Cherry benim birader de hala bekâr biliyo musun?Alakasız olacak ama okurken yine niye evlenemiyorum belli dedim.. Anam danam, tatilde köye giderim, anama giderim, anama gelinlik yap hizmet yap diyen elemanlardam fersah fersah kaçıyorum ondan
Bu yaz 2 hafta Antalya, 1 ay Seferihisar yaptım peşime takılacak herif varsa peşimden gelir istemeyen anasının köyüne döner Fadime in düğününde halay çeker
Bekara kadın boşamak kolayEşiniz giderse gitsin, siz de tatile otele vınlayın bence
Yaz sıcağında Çeşme bodrum akmak varken hiç KV zırıltısı çekemem
Bekara kadın boşamak kolay
Konuyu sabote etmek istemiyorum ama sizinle aynı şeyler dikkatimizi çekmiş. Acaba daha sabırlı oldukları için mi? Ya da toplumdaki amaaan zaten yarım gün çalışıyorlar algısı yüzünden daha ataerkil zihniyette ki insanlar mı denk geliyor?
Cherry benim birader de hala bekâr biliyo musun?
eşinizin ailesiyle görüştükten sonra eşiniz orada kalsın madem sizde kendi ailenizde kalınEsimin ailesi baski yapiyor. O da onlara kiyamiyorikimiz de calismadigimiz icin bu donemi surekli onlarla gecirmemiz gerektigini dusunuyorlar.
Haklısın aynenYok, evli olsam da vınla giderdim. Hava çok sıcak tatile vınlamak gerek tartışmaya açık konu değil
Aşkolsun geçen yıl anlaşmıştık, en sevdiğin gorumcen ben olacaktım, ne çabuk unuttunSenin kardeş mi vardı kız, özelden başvuruları topluyorum özele gel
Güzel bir bakış açısı olmuşŞöyle ki bence daha yumuşak huylu kızlar evlenince az çalışayım ev işi yapayım çocuk bakayım şeklinde eğitim fakültesine gidiyor. Daha geleneksel KVler de kız ararkenbu kriterlere bakıyor zaten. Fazla ses etmesin, evde zaman geçirsin şeklinde. Yoksam eğitim fakültesinde kimsenin beynine çip koymuyorlar
Sizin sorununuz ne kayınvalide ne eşinizin memleketine gitmek. Sorununuz eşinizle. Sizin isteğinize , talebinizi saygı duymaması . Hani diyorsunuz kayinvalide ağlar , eşim üzülür. Siz zaten üzülüyorsunuz, eşiniz bunu düşünmüyor mu?. Eşiniz bu saatten sonra değişmez , sizin artık sopayı elinize almanız lazım, siz kendinizi ezdirmekten aman o üzülür , bu ağlar diye diye yaz tatillerinden memlekete gitmekten nefret eder olmuşsunuz. Ya bu duruma katlanmaya devam edeceksiniz ya da artık sizinde insan olduğunuzu eşinizin kabul etmesini sağlayacaksınız. Aman kavga olmasın aman üzülmesinler dediniz de ne oldu , çok mu sevdiler , çok mu savgi duydular. BInsallah biz de o kivama gelebiliriz. Esimin soyleyecegi yok. Ben yavastan soylesem iyi olacak
ayyyy varosss anla yani demekki onlarda kadın kız ne gözüyle bakıyoo iyi tespitCherrycan sana öyle adamlar gelmez. Gelse de geldiği gibi giderAnlarsın zaten.
Küçük bir anektod: Evlenmeden önce beni bir elemanla tanistirmislardi. Yazisiyoruz o arada da kuzenlerim bende. Baya gırgır şamata yabancı dizi izleyip gırgır yapıyoruz. Neyse; ben hiç böyle açıklayıcı yazmadım. Akrabalar bizde dedim. Gelen cevap; e tabii siz de evin kızı olarak onlara hizmet ediyorsunuzdur. O an bitirdim konuşmayı. İlla ki ipucu veriyorlar. Önemli olan o ipuçlarını okumak.
ayyy bide bunun kız babası olan versiyonu benim babam da var kardesim ögretmen hep dedi ögretmenle evlensin kafasında baska meslek olmazmıs kardesimin esini kabul edene kadar bin takla attı :)) tabiki esi ögretmen degilllGüzel bir bakış açısı olmuşZaten Türk ailelerinde gelenektir ya; aman kızım öğretmenlik seç. Kadın için en ideal meslek. Neden ideal acaba? Kime göre?
Hizmetçi gözüyle bakıyor. Anası bakmış yetmeyecek bir de karısı bakacak. Ya Allah aşkınaayyyy varosss anla yani demekki onlarda kadın kız ne gözüyle bakıyoo iyi tespit
Maaşları iyi olur falan diye düşünmüştür.ayyy bide bunun kız babası olan versiyonu benim babam da var kardesim ögretmen hep dedi ögretmenle evlensin kafasında baska meslek olmazmıs kardesimin esini kabul edene kadar bin takla attı :)) tabiki esi ögretmen degilll
yokkk onun kafası aynı saatte gider aynı saatte gelir miş yazın kızı yanlız kalmazmıs bla bla bla babaların istekleri hic bitmez :)))9Maaşları iyi olur falan diye düşünmüştür.
İçtiğiniz suyun bardağını keşke kaldırsanız..olsun sürekli çağırsalarda siz kasıtlı olarak öyle yapmayın.Bir cinnet her seyi çözüyor tatlım. Ben artık ne zaman ne kadar istersem o kadar gidiyorum. İçtiğimin suyun bardağını bile kaldırmıyorum. Bazen dokunduruyorlar hiç oralı olmayıp valla tatilde çalışmıyorum ben yoksa yapardım diyorum. Ağırlayamayacaklarsa çağırıp durmasınlar değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?