- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.184
- 823
- Konu Sahibi lilith2013
-
bekarlar evlat edinebiliyorlar
Her an sonuç bu olabilir..Bekliyorum..konu dışı çok kısa bir şey sorucam hande kimmiş çıktı mı? :26: konuyu dağıtmadan....
mhr,senin bütün konuların da hep bi aksiyon hakim.
Canın sıkıldıkça girip iki esip eğleniyorsun.
İnandırıcılığın yok ama önce ki konularından biliyorum eğlencelisin :)
ben sadece bekar kalacağım için istiyorum..hamile kalamam...bu imkansız ..
Anneden alınan yumurta hucresiyle babadan alınan spermin dollenmesi ve diger kadının rahmine yerlestirilmesi yönemiyle bebek sahibi olmak istiyor arkadaş.
Anormal olan nedir?
Bencillikle ne alakası var,bakabilecek durumu var,ve çocuk sahibi olmak istiyor demekki.
Evlatlık edinememiş,çünkü bekarlara vermiyorlar.
Kendi yumurtasından,kendi genlerini taşıyan bir bebeği olmasını istiyor konusahibi,size hesap verecek değil ya.
Anneden alınan yumurta hucresiyle babadan alınan spermin dollenmesi ve diger kadının rahmine yerlestirilmesi yönemiyle bebek sahibi olmak istiyor arkadaş.
Anormal olan nedir?
Bencillikle ne alakası var,bakabilecek durumu var,ve çocuk sahibi olmak istiyor demekki.
Evlatlık edinememiş,çünkü bekarlara vermiyorlar.
Kendi yumurtasından,kendi genlerini taşıyan bir bebeği olmasını istiyor konusahibi,size hesap verecek değil ya.
arkadaşlar şuda var ama yani bir kadın anne olmak istiyorsa olmalı ..
çünkü bu içgüdüsel birşey .. belki evlenicek kendine uygun birini bulamadı yada evlenmek istemiyor yani evlenin diyorsunuzda evlenme gibi bir durumu olsa zaten böyle düşünmezdi ...en doğrusu evlenip hamile kalmak ama illada bir kadın bebek istiyorsa buna hakkı var bence ...
erkek değilse de ergendir
aklınca kafa buluyor
Her an sonuç bu olabilir..Bekliyorum..konu dışı çok kısa bir şey sorucam hande kimmiş çıktı mı? :26: konuyu dağıtmadan....
arkadaşlar şuda var ama yani bir kadın anne olmak istiyorsa olmalı ..
çünkü bu içgüdüsel birşey .. belki evlenicek kendine uygun birini bulamadı yada evlenmek istemiyor yani evlenin diyorsunuzda evlenme gibi bir durumu olsa zaten böyle düşünmezdi ...en doğrusu evlenip hamile kalmak ama illada bir kadın bebek istiyorsa buna hakkı var bence ...
pekide aarkadasim spermi nerden bulacak
yoksa onuda sperm bankasindanmi ayarlamis
pekide aarkadasim spermi nerden bulacak
yoksa onuda sperm bankasindanmi ayarlamis
neden hamile kalamyorsunuz. rahatsızlğınız nedir.yaş kaç.
bakabılecek durumu varsa, kımsesız çocuklardan başlasın...
bekarlara verıyorlar
bence yeterınce araştırmamış arkadaş.
ne gerek var, dünyada daha var olmamış bir şeyi
bu dünyaya getirmeye? genler farklı, taşıyıcı farklı...
çocuk sevgisi böyle bir şey değil...arkadasın bazı konularını da biliyoruz.anne olacak sorumlulukta olacağını sanmıyorum
aslında ben de ne zaman saldırı başlayacak diye bekliyordum..forum klasiği..önce merak ardından didikleme,sorgulama ,saldırma en son sen ama yalançısııııın diye son vuruş..
rahatsız değilsiniz. erkek arkadaşınız var. yaşta sorun değil. o zaman taşıyıcı anneye ne gerek var. evlenirsiniz. çocuk olur.rahatsız değilim..sadece çocuk sahibi olmam için tek çıkış bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?