taşıyıcı anne arıyorum..

Her an sonuç bu olabilir..Bekliyorum.. konu dışı çok kısa bir şey sorucam hande kimmiş çıktı mı? :26: konuyu dağıtmadan....

aslında ben de ne zaman saldırı başlayacak diye bekliyordum..forum klasiği..önce merak ardından didikleme,sorgulama ,saldırma en son sen ama yalançısııııın diye son vuruş..

bakabılecek durumu varsa, kımsesız çocuklardan başlasın...
bekarlara verıyorlar
bence yeterınce araştırmamış arkadaş.

ne gerek var, dünyada daha var olmamış bir şeyi
bu dünyaya getirmeye? genler farklı, taşıyıcı farklı...
çocuk sevgisi böyle bir şey değil...arkadasın bazı konularını da biliyoruz.anne olacak sorumlulukta olacağını sanmıyorum

madem bu kadar imkani varda
tasiyici anneyi kk damibulacak
anormal olan boyle bir platdormda boyle absurt bir istegini dile getirmesi
madem boyle bir istegi var
elaltindan aramali bulmali
madem bu kadar normalse gazeteye ilan versin altinada odeyecegi fiyati yazsin ne dersin 7madem kibrista herseyi ayarlamista bunumu ayarlayamamis
bence orada bunuda bulabilirdi

arkadaşlar şuda var ama yani bir kadın anne olmak istiyorsa olmalı ..
çünkü bu içgüdüsel birşey .. belki evlenicek kendine uygun birini bulamadı yada evlenmek istemiyor yani evlenin diyorsunuzda evlenme gibi bir durumu olsa zaten böyle düşünmezdi ...en doğrusu evlenip hamile kalmak ama illada bir kadın bebek istiyorsa buna hakkı var bence ...

pekide aarkadasim spermi nerden bulacak
yoksa onuda sperm bankasindanmi ayarlamis

katılıyorum

pekide aarkadasim spermi nerden bulacak
yoksa onuda sperm bankasindanmi ayarlamis

erkek arkadaşı donör olacak sanırım öyle yazmış geçen sayfalarda

Lisede biyoloji dersi görmediniz sanırım.

Konu sahibi kendi yumurtasını tarnsfer ettirirse eğer kendi genlerini taşıyacak bebek,kimin taşıdığıyla konunun bir alakası yok.

Evlatlık alamadığını da yazdı,bir sebebi vardır heralde,önce konuyu okuyun,sonra saldırın.

aslında ben de ne zaman saldırı başlayacak diye bekliyordum..forum klasiği..önce merak ardından didikleme,sorgulama ,saldırma en son sen ama yalançısııııın diye son vuruş..

Yoo saldırı yok en azından bizden yok.. Sadece şok olmayız hazırlıklıyız o bakımdan...

Olma arkadaşım çocuk sahibi , ciddi anlam da bencillik bu.
Herkezin çocuğu olmak zorunda diye bir kural bir farz mı var.
Çocuk istiyorsan evlenmelisin .
Kızmamak elde değil , normal değil bu durum değil...Modern olucaz , anlayışlı olucaz , empati yapıcaz diye herşeye he he tamam demeye başladık .
Elalem ne der lafına kızıyoruz ama çokda etkilidir.
Bakkaldan çocuk alınıyor sanki.Taşıyıcı anne arıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…