Taşınma ve yerleşme problemi ve kalabalık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam ben de onu yazacaktim.Siz benden cok yasayacaksiniz.Bu konuyu acmadaki amac ne??Bir derdim var bolumunde esinizin ailesini atiyorsunuz.Sonra da yok cok sukur biz iyiyiz ki,bizim bir sorunumuz yok ki.Ben gelmelerinden mutluyum diyi cevap veriyorsunuz.Mutluysaniz neden o kadar satir yazdiniz bosa yordunuz kendinizi.Ben bu isyen hicbir sey anlamadim..

eklemenizi ciddiye almadim cunku ben konuyu eklemeden once okudum ve diger yorumlari da okurken eklemeyi fark etmedim bile. hos fark etsem de bir sey degismez cunku ortada dert yok. karsi tarafi seviyorsunuz, sizde olmalarindan sikayetci degilsiniz, ama bazi huylari hosunuza gitmiyor. insanlar size uyarin deyince kayinvalideye laf soyletmiyorsunuz. yani konunun bir cikis yolu yok maalesef benim acimdan da uzerinde konusulacak bir sey kalmadi bu mesajinizdan sonra. iyi forumlar, yerlesme isi icin kolay gelsin.

Tamam anlaşıldı arkadaşlar bu üyenin mesajlarını yorumlarını kocası okuyor. 40 metre öteden tanırım ben böyle yazıların neden yazıldığını

Eklemeden önce de yazmıştım içimi döktüm diye, ciddiye alıp almamanız benim için problem teşkil etmiyor. Kayınvalideme laf söyletmemem neden bu kadar sorun oldu anlamıyorum, her konuda beddua saati mi yapalım yani? Bu da bir iç dökme. Ben çıkış yolu aramıyorum. Anlamak bu kadar zor olmasa gerek. Burda ıy tüüü kaka desem herhalde hep birlikte gaza gelip mutlu olacaktık.

Tamam anlaşıldı arkadaşlar bu üyenin mesajlarını yorumlarını kocası okuyor. 40 metre öteden tanırım ben böyle yazıların neden yazıldığını

Baya güzel tespit; eşimin haberi var mı acaba üyeliğimden, sordunuz mu kendisine? Buraya her konu açan, kayın ailesinden nefret etmek, onlara sövmek, onlara yapılan olumsuz her yoruma kafa sallamak zorunda mı? Fesatlıktan başka bir şey değil. Cahil değilse değildir, benim hatam varsa vardır, neden olmayanı var gibi göstereyim? Hangi biriniz beni tanıyorsunuz ya da tanıyacaksınız da kendimi cici gösterip karşımdakileri öcü göstereyim?

Mune konumu kapatır mısınız lütfen? Arkadaşlar kayınvalide ve görümcelere rahat rahat sövüp destek alabilecekleri bir konuyla meşgul olsunlar, benimkiyle vakit kaybetmesinler.

Konunun başına dikkat ederseniz ( ekleme yapmadan önce de ) içimi döktüm yazıyor. Amaç bu. Anlamak neden bu kadar zor? Siz hiç eşinizle tartışıp, moraliniz bozulmuyor mu? Ama eşinizle mutlusunuz ki birliktesiniz. Anormal olan ne?

Ben anladım konu sahibini. Taşınma stresi ve yorgunluk germiş hepinizi. Kalabalık çok yorar. 2 gün sık dişinizi. Ağzımızın tadını bozmayın. Motivasyonunuz 2 gün sabır olsun. Herkes gidince, dilediğinizce yerleşirsiniz. Güle güle oturun.

Bir yorumdan sosyal hayatımı da çözdünüz, tebrikler.

Teşekkür ederim, aynen sorun bu stres ve yorgunluk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…