taşıyıcı anne arıyorum..

mune en kısa zamanda devreye gırıp bu hadısıze haddını bıldırmelı

bu sitede gerizekalılığın sınırlarını zorlayan, insanlıktan yoksun kuş beyinli insanlar vardı madem niye burdasın. Niye bu sıfatladaki bizlerden yorum istiyorsun?
Sen bize bu sıfatları yakıştırdın bende bu msjına k.i.b yapmayı yakıştırdım ve seni şikayet ettim.

hafta sonu sendromu yasiyor tahminim

burdaki insanları aşğılaman seni büyük insan yapmıyor arkadaşım .. fakede olsa konun ki bunu anlamıştım çünkü bu işe kalkışacak biri burda konu açmaz .. neyse ben anladım neyin ne olduğunu yinede iyi oldu konunun açılması .... çoğu insanın bu konuda tahammülsiz olduğunu gördüm en azından ...
ayrıca sürekli aşağıladığınız bu kadın kitlesinin arasına neden karışıyorsunuz ... ben reklam amaçlı yapıldığını düşünüyorum artık açıkcası ...
sana inanıp sana yapmadım yorumlarımı ben konuya yaptım .. haha kandırdım keriz yedi diye gülme bana ....

yorumların bazıları resmen kin kokuyor..acaba gerçek hayatta birini tanıyıp incitmiş olabilir miyim diyorum kendi kendime..asıl suç benim ..ne diye konu açarsın..valla yazık..çok mu hırpalıyorlar sizi ki size ucundan bile dokunmayan bir mesele yüzünden sivri laflar ediyorsunuz? töbe töbe..hayatında herşey tabiri caizse b..a sarmış kişilerin adetidir,hedef tahtası bulup yüklenmek ama insan gene de geriliyor..

sinek- mide bulantısı hesabı..

Sen bu öfkeyle çocuğu öldürürsün
Hakaret ederek rahatlıyorsan et canım zira hiç birimiz alınmıyoruz çünkü sen kendini anlatıyorsun

sen cvp veresene..madem beynımız yok ne dıye geldın buraya?*
boyle bıze edebıyat yapmayamı geldın..
konunun bıze ucu dokunmuyor zaten senın celıskı acıklamaların ucu dokunuyor...

yoksa bızene senın sacmalıgından...

ayrıca burdakı sınek sensın haberın olsun...

elbette sizin gibilerin yorumunu istemedim..birinin fikirlerine katılırsın,katılmazsın o ayrı..herkes benim gibi elbette düşünmek zorunda değil..ama katılmamak ayrı ,hakaret etmek ayrıdır..bunu anlayın önce..

memnun olduk bizde kk kadınları...

bir konuda seni haklı buluyorum o da eski konularını irdeleyip burada açığa çıkartanlara..ama ne olursa olsun kimseye hakaret etmemen gerekiyordu..neyse muhtemelen birazdan banlanırsın..sinirlerine hakim olmaya çalış, hakaret ederek saldırman seni bir yere getirmez..

burda hakaret eden kisi sensin,herkes görüsünü acikladi

ferida dün savunduğun konu fake çıktı bu konuda öyle

çekim gücü bu sanırım

ortalık gercekten kuş beyinli dolu ya)))KONU SAHİBİ senin konunu okuyan herkes ilk bakışta sahte olduğunu anlıyor zaten..onlarda senin zeka dereceni ölçüyor verdiğin cevaplarla)))) DAHA ÇOK ÇALIŞ SENARYO İÇİN...OLMADI BU KEZ...Bİ DAHAKİ SEFERE)))) HADİ ÇOCUĞUM BAŞKA KAPIYA GİT DİLEN)) HA HA HA)))

Son düzenleme:

hakaret dedin de bu konuda hangi yorumumda sana hakaret var???
Bu saatten sonra o paça kurtulmaz Mune gelip gerekeni yapacaktır. Ha emin ol sana hakaret eden, dalga geçen herkeste uyarı ceza vs. alacaktır. Bende varsam bende cezamı alıp oturucam. Artık söz Mune'nindir....

diyelim ki gerçekten konu sahte,gerçekten bir senaryo uydurdum..hadi olmadı can sıkıntısı ..elbette samimiyim ama diyelim ki böyle..ya iyimi siniz arkadaşım ,bu hakaret etmeye değecek bir gerekçe mi? oldu da inanmadın,okuma geç gitsin.

fikrim uç geldiği için mi bilendin ,sana çok mu ters,nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz ki siz? herkes sizinle aynı mı? bu da hakaret gerekçesi değil.aslında bunları yazmak bile haddinden fazla değer biçmek oluyor..

ben zaten alkış almak için açmadım,katılmayan bir çok yorum var ,ama usturuplu ,ama edepsizleşmeyen yorumlar..ya bi defolun ya hakkaten..

burası pazar yeri değilki sen çıkıp taşıyıcı anne arıyorum diyosun burada bebek sahibi olmak için yanıp tutuşanlar kocası ameliyat olup kendisi türlü eziyetlere katlananlar var sende evleniver bi zahmet yada git bi garibanı evlat edin..pazardan elma alır gibi biri doğursun masraflar benden bekar anne olcam dersen millet tabi topa tutar seni...biz bukadar gerizekalıysak bizden yardım isteme ozaman git gazeteye ilan ver arkadaşım...

Son düzenleme:

ya bi defolun diyosunda hooopp diye aramıza sen dalıyosun bilmem farkındamısın...bak ne güzel anlatmışsın kendini cümlenin sonunda batırmak neden?

sizin hakaret anlayışınız nedir acaba?

yok yere ceza alıcaksın yapma bence.. degmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…