Tüp Bebek Merkezleri Tayfun Ba'n hastalar, burada deneyimlerimizi paylaalm

Kesinlikle tavsiye ederim bende...
Daha yeni başladık ama okadar güven duygusu uyandırdıki anlatamam, şuan herşey yolunda.
İnşallah sonuda güzel olur............

Son düzenleme:

Kesinlikle tavsiye ederim bende...
Daha yeni başladık ama okadar güven duygusu uyandırdıki anlatamam, şuan herşey yolunda.
İnşallah sonuda güzel olur............

inşallah tedavi sonuçlarımızda güzel olur.... sonucum negatif bile olsa artık asla doktor değiştirmeyi düşünmem. tayfun hoca şimdiye kadar tanıdığım doktorlardan yaklaşım olarak çok çok farklı....sen hangi aşamadasın??

merhaba Batty , sana özelden mesaj atma hakkım olmadığı için cevap yazamadım ,
mesajını okuyunca gerçekten umut oldu , bende 3 kere tedaviye başladım ama her seferinde çok yüksek dozlarda ilaç kullandım ve ilk ikisinde 2 yumurta ama gelişmediler son tedavimde ise hiç yumurta oluşmadı . en son memorial hastanesinde semra kahramana gittim salı günü ama tedavimi kabul etmedi . kimse bu güne kadar az ilaç vermeyi denemedi . sen regli olabiliyor musun sende de erken menepoz sorunu mu var ? benim fsh sürekli değişiyor 33, 17, 61, 6 değişiyor sanırım psikolojik olarak da etkileniyor ama amh çok düşük 0,2 çıkmıştı . senin fsh ve amh kaç ?

canım ben regl oluyorum benim FSH en son 8 di çok yüksek değil , ama AMH 0,4 çok düşük yani hemde bir sene önce böyleydi... yani tedavilere başlandığından beri bakılmadı... ultrasonda 2-3 tane yumurta görülüyor ve onlarla tedaviye başlandı. benim yumurtalarım toplanma aşamasına geldi hep ama ilk ikisinde de kalitesiz oldu ya da olgun çıkmadı v.s. klinik tablomuz ne kadar benzer bilemiyorum doktor değiliz ama Tayfun Hocayla da bir görüş derim. umut tacirliği yapmadan ne ise durum onu söylüyor ama her hastaya aynı protokolü uygulamadığı için ben başarılı olduğunu düşüyorum... tabii şunu söyliyim hiç bir dr. elinde sihirli değnek yok, sonuçta az dozla da büyümeme riski, olgun olmama gibi problemlerin çıkacağını sabırlı ve dirayetli olmam gerektiğini, bunun bir savaş olduğunu baştan söyledi tayfun hoca....başarısız da olabilirz dedi.ama ben fabrikasyon tedavilerden sıkıldığım için değişiklik yarar belki dedim ve başarılı olduk benim durumum için.sonuç negatif de olsa 3 kaliteli embriyom oldu...durum böyle yani...

Yarın transferim olucak inşallah.
Şimdi gördüm mesajını.
Sen hangi aşamadasın.
İnşallah güzel sonuçlar alırız...............

Yarın transferim olucak inşallah.
Şimdi gördüm mesajını.
Sen hangi aşamadasın.
İnşallah güzel sonuçlar alırız...............

Nasıl olacak gelişecek derken tedavinin sonuna yaklaştın muescim...
Nasıl durumlar?Yani yumurtalar?
Haber vermedin bana

Bayanlar benim amh:0,24.İlk denememde sadece bir taraftan 5 folikülden 5 olgun toplandı, 3 döllendi.Diğer tarafta kist olmuştu. Yumurta oluşmadı. İkinci de ise 11 folikül toplandı.6 olgun çıktı, 2 döllendi. İlkinde 2 ay günde 3 tane DHEA kullandım.Sanırım o yüzden hepsi olgun çıktı.İkincide kullanmadım. Ama şimdi tekrar başladım.Bir de tedavilerimde adetin 1. günü iğne bitimine kadar sabah akşam bir yemek kaşığı bal, tarçın, çörekotu yedim.Kesinlikle büyümelerine çok etkisi var.Çünkü azalttığım anda büyümeleri yavaşladı.

