- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
- Konu Sahibi minikmavikus
-
Hayır çocuğum yok evlendikten sonra çalıştım ama eşimin tayini Doğu da bir şehre çıktığı için bende istifa etmek zorunda kaldımVuhuu ver coşkuyu. Çocuğunuz var mı, çalışıyor musunuz :))
İşte herkesin mutluluk nedenleri farklı ya o yüzden aman bilemiyorum büyük konuşmayayım . Ama annem biz küçükken bez yıkarmış ev sobalı babaannem alt katta oturuyor ona in çık neler neler para yokki bez alsın para yokki kömür alsında soba da çok yansın odun talaşı yakardık 2 çocuktuk . Şöyle bakıyorum da annem iyi büyütmüş o zaman bizi . Ben hiç yemek yemezmişim uyku desen öylesine kapı gıcırtısına uyanırmışım şimdi bile hala öyleBak buna katılıyorum,mutlu etmek kadar mutlu olmakta önemli,örneğin çocuklarım küçükken onları alıp alışverişe gidiyordum,annene bıraksana diyorlardı,ki bırakabilirdim istesem,fakat seviyordum onlarla gezmeyi,eşim çalışsa da 3üyle giderdim,mutlu olduğun şeyden vazgeçme elbette:))
Valla sevgili kardeşim romantik cümleler kurmuşsun senin adına çok sevindim. Lakin biri kreş çağında biri yolda iki çocuklu, çalışan, altı yıllık evli, gurbette bir bayanım. Senin gibi hissetmeye devam etmeyi çok isterdim :)) İşler senin için inşallah güzel ilerler...Hayır çocuğum yok evlendikten sonra çalıştım ama eşimin tayini Doğu da bir şehre çıktığı için bende istifa etmek zorunda kaldım
Önünde saygıyla eğiliyorum güzel anne masallah Allahım nazarlardan saklasin 4 evlat kolay bir süreç değil inşallah ailen çevren etrafındadır zira ben 2 çocukla pert oldum masallah sanaBence adam haklı degil anlayış lazim ayni seyleri esimee bende yapiyorum ve o azarlamiyor
Kahvalti konusunda da siz haksizsiniz bende 2 de yatarim 7 de kalkarim öğlen de uyumam ve 4uz bebeklerim var eşimi de güler yüzle karsilar kahvaltisini hazirlarim ağrılarımdan uykusuzluk yorgunluktan hic bahsetmiyorum bile biraz yapi meselesi ama yapacak bir sey yok esinizim anlayışlı sizin özverili olmanız gerek
Ee ne diyelim bari onuda yazsaydiniz. Bence adam hakli diyecegim simdi siz onada kizarsiniz.sabah sabah sinirlerim tepemde
Eşimin en geç 7.30 gibi kalkması gerekiyor ama uykusu ağır üç dört kere çalar saat kürüyor uyanabilmek için
1.5 yaşında bebeğim var emdiği için sürekli uyanıyor o yüzddn yatağı bizim odada
Ve sese karşı çok hassas bir bebek
Bu gece öksürüyordu hiç uyutmadı sabaha karşı tam uyuduk eşimin saati çaldı erteleyip durdu en sonunda bebek de uyandı tepem attı söylendim
O da bağırmaya başladı ben bu evde esir miyim tabi ki saat kurucam yok banyo yapma ses olur yok üstünü dışarıda giy vs
Oturma odasında yatmak istiyor onu da ben istemiyorum
Hem yanımda yat diyormuşum hem yönlendiriyormuşum
Ben saat kurmasın demiyorum ama anlayışlı olup kusura bakmayın diyeceğine bir de bağırdı son ses
Bebeğin odasını ayır demeyin yazın yapmayı düşünüyorum diğer konuda yardımcı olursanız sevinirim
ayrıca bi de diyor ki hem her gün sşmit yiyorum senden kahvaltı beklemiyorum bi de uyandırdın diye kızıyorsun. Uykusuz halimle bi de kahvaltı mı koyacaktım o saatte
