- 6 Eylül 2016
- 223
- 294
- 33
- 37
- Konu Sahibi minikmavikus
-
Yönlendiriyorsunuz cidden sanki çünkü birşeyler birikmiş birikmiş öyle patlamış gibime geldi şuan
Sürekli uyanıyor odalar arası gidip geldikçe iyice uykum kaçacakO zaman eşiniz esir gibi oluyor geriye benim aklıma seçenek gelmedi, adam işe giderken huzursuz gitmiş bence hatalı olan sizsiniz.
En doğrusu bebeğin odasını ayırmak 1,5 yaşında çok daha rahat edecektir
Valla bende 10 yildir calisiyorum ama her sabah alarmi uyanacagim saatten yarim saat erkene kurarim cunku zor uyaniyorum, bu biyolojik birsey.. ben olsam kocama guzellikle sabah uyanmalarindan bebegin rahatsiz oldugunu bu sebeple bebekle ayri odada yatacagimi soylerdim sen yatagimizda kal babasi vs diyerek biraz tatli dil.. Tamam bebek buyutmek uykusuz kalmak kolay degil ama adam da ise gidiyor yahu banyo yapmasina uyanmasina karismaniz bu denli mudahale etmeniz dogru degil orasi onunda evi ustelik salonda yatmayi da teklif etmis. Hem yatakta kal hem sabah bizi rahatsiz etme demekte hem karnim doysun hem pastam dursun demek.. bu kadar buyutmeyinsabah sabah sinirlerim tepemde
Eşimin en geç 7.30 gibi kalkması gerekiyor ama uykusu ağır üç dört kere çalar saat kürüyor uyanabilmek için
1.5 yaşında bebeğim var emdiği için sürekli uyanıyor o yüzddn yatağı bizim odada
Ve sese karşı çok hassas bir bebek
Bu gece öksürüyordu hiç uyutmadı sabaha karşı tam uyuduk eşimin saati çaldı erteleyip durdu en sonunda bebek de uyandı tepem attı söylendim
O da bağırmaya başladı ben bu evde esir miyim tabi ki saat kurucam yok banyo yapma ses olur yok üstünü dışarıda giy vs
Oturma odasında yatmak istiyor onu da ben istemiyorum
Hem yanımda yat diyormuşum hem yönlendiriyormuşum
Ben saat kurmasın demiyorum ama anlayışlı olup kusura bakmayın diyeceğine bir de bağırdı son ses
Bebeğin odasını ayır demeyin yazın yapmayı düşünüyorum diğer konuda yardımcı olursanız sevinirim
Ek: ayrıca bi de diyor ki hem her gün sşmit yiyorum senden kahvaltı beklemiyorum bi de uyandırdın diye kızıyorsun. Uykusuz halimle bi de kahvaltı mı koyacaktım o saatte
Bilmiyorum ya bende bunu merak ediyorum açıkcası . Evliyim ama bebeğim Yok . Ama benden sana tavsiye ne olursa olsun yatağı ayırma .Bu aralar sürekli huysuz bebeğim benim de suratım asık doğal olarak hem uykusuz olup hem saatlerce bebek uyutup eşini Güler yüzle karşılayabilecek var mı merak ediyorum ben
Bundan çok şikayetçi
Bilmiyorsunuz bebeğim öğlenleri de az uyuyor anca ona yemek çorba hazırlayacak kadar uykusuzumben eşini haklı buldum. ev hanımısın belli ki. gün içerisinde sen de bebek de dinlenebilirsiniz. kaldı ki bebek artık 1,5 yaşında. zaten ayrı odalarda kalıyor olmanız lazım her türlü açıdan maden onu kabul etmiyorsun bari adamın yaşam alanını kısıtlama.
bir de ben gebere gebere kahvaltı hazırlamaya çalışırım(kimseye yaranmak mutlu etmek için değil güne ailecek sağlıklı başlayabilmek evden aç çıkmamak için).. çalışıyor, çocuklu, sabah evden hep birlikte çıkıyor olmamıza rağmen... sen de bir zahmet uykundan feragat ediver de bir yumurta haşla koy kocanın önüne en kötü. çalışsan neyse diyeceğim de bu gün bu ev hanımlarına nasıl yetmiyor anlamıyorum ben..
