- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
- Konu Sahibi lilith2013
-
diyelim ki gerçekten konu sahte,gerçekten bir senaryo uydurdum..hadi olmadı can sıkıntısı ..elbette samimiyim ama diyelim ki böyle..ya iyimi siniz arkadaşım ,bu hakaret etmeye değecek bir gerekçe mi? oldu da inanmadın,okuma geç gitsin.
fikrim uç geldiği için mi bilendin ,sana çok mu ters,nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz ki siz? herkes sizinle aynı mı? bu da hakaret gerekçesi değil.aslında bunları yazmak bile haddinden fazla değer biçmek oluyor..
ben zaten alkış almak için açmadım,katılmayan bir çok yorum var ,ama usturuplu ,ama edepsizleşmeyen yorumlar..ya bi defolun ya hakkaten..
burası pazar yeri değilki sen çıkıp taşıyıcı anne arıyorum diyosun burada bebek sahibi olmak için yanıp tutuşanlar kocası ameliyat olup kendisi türlü eziyetlere katlananlar var sende evleniver bi zahmet yada git bi garibanı evlat edin..pazardan elma alır gibi biri doğursun masraflar benden bekar anne olcam dersen millet tabi topa tutar seni...biz bukadar gerizekalıysak bizden yardım isteme ozaman git gazeteye ilan ver arkadaşım...
ferida dün savunduğun konu fake çıktı bu konuda öyle
çekim gücü bu sanırım
sizin hakaret anlayışınız nedir acaba?
kolundan tutup zorla sürüklüyorum ??? bu mu?
Konu sahibi sende kendine gel azcık.
Hakaret etmişsin
Beğenmdiğin yoruma cevap verme sende.
Kızlar sakin olun artık.
Banlar gelecek brazdan :26:
yuh ..terbiyesizliğin daniskası..bence asıl çirkinlikle derdi olan sensin ki ,diline dolayabiliyorsun..yüzün değilse bile ruhun çirkin emin ol..lağım akıyor yorumundan..hadsiz seni!!
bu forumda gerizekalılığın sınırlarını zorlayan o kadar insan var ki,kendinizi dahi bile zannedebilirsiniz..her skalada insan var ..artık ne diyeyim..bu site iyi hissettiriyor insanı valla.bu yürekten,ruhtan ,empatiden,insanlıktan yoksun kuşbeyinliler de nefes alıp yaşayabiliyorsa ,benim herşeye gücüm yeter diye düşünürken buluyorsunuz kendinizi..
Keske kariyer.nete ilan verseydin. Prezantabl taşıyıcı anne arıyorum diye
Evli olsaniz destek vericem ama evli degilsiniz. Biraz daha dusunun kafanizi dagitin.
Tasiyici anneligin ulkemizde yasak olmamasini isterdim. Anne saglik sorunu nedeniyle bebegini tasiyamiyorsa anne olmasin mi yani.
size o kadar çok katılıyorum ki...
gerçekten bu sitede sınırları zorlayan çok insan var...
mesela üstteki alıntım da bu sitede ki mevcut o beyin yoksunu insanlardan birinin de siz olduğunu gösterdiniz
elbette sizin gibilerin yorumunu istemedim..birinin fikirlerine katılırsın,katılmazsın o ayrı..herkes benim gibi elbette düşünmek zorunda değil..ama katılmamak ayrı ,hakaret etmek ayrıdır..bunu anlayın önce..
KK'da gerizekalı ve kuşbeyinli çok, burdan bulurum birini demiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?