- 28 Ocak 2013
- 8.607
- 18.714
- 448
- 33
- Konu Sahibi Myprincesses
-
Tsk ederim kendimden bahsedeyim o zaman 24 yaşındayım 4 aylık bebeğim var doğuma 86 kilo ile gittim 79 ile döndüm 5 haziranda beri ara ara aksatsamda diyet modundayim diyetisyen kontrolundeyim çok düşük kalorili diyet yapmıyorum çünkü süt üretimim etkileniyor hemen o yüzden de haftada yarım kilo gibi ortalama ilerliyorum peki kurallarınız var mı daha spora başlamadım şu anda annem gildeyim tatilden sonra evime gidince spora da başlamayı düşünüyorumTabii ki.hoşgeldin aramıza.tek başına zor olur.burda birbirimize destek oluyoruz daha verimli olur
Hosgeldin canim iyi kilo vermissin bu kadar kisa surede masallahBu arada boyun 160 şu anda kilom en son 68.5 tu
Kac kiloyla hamile kaldin canimTsk ederim kendimden bahsedeyim o zaman 24 yaşındayım 4 aylık bebeğim var doğuma 86 kilo ile gittim 79 ile döndüm 5 haziranda beri ara ara aksatsamda diyet modundayim diyetisyen kontrolundeyim çok düşük kalorili diyet yapmıyorum çünkü süt üretimim etkileniyor hemen o yüzden de haftada yarım kilo gibi ortalama ilerliyorum peki kurallarınız var mı daha spora başlamadım şu anda annem gildeyim tatilden sonra evime gidince spora da başlamayı düşünüyorum
Sağol canım insallah kalanları da en kisa zamanda veririz birlikteHosgeldin canim iyi kilo vermissin bu kadar kisa surede masallah
64 tuKac kiloyla hamile kaldin canim
İnaallah canimSağol canım insallah kalanları da en kisa zamanda veririz birlikte
Ben 62.700 um hedef kac canimKendime bir sene verdim aslında işte 8 ayıp kaldı ve 13 kilomsizler kaç kilosun uz
55 canım ama söyle 58 falan da olabilirsem öper başıma koyarım sanırım son 6 yıldır falan gördüğüm en düşük rakam 58 55 zor zaten o yüzden artık 60 tam sonra falan çok zor veriyorum zaten55 se cok degilmi yani baya bi zayif larsin
Kaçan düştun canım boyun kaç güzel kilon 55 e bişi kalmamisBen 62.700 um hedef kac canim
Evet durumumuz bayağı benziyor.Bende prematüre doğum yaptım ve bebeğimi kaybettiğim için emziremedimde.o Yüzden çok zorlanıyorum verirken ve çok dikkat etmem lazım. Kurallar demeyelim ama ben ne istersen kalori hesabı yaparak ve düzenli hergün sporumuzu yaparak verebileceğimizi düşünüyorum. Ben 10 kgmı o şekilde verdim.Tsk ederim kendimden bahsedeyim o zaman 24 yaşındayım 4 aylık bebeğim var doğuma 86 kilo ile gittim 79 ile döndüm 5 haziranda beri ara ara aksatsamda diyet modundayim diyetisyen kontrolundeyim çok düşük kalorili diyet yapmıyorum çünkü süt üretimim etkileniyor hemen o yüzden de haftada yarım kilo gibi ortalama ilerliyorum peki kurallarınız var mı daha spora başlamadım şu anda annem gildeyim tatilden sonra evime gidince spora da başlamayı düşünüyorum
Bence çok değil.benim boyumda 1.7055 se cok degilmi yani baya bi zayif larsin
Evet doğru cnm.bende bi aksilik olmazsa en geç altı da yeme işini kesiyorum.Kızlar akşam yürüyüşten sonra su hariç ağzıma bişey sürmüyorum. Bence sizde yatmadan en az 5 saat önce yemeyi kesmelisiniz
Canim ben 81 ile doguma gittim sonra baktim 76 kiloyum ve 1.5 senedir vermeye calisiyom zor veriyorum. Boy:1.58 kilo olral 58 benim icin iyi cok zayif olmak istemiyorumKaçan düştun canım boyun kaç güzel kilon 55 e bişi kalmamis
Canim cok uzuldum basin sagolsun.ama uzulme insallah ahirette sefaatcin olur .Evet durumumuz bayağı benziyor.Bende prematüre doğum yaptım ve bebeğimi kaybettiğim için emziremedimde.o Yüzden çok zorlanıyorum verirken ve çok dikkat etmem lazım. Kurallar demeyelim ama ben ne istersen kalori hesabı yaparak ve düzenli hergün sporumuzu yaparak verebileceğimizi düşünüyorum. Ben 10 kgmı o şekilde verdim.
Canim bende en gec altiya kadar yiyiyorum. Ondan sonra sadece cay iciyomKızlar akşam yürüyüşten sonra su hariç ağzıma bişey sürmüyorum. Bence sizde yatmadan en az 5 saat önce yemeyi kesmelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?