taşıyıcı anne arıyorum..

canım sen bana başka bir konuda doldun sanırım burdan patlıyorsun .. ben hangi konu olduğunu biliyorum ..
ben googledan araştırmadım iki kıytırık yalan yanlış bilgiyi paylaşmıyorum burda .. arkadaşlarım var yabancı onlardan duydum ....
senn çocuğundan banane yaa .yuvandan banane .sordum mu bakıyormusun bakmıyor musun diye ....bana google kültürüne sahip diyene bakın ..zannedersiniz bilim adamı ... ben en öneli profların karşısında bile konuştum ses çıkaramadılar ... sen neden bahsediyorsun ....

Son düzenleme:
Taşıyıcı anneliği sen yapsaydın 9 ay boyunca o doğan bebeği vermek ister miydin...

Bir cocugun sorumlulugunu almak bu kadar kolay mi? Marketten oyuncak almiyorsunuz, bende bebek sahibi olmak istiyorum deyip cikamazsiniz isin icinden o cocuk hep bebek kalmiycak buyuyecek okula gidecek vs vs... Peki ilerde benim babam kim dediginde ne cevap vereceksiniz merak ediyorum? Yine de illa cocuk istiyorum diyosan bi evlatlik alabilirsin. Hem sanmiyorum kimse dogurdugu cocugu bi baskasina vermez.

mahir cok gerginsin sakin ol bakim

eee cocuk boyle bır yorumlarla karsılacagını tahmın etmemıstı ablası
napsın oda kendını oyle tatmın edıyor..

sınırlenmıs gozukerek uste cıkmaya calısıyor..

yuh ..terbiyesizliğin daniskası..bence asıl çirkinlikle derdi olan sensin ki ,diline dolayabiliyorsun..yüzün değilse bile ruhun çirkin emin ol..lağım akıyor yorumundan..hadsiz seni!!

Arkadaşların sana çirkin dediğindede aynı tepkiyi mi verdin , eger öyleyse aglamakta haklısın
Ben yorumumda bir terbiyesizlik göremiyorum ama sizin terbiyeden yoksun olduğunuz belli.
Ayrıca yüzümde kalbimde güzel elhamdülillah . !

pardon??? Hangi konudan doldumuşum ferida ilk kez bu konuda görüyorum seni. Yada başka bir konuda karşılaştıysak hatırlamıyorum. Kendini fazla önemsiyorsun yapma bunu.
Ayrıca banane! dediğin çocuk ve yuva kelimelerini sen kullandın. Çocuğuna , yuvana bak demedin mi? Bende bakıyorum dedim...

Edit: ben bilim kadını! Olduğumu idda etmedim Ki!!! Ş?karşısında konuştuğun en ala proflarda beni enterese etmiyor emin ol.
İkili polemiklerle tanınırsın evet ama çok iyi bir imajla olmaz....

Son düzenleme:

bu forumda gerizekalılığın sınırlarını zorlayan o kadar insan var ki,kendinizi dahi bile zannedebilirsiniz..her skalada insan var ..artık ne diyeyim..bu site iyi hissettiriyor insanı valla.bu yürekten,ruhtan ,empatiden,insanlıktan yoksun kuşbeyinliler de nefes alıp yaşayabiliyorsa ,benim herşeye gücüm yeter diye düşünürken buluyorsunuz kendinizi..

eee cocuk boyle bır yorumlarla karsılacagını tahmın etmemıstı ablası
napsın oda kendını oyle tatmın edıyor..

sınırlenmıs gozukerek uste cıkmaya calısıyor..

cocukmu bilemicem yasini sordum bikac kisi daha sordu cvb alamadik yada ben kacirdim

yasini bilen varsa söylesin lütfen :26:

Bu ne öfke diyecektim ki bir anda hatırladım, bu forumda bir sürü kadın "çocukları için" sürdürüyor evliliklerini, amenna...
Sonra kardeşlerin evlenmesi meselesine tepki haklı dedim, ama sonra düşündüm de Türkiye'de akraba evliliği pek de nadir bir şey değil...
"Bunlar bebeği metalaştırıyor," evet keşke metalaşmasa bebekler ama durun bir dakika, açalım televizyonu, reklamlara bakalım, ne çok çocuk,
ne çok bebek var sahi reklamlarda değil mi? (Tüp bebek de metalaştırmaya girer mi, neticede o da bir sektör.)
Çocuğun kafası karışır? Karışır evet, ama her çocuğun kafası karışır. Annesi babası kavga ettiğinde, ayrıldığında, başka biriyle evlendiğinde de karışır...

Ben bir kadının evliliğini sürdürmek/kurtarmak için değil, birini evlenmeye ikna etmek/zorlamak için değil; kendini hazır hissettiği için,
sadece o çocuğu çok istediği, dünyadaki bir çok şeyden çok istediği için bunu düşünmesini yadırgamıyorum, çok haklı buluyorum...

Ama bu ve benzeri tepkileri es geçmemek lazım, Türkiye'de yaşayacaksanız malzeme bu, çocuklarınız bu tepkileri veren insanların çocuklarıyla
arkadaş olacaklar... Onlar donörü de öğrenirler, taşıyıcıyı da bulurlar, çocuğu da bir güzel yaftalar, dışlarlar... Korkarım ben onlardan. Yok yok,
siz en iyisi evlenin, evlilik gibisi yoktur, her şeyi temizler neticede, bir kadının en büyük başarısıdır ne de olsa

hakaret ettinin farkindamisin

cocukmu bilemicem yasini sordum bikac kisi daha sordu cvb alamadik yada ben kacirdim

yasini bilen varsa söylesin lütfen :26:

boyle celıskılı ve dengesız konusan bırının yası kac olursa olsun benım gozumde cocuktur.

siz bu tahammülsüzlükle çocuk düşünmeyin gerçekten, beğenmediğiniz yorumlar olsa de böyle hakaretler etmeniz hiç hoş değil. zaten 30-40 bin liraya taşıyıcı annenin masrafını bile karşılayamazsınız ki bunun 9 aylık bakımı var, spermi var transferi doğumu bebeğin bakımı bu işler sandığınız kadar kolay değil

Son düzenleme:

sinirlerine hakim olamıyorsun bile
çocuk senın neyıne be kuzum ? o acıyı ancak kendın çekersen
bebişin değerini bilirsin

harika bir yorum .. katılıyorum ...
kadınlar dayak yesin çocuğum için sürdürüyorum desin ... başka bildikleri birşey yok .. bir hayvan bile dövülemezken dayak yedim çocuğum için sustum diyenler var ... dayaklı dövüşlü bir ortamda çocuk büyütmek çok sağlıklı nede olsa babası var ...

Son düzenleme:

he mhr he..bız kus beyınlıyız..sen coookkk cok akıllısın...oldumu

Ohooo konunun kapanma zamanı gelmiş,geçiyor.... mune seni bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…