Tartıştık kim haklı

Vuhuu ver coşkuyu. Çocuğunuz var mı, çalışıyor musunuz :))
Hayır çocuğum yok evlendikten sonra çalıştım ama eşimin tayini Doğu da bir şehre çıktığı için bende istifa etmek zorunda kaldım

İşte herkesin mutluluk nedenleri farklı ya o yüzden aman bilemiyorum büyük konuşmayayım . Ama annem biz küçükken bez yıkarmış ev sobalı babaannem alt katta oturuyor ona in çık neler neler para yokki bez alsın para yokki kömür alsında soba da çok yansın odun talaşı yakardık 2 çocuktuk . Şöyle bakıyorum da annem iyi büyütmüş o zaman bizi . Ben hiç yemek yemezmişim uyku desen öylesine kapı gıcırtısına uyanırmışım şimdi bile hala öyle

Siz rahatinizi mi düşünüyor sünüz ? Bebeğinizi mi? Eşinizi mi?

Siz bence bebeği annenize yada yakın birine bırakın biraz dinlenin Belliki çok ihtiyacınız var.. Kafanız biraz sakinlessin.. Siz deşarj olursanız Herkese faydaniz olur Kendinize de ...

Herseyi yönlendirmeye çalışmayın akşamdan alsın üstünü bnm le yatsın ama sessiz olsun vs vs zor yani bebek de uyanabilir eşiniz şeyde yapabilir takilmayin

Hayır çocuğum yok evlendikten sonra çalıştım ama eşimin tayini Doğu da bir şehre çıktığı için bende istifa etmek zorunda kaldım
Valla sevgili kardeşim romantik cümleler kurmuşsun senin adına çok sevindim. Lakin biri kreş çağında biri yolda iki çocuklu, çalışan, altı yıllık evli, gurbette bir bayanım. Senin gibi hissetmeye devam etmeyi çok isterdim :)) İşler senin için inşallah güzel ilerler...

Önünde saygıyla eğiliyorum güzel anne masallah Allahım nazarlardan saklasin 4 evlat kolay bir süreç değil inşallah ailen çevren etrafındadır zira ben 2 çocukla pert oldum masallah sana

Ee ne diyelim bari onuda yazsaydiniz. Bence adam hakli diyecegim simdi siz onada kizarsiniz.

Önünde saygıyla eğiliyorum güzel anne masallah Allahım nazarlardan saklasin 4 evlat kolay bir süreç değil inşallah ailen çevren etrafındadır zira ben 2 çocukla pert oldum masallah sana
Estagfurullah..cok tesekkur ederim. Annem calisiyor aksam cikista geliyor 2 saat kv 14 aylik olana kadar yardim etti geri gitti tek ilgileniyorum.
Rabbim tum annelere kolaylik versin 1i de zor 5i de zor annelik her daim zor

1,5 yaşındakı cocuk bebeklikten çıktı artık . Yazı bekleme ayır odayı . Adam da çok haksız değil ....

herkes kendince haklı sanırım.Ama geçici bi durum üzerinde cok fazla durmayın,kendinizi boş yere doldurursunuz ve olay büyür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…