- Konu Sahibi nefeskesen
olacak bu iş buluşursunuz siz demedi deme :)
Insallahh kadrajimmm ya dur bakalım buraya bir yazıyorum bir tavana bakıyorum acaba olurmu diye keske yanyana olsak gülmekten bayılırız herbirlikte hahahaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olacak bu iş buluşursunuz siz demedi deme :)
ayyyy heyecanlı şeyler olmaya başlamışşş
hem lütfen pozitif enerji yay evrenee dur dahaa
belki çok efendi çıkcakk
hadi hayırlı haberleri bekliyoruzzzz![]()
Ayyyy sorma o heyecanlariiii Canımmm :)))) ne bileyim be arkadsim en kötüsüne hazırlıyorum hep kendimi ters bir durum oldugunda en azından Buda bir ihtimalde derim.
simdi kahve falından anlayan bir arkads gelicek hic anlatmadık aslancigi bakalım neler diyecek60:
Insallahh kadrajimmm ya dur bakalım buraya bir yazıyorum bir tavana bakıyorum acaba olurmu diye keske yanyana olsak gülmekten bayılırız herbirlikte hahahaa
bu siteye üye olmadan bu konuyu okumuştum ve o zamanda takip ediyordum:)gerçekten merakla bekliyorum ne olacağını, bence o kafeye süreki git,işin olmadığı zamanlar tek bile olsan git, madem artık konuşuyosunuz yüzyüze de gelir yanınakızlar bır konuda akıl ve fıkırlerınıze ıhtıyacım var..
ya kızlar bırı var ama yok
yanı o benı tanımıo hıc ortak arkadsımızda yok nasıl tanısabılırım bılmıyorum.. bu ısler ıcın sanal ortam sosyal medya bulunmaz kaftan ama benı nekadar cıddye alır o kafamı karıstıyor
ben kendılerını bırkez gormustumısmını soyısmını kuaforum soylemıstı annesı bır ara musterısıymıs ara arada gelırmıs..
orda begenmıstım ama uzerınde durmamıstım.. zaten sonra tasındım ıs araması duzen oturtması derken ozel hayattır asktır kelebektir pek ılgılenmedım acıkcası..
taa ki ıstanbulda bır arkadsım ısrarla nefeskesen sureklı evdeyız hep evde bırseyler hazırlıyoruz paraya kıyalım soyle ıstanbulun en guzel yerınde ıftarımızı acalım dıyene kadar..
ayy bır baktım oda orda.. olacak ya Allahın işi.. Allahtan cok guzeldim o aksamaradan 3 aygecmıstı ben nasıl unutmamaısım bu adamı anlamadım..halbukı hıcte dusunmemıstım artık beynıme bır bakısta nasıl kodladıysam..
25 yasında bu bir ısaretmı falandemeye basladım liseli kız modelınde
tabı gece hummalı FBI ajanlarını kıskandıracak bır arastırma ıle herseyını bulduk![]()
lakın bulduk bulmasınada ben nasıl tanısabılırım tahmınımce sevgılısı yok ınstagram facebook herbırseyı elimizdebutun yorumlar tek tek analiz edildi.. ama gel gorkı tanısamadım..
facebooktan arkadslık ıstegı yollasam sımdıye kadar hıc boyle bırsey yapmadım sıradan bırı olmak istemiyorum..
cunku banada tanımadıgım arkads lıstemde olmayan kısıler mesaj atıyor tanısmak ıcın cıddıye bıle almıyorum.. e ben almıyorsam o hıc almaz..
hadi kadınlar klubu bır el atında tanıstıverın bızı.. nasıl bır yol ızlemelıyım ne tarz mesafe ıyıdır.. butun gelısmelerı tek tek forumun hangı kategorisine uygunsa tek tek konu acıcam valla.. hele bırde dugun dernek olursa evım evım guzel evim bolumunde evın resımlerını bulabılırsızakıl ve fıkırlerınızı beklıyorum bu gece dananın kuyrugu kopsun kızceler vallahi sıkıldım belırsızlıkten
öldük meraktan![]()
heytt beeee
elimizde bir aşk doğuyor
hayırlısı olur inş
tabii biz burda hep güzel şeylere odaklanıyoruz ama sen bi ihtimal tersliği de düşün
hem belki güzel şeyler olur ilerlersiniz fln bu sayfa size anı olarak kalır
okutursun aslancığaa güler eğlenirsinizz![]()
çocuğu çok merak ettim ya öve öve öküz ettin adamı
fotosunu koy sevgili olduğunuzda ( bak Allah söyletti)
tuttuğunu koparan kızsın vesselam
bence vur kırbacı artık hak ettin bunu![]()
hemen bir kayve için sonra yemek filan fişman derken evli mutlu çocukluatık düğüne çağırırsın bir halay çekeriz tey tey teyyy
bu siteye üye olmadan bu konuyu okumuştum ve o zamanda takip ediyordum:)gerçekten merakla bekliyorum ne olacağını, bence o kafeye süreki git,işin olmadığı zamanlar tek bile olsan git, madem artık konuşuyosunuz yüzyüze de gelir yanına
Canlarımmm iyiki bos bırakmıyorsunuz beni iyiki varsınız bayadir yazmıyorum ona strateji gereği :))) boyle bir strateji uydurdum kendimcehep aklında olan surekli yazan baska ısı gücü olmayan bir kadın olmak istemedim.. Yani kendi kendime inandım noluyorsa :))) birde üstüne karar verip strateji yaptım :) içimdeki coşkuyu bastırmak cok zor...
