- Konu Sahibi lilith2013
-
hakaret ettinin farkindamisin
bu forumda gerizekalılığın sınırlarını zorlayan o kadar insan var ki,kendinizi dahi bile zannedebilirsiniz..her skalada insan var ..artık ne diyeyim..bu site iyi hissettiriyor insanı valla.bu yürekten,ruhtan ,empatiden,insanlıktan yoksun kuşbeyinliler de nefes alıp yaşayabiliyorsa ,benim herşeye gücüm yeter diye düşünürken buluyorsunuz kendinizi..
bu sitede gerizekalılığın sınırlarını zorlayan, insanlıktan yoksun kuş beyinli insanlar vardı madem niye burdasın. Niye bu sıfatladaki bizlerden yorum istiyorsun?
Sen bize bu sıfatları yakıştırdın bende bu msjına k.i.b yapmayı yakıştırdım ve seni şikayet ettim.
bu forumda gerizekalılığın sınırlarını zorlayan o kadar insan var ki,kendinizi dahi bile zannedebilirsiniz..her skalada insan var ..artık ne diyeyim..bu site iyi hissettiriyor insanı valla.bu yürekten,ruhtan ,empatiden,insanlıktan yoksun kuşbeyinliler de nefes alıp yaşayabiliyorsa ,benim herşeye gücüm yeter diye düşünürken buluyorsunuz kendinizi..
yorumların bazıları resmen kin kokuyor..acaba gerçek hayatta birini tanıyıp incitmiş olabilir miyim diyorum kendi kendime..asıl suç benim ..ne diye konu açarsın..valla yazık..çok mu hırpalıyorlar sizi ki size ucundan bile dokunmayan bir mesele yüzünden sivri laflar ediyorsunuz? töbe töbe..hayatında herşey tabiri caizse b..a sarmış kişilerin adetidir,hedef tahtası bulup yüklenmek ama insan gene de geriliyor..
sinek- mide bulantısı hesabı..
bu sitede gerizekalılığın sınırlarını zorlayan, insanlıktan yoksun kuş beyinli insanlar vardı madem niye burdasın. Niye bu sıfatladaki bizlerden yorum istiyorsun?
Sen bize bu sıfatları yakıştırdın bende bu msjına k.i.b yapmayı yakıştırdım ve seni şikayet ettim.
yorumların bazıları resmen kin kokuyor..acaba gerçek hayatta birini tanıyıp incitmiş olabilir miyim diyorum kendi kendime..asıl suç benim ..ne diye konu açarsın..valla yazık..çok mu hırpalıyorlar sizi ki size ucundan bile dokunmayan bir mesele yüzünden sivri laflar ediyorsunuz? töbe töbe..hayatında herşey tabiri caizse b..a sarmış kişilerin adetidir,hedef tahtası bulup yüklenmek ama insan gene de geriliyor..
elbette sizin gibilerin yorumunu istemedim..birinin fikirlerine katılırsın,katılmazsın o ayrı..herkes benim gibi elbette düşünmek zorunda değil..ama katılmamak ayrı ,hakaret etmek ayrıdır..bunu anlayın önce..
burdaki insanları aşğılaman seni büyük insan yapmıyor arkadaşım .. fakede olsa konun ki bunu anlamıştım çünkü bu işe kalkışacak biri burda konu açmaz .. neyse ben anladım neyin ne olduğunu yinede iyi oldu konunun açılması .... çoğu insanın bu konuda tahammülsiz olduğunu gördüm en azından ...
ayrıca sürekli aşağıladığınız bu kadın kitlesinin arasına neden karışıyorsunuz ... ben reklam amaçlı yapıldığını düşünüyorum artık açıkcası ...
sana inanıp sana yapmadım yorumlarımı ben konuya yaptım .. haha kandırdım keriz yedi diye gülme bana ....
elbette sizin gibilerin yorumunu istemedim..birinin fikirlerine katılırsın,katılmazsın o ayrı..herkes benim gibi elbette düşünmek zorunda değil..ama katılmamak ayrı ,hakaret etmek ayrıdır..bunu anlayın önce..
diyelim ki gerçekten konu sahte,gerçekten bir senaryo uydurdum..hadi olmadı can sıkıntısı ..elbette samimiyim ama diyelim ki böyle..ya iyimi siniz arkadaşım ,bu hakaret etmeye değecek bir gerekçe mi? oldu da inanmadın,okuma geç gitsin.
fikrim uç geldiği için mi bilendin ,sana çok mu ters,nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz ki siz? herkes sizinle aynı mı? bu da hakaret gerekçesi değil.aslında bunları yazmak bile haddinden fazla değer biçmek oluyor..
ben zaten alkış almak için açmadım,katılmayan bir çok yorum var ,ama usturuplu ,ama edepsizleşmeyen yorumlar..ya bi defolun ya hakkaten..
hakaret dedin de bu konuda hangi yorumumda sana hakaret var???
Bu saatten sonra o paça kurtulmaz Mune gelip gerekeni yapacaktır. Ha emin ol sana hakaret eden, dalga geçen herkeste uyarı ceza vs. alacaktır. Bende varsam bende cezamı alıp oturucam. Artık söz Mune'nindir....
sen cvp veresene..madem beynımız yok ne dıye geldın buraya?*
boyle bıze edebıyat yapmayamı geldın..
konunun bıze ucu dokunmuyor zaten senın celıskı acıklamaların ucu dokunuyor...
yoksa bızene senın sacmalıgından...
ayrıca burdakı sınek sensın haberın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?