu resmen çok zıt bi çift olmamıza rağmen çok sevdim ama şunu söleyim ne kadar çok tanıdık zannetsekte tanıyamıyoruz evlendikten sonra değişio biraz erkek milleti

biz 3 yıl sonra evlendik üiversitesi askerliğini beklerken 3 yıl sobnra evlendik arkadaşlar bu arada 2 yılda n,şanllı kaldık

ben görücü usulü ile evlendim 21 ekimde tanıştık 25 ekimde sözlendik 23 aralıkta nişanlandık 10 agustosta evlendik aşağı yukarı 10 ay sonra çok mutluyum rabbim bozmasın bozmak isteyenlerede müsade etmesin inş

kasım 2003'te tanıştık..
bir süre aşkımızı itiraf edemedik falan 1 mart 2004'te açıldık birbirimize, o gün evlenme teklif etti (dalga geçiyor sandığım için kabul etmedim)
okul bitti 8 kasım 2007'de sözlendik
8 aralık 2007'de nişanlandık
20 temmuz 2008'de evlendik..

tanıştıktan 6 ay sonra nişanlandık
nişandan 11 ay sonrada evlendik..boşuna nişanlı beklemişim..keşke daha erken evlenseymişim

ilk buluşmada canım kocam evlenme teklifi etti bende kabul ettim 10 gün sonra evlendik ama ayrı evlerde yaşamaya devam ettik çünkü benim ailem evlendiğimi bilmiyordu martta evlendik haziranda ben kocama kaçtım 5 senedir evliyim ve iyiki yapmışım hiç pişman değilim çok mutluyuz

20.07.2007'de tanistik..
28.06.2008'de evlendik.. (11 ay ve 8 günlük tanisiyorduk evlendigimiz gün)

5sene sonra evlendik sevgi güven huzur etkili oldu

Tanıştıktan 4 yıl sonra ailemden onay çıktı,öyle evlendik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…