Merhaba, 41 yaşındayım,olumsuz 3 aşılama sonrası doktorum artık tüp bebek denemem gerektiğini söyledi.Kendisi yapmadığı için birkaç doktor ismi verdi ancak hepsi Avrupa yakasında ve ben Anadolu yakasında oturduğum ve çalıştığım için bu yakada bir yere gitmenin daha iyi olacağını düşünüyorum.Araştırmalarım sonucu bana en yakın gelen ekip ve hastane Kadıköy Acıbadem Dr.Tayfun Bağış. Gidenler tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

Tayfun Bey mükemmel bir doktor. Herşeyden önce güven veriyor insana lüzumsuz hiçbirşey istemiyor. Hem güleryüzlü ve insancıl hem de işinde çok başarılı. Ben başarısız bir aşılamadan sonra dr.um tarafından gönderildim kendisine iyi ki de gitmişim. Çok yoğun olmasına rağmen bir sıkıntınız olduğunda mutlaka dönüş yapar, yurt dışındayken bile mailime cvp verdi. Gereksiz ne test yaptırır ne ilaç verir, siz ona güvenin gerisini hiç düşünmeyin. Hem tanıdığım en mükemmel dr hem de en mükemmel insan. Sayesinde 17 günlük 2 miniğim var, doğumu da o yaptı hastanedeyken de her sabah asistanını yolladı, akşamları da çıkmadan mutlaka uğradı. Gece rahatsızlandığımda bile tel.le ulaşıldı.. kısaca Tayfun Bey tek kelimeyle 'mükemmel'. Birkaç kez gittiğinizde sizde anlayacaksınız

teşekkür ederim cevabınız için.doktora değil ama hastaneye güvensizliğimden dolayı başka bir hastanede tedaviye başladım.umarım dileyen herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır

bu başlık güncel olsun.. ben de tayfun hocaya bir mail attım durumumuzu anlattım bakalım cevap bekliyorum.. ne yapmamız gerekiyorsa güvenicez artık ona.. genelde olumlu yorumlar var hakkında... hepimizin hayırlısı olsun...

selam arkadaşlar ben de daha önce tüp bebeği acıbadem de başka bir doktorla yaptım şu anda bir kızım var ikinci için tayfun beyle görüştüm dondurulmuş embriyolarım vardı onları kullanacağız..ilaca başladım..kendisini ilk kez gördüm ve samimi geldi umarım herkes için hayırlısı olur..

Merhaba bizde 11mart icin randevu aldik tayfun hoca ile ilgili genel olarak guzel seyler yazilmis umarim bizim icinde iyi olur :) haberleselim

slm kızlar..bende aranıza yeni katıldım tayfun beyle görüştük nasipse ilk reglimde beşlıycazz ...

merhaba kızlar,benide aranıza katın,,bir süredir tayfun beyle bende telf la görüşmeye başladım,ilk reglide bende gidiyorum yanına,hayırlısı herşeyin,,
uzaklardan geleceğim,fiyatlar yüksek,en aza nasıl indirebilliriz,ilaçdı rapordu,nasıl yapıalcak,en aza nasıl indirirz,birbimizi bilgilendirilelim,,,,,ALLAH KALBİMİZE DÜŞÜRDÜ İSE BU HEVESİ,İNŞALLAH KUCAĞIMIZADA VERİR,,,,,

Merabalar bende cuma gunü başlıyorum kadıkoyacıbagdem de tayfun bagış Dr .umarım iyi sonuclanır

Merabalar bende cuma gunü başlıyorum kadıkoyacıbagdem de tayfun bagış Dr .umarım iyi sonuclanır

merabalar bende kadıköy acıbademde tedawi görüyorum tayfun hocada. doktordan gayet memnun kaldık sonucu beklyyoruz artk 13ocakta tedawim btti yanı transferim oldu. ayın 23ünde sonuc alıcaz allahn iznyle bebeğime hamile olmk istyorum

merhaba,bende en yakın zamanda adet günümde başlayacağım,DHEA kullanımını sorarmısınız? kullanılım mı? bizim için? çocuklar için birşey olurmu? rica etsem sorarmısınız??

merhaba,bende en yakın zamanda adet günümde başlayacağım,DHEA kullanımını sorarmısınız? kullanılım mı? bizim için? çocuklar için birşey olurmu? rica etsem sorarmısınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…