Ben olsam akşamdan kıyafetlerşmi bornozumu odadan çıkarır sabah sessizce kalkar içerde giyinir giderdim bu kadar zor olmamalıValla bende 10 yildir calisiyorum ama her sabah alarmi uyanacagim saatten yarim saat erkene kurarim cunku zor uyaniyorum, bu biyolojik birsey.. ben olsam kocama guzellikle sabah uyanmalarindan bebegin rahatsiz oldugunu bu sebeple bebekle ayri odada yatacagimi soylerdim sen yatagimizda kal babasi vs diyerek biraz tatli dil.. Tamam bebek buyutmek uykusuz kalmak kolay degil ama adam da ise gidiyor yahu banyo yapmasina uyanmasina karismaniz bu denli mudahale etmeniz dogru degil orasi onunda evi ustelik salonda yatmayi da teklif etmis. Hem yatakta kal hem sabah bizi rahatsiz etme demekte hem karnim doysun hem pastam dursun demek.. bu kadar buyutmeyin
Harikasinizben eşini haklı buldum. ev hanımısın belli ki. gün içerisinde sen de bebek de dinlenebilirsiniz. kaldı ki bebek artık 1,5 yaşında. zaten ayrı odalarda kalıyor olmanız lazım her türlü açıdan maden onu kabul etmiyorsun bari adamın yaşam alanını kısıtlama.
bir de ben gebere gebere kahvaltı hazırlamaya çalışırım(kimseye yaranmak mutlu etmek için değil güne ailecek sağlıklı başlayabilmek evden aç çıkmamak için).. çalışıyor, çocuklu, sabah evden hep birlikte çıkıyor olmamıza rağmen... sen de bir zahmet uykundan feragat ediver de bir yumurta haşla koy kocanın önüne en kötü. çalışsan neyse diyeceğim de bu gün bu ev hanımlarına nasıl yetmiyor anlamıyorum ben..
Esiniz sizi seviyorsa onu mutlu etmek cok kolay, tercih sizin. Benim gozlemledigim erkekler kac yasinda olursa olsun muhtac varliklar biraz dikkatli bakin uyanacagi saatte bir cay demleyin bir yumurta haslayin operek ugurlayin bebeginizin zaten uyku problemi varmis. Inanin siz boyle yaptikca esinizde farkli tavirlar icine girecektir, benim herseyim evdeki huzurum bunlara istinaden konusuyorum. Annem vefat etti iki erkek kardesim ve babam var onlar birlikte yasiyorlar ben calisiyorum ve hem kendi evime hem oraya yetisip hemde ise gidiyorum, her sabahta esimin kahvaltisi hazirdir. Evlilik, hayat, bebek buyutmek kolay degil sizi anliyorum ama inanin bu dertler gecici yaklasiminizi degistirmeniz dilegiyle..Ben olsam akşamdan kıyafetlerşmi bornozumu odadan çıkarır sabah sessizce kalkar içerde giyinir giderdim bu kadar zor olmamalı
Ki her zaman sinirlenmiyorum bu gece çok uykusuz geçti
Ben de senin gibiydim . Sinirlerim berbattı. . Kıyafetlerini giyerken çıkardığı sese uyanıp , iğrenç bir yüz ifadesiyle odadan kovuyordum. .adam sesini çıkarmadan hemen salona geçiyordu . Bebeğim de birkaç aylikti . Hic uyumazdi , kolikti .. başka problemlerim de vardı , babam hastaydı ,yeni ameliyat olmustu ve dogumuma gelememisti. Bunun da büyük etkisi vardı ,sadece uykusuzluk değildi . Her akşam eşimi karşıma alıp ,durumu biliyorsun çocuk yokken bile sabahları içimden şeytan çıkıyordu , lütfen üstüne alınma ,görmezden gel gibi bir konuşma yapıyordum .anlayış gösteriyordu ama empati yaptım ,ben olsam beni cekmezdim dedim , biraz kendimi tuttum ve o giyinirken parmağımı ısırdım ses çıkarmadım .çocuğun da uyandığı yoktu zaten .bendeki uyanır da uykuma devam edemem korkusuydu. Uyardığım günün ertesi unutup yine odada giyindi , ben ses çıkarmayınca kıyafetleri salona taşıyıp salonda devam etti artık giyinmeye . Sabah sabah unutması çok normal . Ben sabah ne yaptığımı bile hatırlamam , okadar uyku sarhoşu olurum .adam kalkacak ise gidecek , her zaman hava güzel olmuyor ,kar kış da var , sabahin kör sogugunda ailesi icin yollara dusecek ,sorumluluk üstlenecek , ben iki dakika fazla uyumak için adamın bütün gününü zehir edeceğim . Düşününce onlar da haklı ..vazgeçtim ,uyku için surat asmadim, güler yüzle yatağımdan öpücük attım ,ise mutlu gitti mutlu geldi .hee içimdeki şeytan ne oldu ,duruyor :) sadece haksızlık yapmamak için o dönem onu bağlamıştım :)Bu aralar sürekli huysuz bebeğim benim de suratım asık doğal olarak hem uykusuz olup hem saatlerce bebek uyutup eşini Güler yüzle karşılayabilecek var mı merak ediyorum ben
Bundan çok şikayetçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?