• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatlı bırsey..

kızlar bır konuda akıl ve fıkırlerınıze ıhtıyacım var..

ya kızlar bırı var ama yok:KK1::KK1::KK1:

ben kendılerını bırkez gormustum :KK9::KK9::KK9: ısmını soyısmını kuaforum soylemıstı annesı bır ara musterısıymıs ara arada gelırmıs..

orda begenmıstım ama uzerınde durmamıstım.. zaten sonra tasındım ıs araması duzen oturtması derken ozel hayattır asktır kelebektir pek ılgılenmedım acıkcası..

taa ki ıstanbulda bır arkadsım ısrarla nefeskesen sureklı evdeyız hep evde bırseyler hazırlıyoruz paraya kıyalım soyle ıstanbulun en guzel yerınde ıftarımızı acalım dıyene kadar..

ayy bır baktım oda orda.. olacak ya Allahın işi.. Allahtan cok guzeldim o aksam:KK12::KK12::KK12: aradan 3 aygecmıstı ben nasıl unutmamaısım bu adamı anlamadım..halbukı hıcte dusunmemıstım artık beynıme bır bakısta nasıl kodladıysam..:KK9::KK9::KK9::kk77::kk77::KK23::KK23::KK12: 25 yasında bu bir ısaretmı falandemeye basladım liseli kız modelınde:KK55::KK55:

tabı gece hummalı FBI ajanlarını kıskandıracak bır arastırma ıle herseyını bulduk :KK23::KK23::KK9::KK9:

lakın bulduk bulmasınada ben nasıl tanısabılırım tahmınımce sevgılısı yok ınstagram facebook herbırseyı elimizde :KK9::KK9: butun yorumlar tek tek analiz edildi.. ama gel gorkı tanısamadım..

facebooktan arkadslık ıstegı yollasam sımdıye kadar hıc boyle bırsey yapmadım sıradan bırı olmak istemiyorum..

cunku banada tanımadıgım arkads lıstemde olmayan kısıler mesaj atıyor tanısmak ıcın cıddıye bıle almıyorum.. e ben almıyorsam o hıc almaz..

hadi kadınlar klubu bır el atında tanıstıverın bızı.. nasıl bır yol ızlemelıyım ne tarz mesafe ıyıdır.. butun gelısmelerı tek tek forumun hangı kategorisine uygunsa tek tek konu acıcam valla.. hele bırde dugun dernek olursa evım evım guzel evim bolumunde evın resımlerını bulabılırsız:KK9::KK9::KK9: akıl ve fıkırlerınızı beklıyorum bu gece dananın kuyrugu kopsun kızceler vallahi sıkıldım belırsızlıkten
Sıradan biri olmak ? Bu şekilde devam edersen senin tabirinle sıradan bir kıza kaptırırsın çocuğu. Ben şu anki sözlümden hoşlandığım anda, ekledim, numarasını istedim, kahve içmeyede ben çağırdım. Karşı tarafdan adım beklemedim. Neden bekleyecekmişim ya bekleyecek kadar uzun mu hayat ? Sıradan olurmuyum diye düşünmedim. Kolay kız olurmuyum diye düşünmedim. Ve eğer sıradan ve kolay olduysam iyiki olmuşum. 2.5 senedir dünyanın ennnnnn güzel ilişkisini yaşıyoruz. Mutlulukta ve aşktan ayaklarım yere değmiyor. :nazar:Hergün bana onu ekleyip bu adımları attığım için teşekkür ediyor, e tabi bende şükrediyorum :KK68: Bu tarz gururlara bence hiç gerek yok, birşeyi istiyorsan git ve onu al. Ben bunu bilir bunu söylerim :KK66:

Sıradan biri olmak ? Bu şekilde devam edersen senin tabirinle sıradan bir kıza kaptırırsın çocuğu. Ben şu anki sözlümden hoşlandığım anda, ekledim, numarasını istedim, kahve içmeyede ben çağırdım. Karşı tarafdan adım beklemedim. Neden bekleyecekmişim ya bekleyecek kadar uzun mu hayat ? Sıradan olurmuyum diye düşünmedim. Kolay kız olurmuyum diye düşünmedim. Ve eğer sıradan ve kolay olduysam iyiki olmuşum. 2.5 senedir dünyanın ennnnnn güzel ilişkisini yaşıyoruz. Mutlulukta ve aşktan ayaklarım yere değmiyor. :nazar:Hergün bana onu ekleyip bu adımları attığım için teşekkür ediyor, e tabi bende şükrediyorum :KK68: Bu tarz gururlara bence hiç gerek yok, birşeyi istiyorsan git ve onu al. Ben bunu bilir bunu söylerim :KK66:

Konuşmuş görüşmüş olmamış o iş 2013 konusu :D

Bende bunu algıladığımdan beri bazen hiç yapmayacağım şeyleri bile yapıyorum :D
Tebrik ederim ne kdar güzel :KK9: Yap, olumlu olursa kârına olur, olumsuz olursa tecrübe kazanmış olursun. Hayatı içinden geldiği gibi yaşama taraftarrı olmuşumdur hep. Kasmaya, herşeyi karşı taraftan beklemeye, o gelsin bana demeye, beklemeye hiç gerek yok. Hayat kısa ve bir kere :KK73:

canım benim erkek arkadaşımın yaptığı taktikten yürüyebilirsin gibi geldi bana benimki sürekli check-in lerimi kontrol ederek nereye gitsem geliyodu ben her yerde aynı insanla karşılaşıp göz göze gelmekten ister istemez kafamda yer etmişim onu 3-4 hafta kadar yaptı bunu peşinden twitterda takip edince ben anladım tabii o olduğunu insan o merakla ister istemez mesaj atıyo tabii öylece ilk mesajıda ben atmıştım bence sende yapsan olur olmadı ilk mesajıda atarsın bence o noktadan sonra çokta abes kaçmaz

Bende bunu algıladığımdan beri bazen hiç yapmayacağım şeyleri bile yapıyorum :D

Tebrik ederim ne kdar güzel :KK9: Yap, olumlu olursa kârına olur, olumsuz olursa tecrübe kazanmış olursun. Hayatı içinden geldiği gibi yaşama taraftarrı olmuşumdur hep. Kasmaya, herşeyi karşı taraftan beklemeye, o gelsin bana demeye, beklemeye hiç gerek yok. Hayat kısa ve bir kere :KK73:

Yok kız bayaaa heyecanlıydı..yo yuzden dizi gibi takip ettim..

canım benim erkek arkadaşımın yaptığı taktikten yürüyebilirsin gibi geldi bana benimki sürekli check-in lerimi kontrol ederek nereye gitsem geliyodu ben her yerde aynı insanla karşılaşıp göz göze gelmekten ister istemez kafamda yer etmişim onu 3-4 hafta kadar yaptı bunu peşinden twitterda takip edince ben anladım tabii o olduğunu insan o merakla ister istemez mesaj atıyo tabii öylece ilk mesajıda ben atmıştım bence sende yapsan olur olmadı ilk mesajıda atarsın bence o noktadan sonra çokta abes kaçmaz

merhaba kızlar, tesekkur ederım okudugunuz ıcın:KK50: cok mutlu oldum gecen sene bol ıhtıraslı entrıkalı olaylar yasadım:nazar::KK14::KK48: gercı o olayları hep benım duygularımdan oturu oldu ama neyse :KK14: okadar kafamda yarattıgım gıbı degılmıs o adam, onu anladım, daha neler neler oldu neler yasandı :KK48: sımdı o ılk tanısma asaması hatırlanmıyor bıle :KK30::KK70:oyuzden dıger kızada okadar detaylı dusunme dıyerek akıl verdım, benım dusunmemın sebebi karsımdakı adam fazlasıyla kafada buyutulecek bır erkektı sosyal cevre ve statu bakımından:KK8:ısteyen alır guzelım derler bende gordum begendım 6 ay ıcınde de bulustum ust uste 2 kere hareketlerını begenmedım gorusmeyı kestım ama sonraları dogumgunune bıle katıldım :KK5:.. isin acıgı benı pek takmamıs senınle gorusmek ıstemıyorum ben dedıgımde :KK55: :))))
oyuzden hayat cok kısa dusunmek ıcın :KK66: nasip te ne var bılınmez ama eger nasıbımse burdakı kızlara sozu verdım evım evım guzel bolumumdede ceyızı serıcem:KK70:

Back
X