Ek : Bu aralar sürekli huysuz bebeğim benim de suratım asık doğal olarak hem uykusuz olup hem saatlerce bebek uyutup eşini Güler yüzle karşılayabilecek var mı merak ediyorum ben
Bundan çok şikayetçi
Ek 2:
Giremedim bir türlü ya siz ne yaptınız öyle Allah aşkına
Eşime sığır diyen de çıkmış öküz diyen de yuh diyorum ayıp hakaret etmeye ne gerek var
Beni de itin ... sokmuşsunuz
Ben sizden sadece olayla ilgili yorum istedim
Eşim bebeğe bakmıyor mu dedim
Gece emerek uyuduğu ve sustuğu için uyutma gece bakma kısmında yardımcı olamıyor eşim
Diğer konularda ilgili bir baba
Burda konu bu değil
Kahvaltı konusunu keşke yazmasaydım konu tamamen sapmış
Benim derdim akşamdan kıyafetleri hazırlayıp yan odaya koyabilir ilk alarmda kalkıp kapatabilir giyinip sessizce gidebilir dedim
Ve gece uyumayınca böyle hissediyorum yoksa erken kalkan bir bebek zaten
Kadın erkek eşitsizliği çalışan kadın ev hanımı muhabbetlerine dönmüş olay hiç gereksiz
Herkesi tek tek alıntılayamıgorım teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yapanlara
Estagfurullah..cok tesekkur ederim. Annem calisiyor aksam cikista geliyor 2 saat kv 14 aylik olana kadar yardim etti geri gitti tek ilgileniyorum.Önünde saygıyla eğiliyorum güzel anne masallah Allahım nazarlardan saklasin 4 evlat kolay bir süreç değil inşallah ailen çevren etrafındadır zira ben 2 çocukla pert oldum masallah sana
sabah sabah sinirlerim tepemde
Eşimin en geç 7.30 gibi kalkması gerekiyor ama uykusu ağır üç dört kere çalar saat kürüyor uyanabilmek için
1.5 yaşında bebeğim var emdiği için sürekli uyanıyor o yüzddn yatağı bizim odada
Bu gece öksürüyordu hiç uyutmadı sabaha karşı tam uyuduk eşimin saati çaldı erteleyip durdu en sonunda bebek de uyandı tepem attı söylendim
O da bağırmaya başladı ben bu evde esir miyim tabi ki saat kurucam yok banyo yapma ses olur yok üstünü dışarıda giy vs
Ben saat kurmasın demiyorum ama anlayışlı olup kusura bakmayın diyeceğine bir de bağırdı son ses
Bebeğin odasını ayır demeyin yazın yapmayı düşünüyorum diğer konuda yardımcı olursanız sevinirim
ayrıca bi de diyor ki hem her gün sşmit yiyorum senden kahvaltı beklemiyorum bi de uyandırdın diye kızıyorsun. Uykusuz halimle bi de kahvaltı mı koyacaktım o saatte
Ek : Bu aralar sürekli huysuz bebeğim benim de suratım asık doğal olarak hem uykusuz olup hem saatlerce bebek uyutup eşini Güler yüzle karşılayabilecek var mı merak ediyorum ben
Bundan çok şikayetçi
Ek 2:
Eşime sığır diyen de çıkmış öküz diyen de yuh diyorum ayıp hakaret etmeye ne gerek var
Gece emerek uyuduğu ve sustuğu için uyutma gece bakma kısmında yardımcı olamıyor eşim
Burda konu bu değil
Benim derdim akşamdan kıyafetleri hazırlayıp yan odaya koyabilir ilk alarmda kalkıp kapatabilir giyinip sessizce gidebilir dedim
Kadın erkek eşitsizliği çalışan kadın ev hanımı muhabbetlerine dönmüş olay hiç gereksiz
herkes kendince haklı sanırım.Ama geçici bi durum üzerinde cok fazla durmayın,kendinizi boş yere doldurursunuz ve olay büyür.sabah sabah sinirlerim tepemde
Bundan çok şikayetçi
Ek 2:
Burda konu bu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?