- Konu Sahibi lilith2013
-
peki hepsine sahip cikip cocuklarin gelecegi icin birseyler yapmismi ? yoksa donör baba olarakmi kalmis
google araştırması yeterli yani atıp tutmak için.
Burası türkiye zihniyetlerimiz bir yerde ortak payda.
Senin gibi google kültürümüzle kk'ya bilirkişi olamadığımızdan bizleri bağışla.
Çocuğuma da, yuvama da bakıyorum. Bununla beraber kör zihniyetimle yorumda yapıyorum. Site yönetimi konulara belli kurallar çerçevesinde yorum yapmamıza izin veriyor ne de olsa
Çocuğu nerden yaptığı bize yada bana ne ise; zihniyetlerimizi yargılamakta senin ne haddine
yuh ..terbiyesizliğin daniskası..bence asıl çirkinlikle derdi olan sensin ki ,diline dolayabiliyorsun..yüzün değilse bile ruhun çirkin emin ol..lağım akıyor yorumundan..hadsiz seni!!
mahir cok gerginsin sakin ol bakim
yuh ..terbiyesizliğin daniskası..bence asıl çirkinlikle derdi olan sensin ki ,diline dolayabiliyorsun..yüzün değilse bile ruhun çirkin emin ol..lağım akıyor yorumundan..hadsiz seni!!
canım sen bana başka bir konuda doldun sanırım burdan patlıyorsun .. ben hangi konu olduğunu biliyorum ..
ben googledan araştırmadım iki kıytırık yalan yanlış bilgiyi paylaşmıyorum burda .. arkadaşlarım var yabancı onlardan duydum ....
senn çocuğundan banane yaa .yuvandan banane .sordum mu bakıyormusun bakmıyor musun diye ....bana google kültürüne sahip diyene bakın ..zannedersiniz bilim adamı ... ben en öneli profların karşısında bile konuştum ses çıkaramadılar ... sen neden bahsediyorsun ....
Arkadaşların sana çirkin dediğindede aynı tepkiyi mi verdin , eger öyleyse aglamakta haklısın
Ben yorumumda bir terbiyesizlik göremiyorum ama sizin terbiyeden yoksun olduğunuz belli.
Ayrıca yüzümde kalbimde güzel elhamdülillah . !
eee cocuk boyle bır yorumlarla karsılacagını tahmın etmemıstı ablası
napsın oda kendını oyle tatmın edıyor..
sınırlenmıs gozukerek uste cıkmaya calısıyor..
cocukmu bilemicem yasini sordum bikac kisi daha sordu cvb alamadik yada ben kacirdim
yasini bilen varsa söylesin lütfen :26:
bu forumda gerizekalılığın sınırlarını zorlayan o kadar insan var ki,kendinizi dahi bile zannedebilirsiniz..her skalada insan var ..artık ne diyeyim..bu site iyi hissettiriyor insanı valla.bu yürekten,ruhtan ,empatiden,insanlıktan yoksun kuşbeyinliler de nefes alıp yaşayabiliyorsa ,benim herşeye gücüm yeter diye düşünürken buluyorsunuz kendinizi..
cocukmu bilemicem yasini sordum bikac kisi daha sordu cvb alamadik yada ben kacirdim
yasini bilen varsa söylesin lütfen :26:
bu forumda gerizekalılığın sınırlarını zorlayan o kadar insan var ki,kendinizi dahi bile zannedebilirsiniz..her skalada insan var ..artık ne diyeyim..bu site iyi hissettiriyor insanı valla.bu yürekten,ruhtan ,empatiden,insanlıktan yoksun kuşbeyinliler de nefes alıp yaşayabiliyorsa ,benim herşeye gücüm yeter diye düşünürken buluyorsunuz kendinizi..
Bu ne öfke diyecektim ki bir anda hatırladım, bu forumda bir sürü kadın "çocukları için" sürdürüyor evliliklerini, amenna...
Sonra kardeşlerin evlenmesi meselesine tepki haklı dedim, ama sonra düşündüm de Türkiye'de akraba evliliği pek de nadir bir şey değil...
"Bunlar bebeği metalaştırıyor," evet keşke metalaşmasa bebekler ama durun bir dakika, açalım televizyonu, reklamlara bakalım, ne çok çocuk,
ne çok bebek var sahi reklamlarda değil mi? (Tüp bebek de metalaştırmaya girer mi, neticede o da bir sektör.)
Çocuğun kafası karışır? Karışır evet, ama her çocuğun kafası karışır. Annesi babası kavga ettiğinde, ayrıldığında, başka biriyle evlendiğinde de karışır...
Ben bir kadının evliliğini sürdürmek/kurtarmak için değil, birini evlenmeye ikna etmek/zorlamak için değil; kendini hazır hissettiği için,
sadece o çocuğu çok istediği, dünyadaki bir çok şeyden çok istediği için bunu düşünmesini yadırgamıyorum, çok haklı buluyorum...
Ama bu ve benzeri tepkileri es geçmemek lazım, Türkiye'de yaşayacaksanız malzeme bu, çocuklarınız bu tepkileri veren insanların çocuklarıyla
arkadaş olacaklar... Onlar donörü de öğrenirler, taşıyıcıyı da bulurlar, çocuğu da bir güzel yaftalar, dışlarlar... Korkarım ben onlardan. Yok yok,
siz en iyisi evlenin, evlilik gibisi yoktur, her şeyi temizler neticede, bir kadının en büyük başarısıdır ne de olsa
30 dedı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?