taşıyıcı anne arıyorum..

hala hakaret diyorsun hakareti eden sen olmana ragmen kimse senin o tuhaf düsüncelerine katilmak zorundada degil

ben kendi adima defoldum

kolundan tutup zorla sürüklüyorum ??? bu mu?

hahahha adama bak defolun dıyor...
kendı bıle ne konustugunu bılmıyor yaaa gercekten mantıklı konuscam ayagına yatıp ıyce batıyorsun kardesım..

sen bır an once offlıne ol bence

sizin hakaret anlayışınız nedir acaba?

mhr!!! Sana benim hakaret anlayışımı algılayabilmem için bana yardım et demedim ki!
Sana hakaret gelen yorumlarımı sordum.
Çevir kazı yanmasın kıvamına geldin şuan bilmem farkındamısın?
Ben cevabımı aldım...
Hakaret eden senken zeytin yağı misali davranmak niye? Açtığın konunun arkasında duramadın; hiç olmazsa ettiğin hakaretin farkına var ve arkasında dur.
Konundan defoluyorum şuan işallah sağlıklı düşündüğünde birşeyleri algılarsın!

Konu sahibi geldi bir konu açtı.
Konusu epey rağbet gördü.
Konu sahibi silah zoruyla yorum talep etmiyor bizden.
Beğenmeyen girmez okumaz.
Çoğu kişi ban yiyecek bu gün gibi ortada..
Mune buraya eller havaya

kolundan tutup zorla sürüklüyorum ??? bu mu?

hala yanlış yerdesin kolundan tutup sürüklemesen ne olcak kadın hadi doğurdu 9 ay taşıdı verdi sana,o bebeği sana verirken al hayrını görmü diycek??? içi acımıycakmı sana verirken sen o kadının masraflarını karşılarken o bebeğin gelişimine şahit olmıycakmısın için sızlamıycakmı o bebeği alırken???hadi bunların hiç biri olmadı doğuranında seninde vicdanın kafan rahat diyelim burda konu açarken bi gebelik ve bebek isteyenlerin bu ay hamilemiyim diye konu açanlara hamile kalmak için birbirlerine dua edenleri bi okusaydın heleki doğım hikayelerini bebeklerinin gazı var diye kendini parçalayan annelerin forumlarını okusaydın anlardın bu tepki neden!!!gerçi sana ne anlatsam sen bildiğin doğruya kitlenmiş vaziyettesin...konu başlığın (taşıyıcı anne)değilde ki nekadar çirkin bi cümle bu anlatamam başka bi başlık olsaydı bukadar tepki almazdın emin ol bide sana bunun yanlış olduğunu söyleyenlere işine geldiği gibi gerizekalı falan demeseydin bukadar tepki toplamazdın...şimdi herkes salak sen akıllı ol ama yazdığın konuyu tekrar bi oku başlığını sindire sindire oku...

Konu sahibi sende kendine gel azcık.
Hakaret etmişsin
Beğenmdiğin yoruma cevap verme sende.
Kızlar sakin olun artık.
Banlar gelecek brazdan :26:

yuh ..terbiyesizliğin daniskası..bence asıl çirkinlikle derdi olan sensin ki ,diline dolayabiliyorsun..yüzün değilse bile ruhun çirkin emin ol..lağım akıyor yorumundan..hadsiz seni!!

size o kadar çok katılıyorum ki...
gerçekten bu sitede sınırları zorlayan çok insan var...

mesela üstteki alıntım da bu sitede ki mevcut o beyin yoksunu insanlardan birinin de siz olduğunu gösterdiniz

Evli olsaniz destek vericem ama evli degilsiniz. Biraz daha dusunun kafanizi dagitin.
Tasiyici anneligin ulkemizde yasak olmamasini isterdim. Anne saglik sorunu nedeniyle bebegini tasiyamiyorsa anne olmasin mi yani.

Keske kariyer.nete ilan verseydin. Prezantabl taşıyıcı anne arıyorum diye

Evli olsaniz destek vericem ama evli degilsiniz. Biraz daha dusunun kafanizi dagitin.
Tasiyici anneligin ulkemizde yasak olmamasini isterdim. Anne saglik sorunu nedeniyle bebegini tasiyamiyorsa anne olmasin mi yani.

kaset başa sardı....
neyse hanımlarr sohbete doyum olmaz herkese ıyı aksamlar....
yeterı kadar eglendık zaten sagol mhr

Buradaki konu fake veya gerçek, beğenmeyen yada size uymuyorsa yorum yapmazsınız. Konu açmaya korkar olduk yaa.. Her konunun sonunda mutlaka bir gerilim var. Dallanıp budaklandırmanında anlamı yok.
Mahalle kavgasına dönmüş konu, her zamanki gibi.

size o kadar çok katılıyorum ki...
gerçekten bu sitede sınırları zorlayan çok insan var...

mesela üstteki alıntım da bu sitede ki mevcut o beyin yoksunu insanlardan birinin de siz olduğunu gösterdiniz

iti an çomağı hazırla..sayıyla veriyorlar sizi,hatta kiloyla..mal!!

yok yaaawwwwwww

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…