Hemen sonuca bağlamak istiyorum olumlu/olumsuz yani bana desin bak müsait değilim yada bu cok saçma anlaıyormusun gibisinden..
Hadi bakalım gazam mübarek olsun Aziz yoldaşlarım, bu yol ona ulaşmaktan daha zormus!!!!!
ilk önce azim ve hırsıma sonra sizlere en sonda bu ruhsuz vurdumduymaza teşekkürümü ediyorum.
Birşeyi oldurucazda ama nasıl olucak bende cok merak ediyorum bir film sonunu beklemek gibi... Ve bu cok keyifli :)
ve kızlar konumu hortlattım.. oncelıkle hepınızın bayramı mubarek olsunverdıgınız emekler buyuk ben yokken bıle yazıp bakmalarınız benı bos bırakmadıgınız ıcın cok tesekkur ederım
okadar yorun bır 6 ay gecırdımkı sormayın
yasamayan bılmez ama ne zormus arkadas! ama zaferımdır elde ettım o buyuk bulusmayı gerceklestırdım..
biz bulustuk bu gerizekalıyla 2 ay once ve son oldu2. bulusma da oldu ama 3. bulusma ıcın ya ben bulundugu sehırde degıldım yada o yurt dısındaydı.. ama sorarsanızda albenısı kayboldu.
zaten benı ssosyl paylasım sıtesınden tanıdıgı ıcın dezavantajlar hep cebımdeydı dıger cebimde de umutlar.. bunları bılerek gıttım yanına keza burdada kac kere konustuk sızlerle..
bır gıyındım bır gıyındım kı sormayın aynada kendıme ben evlenme teklıfı edıcektım neredeysekuaforden cıkıp beklediğim yerde bır kahve sıgara ıctım orada bıle kahve ıkram oldu
garsonlar falan fır donuyor bende hıc bozuntuya vermedım karsıkı dağ benım arkadakini de yenı aldım havalarındayım
ya nefeskesen oldu bu ıs dedım kendı kendıme ama gerzzek herıf daha ılk geceden yakınlasmak ıstedı, elimi falan tutuo romatızım yapmaya calıo salakmıdır nedır napıokı bu dedım.. ama dedımde
hayırdır napıon dıye
(sımdı bırılerı ne beklıyordun kı ztn yazıp benı mors ettıgını sanıcak, dezavantajları hep goz onunde bulunduruyorduk ztn dıyerek cevap vereyım )
neyse velhasıl kelam olmadı hala numaralar var bırsey yazmıyorum kaldı oyle.. ısın acıgıda kızlar o heyecan da olmadı onu gordugumde aha gelıo dedım sonrasını net degıl gri gibi..
yaaaaaaaaaa keske hepınızı tanısaydım yemın ederım selfıe cekıp koyardım buraya guc bende aradım buldum karsıma oturttum diye![]()
detaylarını bılmek ısteyene yazarım kızlar/ hevesın kacacak buldugunda demıstı bır arkadas burdan, yınede gıtmek sınırlarını zorlamak ıstedım ıcımdekı tutkuyu dızgınleyemeyerek...
o arkadsın elini opup bayramını ayrıca kutluyum![]()
işte bu yaa sonuçta dediğini aklına koyduguunu yaptın gerisi gri olsa da fark etmezzzzazmin zaferi diyorum başkada bir sey demiyorum
selfie fikri de cok güzelmiş
![]()
Hihoho... hep mutlu sonla bitmezGızz 48 sayfadır okuyorum saat sabahın 7si telden giriyorum eşim farketmesin diye diyor odadayım buz tuttum sonuç bu mu? oldu...ayhhhhh bana bişeyler oliyiiiiii![]()
Yaaaa nefeskesen o kadar guzel kendinden emindiki sannettim iyi sonla bitecek..Hihoho... hep mutlu sonla bitmez![]()