ben de benzer durumdaydım. transfere varabildik tayfun hocayla....az ama kaliteli embriyolarım oldu...mutlaka kendisi ile tanışmalısın...çok ilgili, mütevazi ve samimi bir dr.. Ellinden geleni yapacaktır....hakkımızda hayırlısı....
Kesinlikle tavsiye ederim bende...
Daha yeni başladık ama okadar güven duygusu uyandırdıki anlatamam, şuan herşey yolunda.
İnşallah sonuda güzel olur............
inşallah tedavi sonuçlarımızda güzel olur.... sonucum negatif bile olsa artık asla doktor değiştirmeyi düşünmem. tayfun hoca şimdiye kadar tanıdığım doktorlardan yaklaşım olarak çok çok farklı....sen hangi aşamadasın??
merhaba Batty , sana özelden mesaj atma hakkım olmadığı için cevap yazamadım ,
mesajını okuyunca gerçekten umut oldu , bende 3 kere tedaviye başladım ama her seferinde çok yüksek dozlarda ilaç kullandım ve ilk ikisinde 2 yumurta ama gelişmediler son tedavimde ise hiç yumurta oluşmadı . en son memorial hastanesinde semra kahramana gittim salı günü ama tedavimi kabul etmedi . kimse bu güne kadar az ilaç vermeyi denemedi . sen regli olabiliyor musun sende de erken menepoz sorunu mu var ? benim fsh sürekli değişiyor 33, 17, 61, 6 değişiyor sanırım psikolojik olarak da etkileniyor ama amh çok düşük 0,2 çıkmıştı . senin fsh ve amh kaç ?
inşallah tedavi sonuçlarımızda güzel olur.... sonucum negatif bile olsa artık asla doktor değiştirmeyi düşünmem. tayfun hoca şimdiye kadar tanıdığım doktorlardan yaklaşım olarak çok çok farklı....sen hangi aşamadasın??
Yarın transferim olucak inşallah.
Şimdi gördüm mesajını.
Sen hangi aşamadasın.
İnşallah güzel sonuçlar alırız...............
canım ben regl oluyorum benim FSH en son 8 di çok yüksek değil , ama AMH 0,4 çok düşük yani hemde bir sene önce böyleydi... yani tedavilere başlandığından beri bakılmadı... ultrasonda 2-3 tane yumurta görülüyor ve onlarla tedaviye başlandı. benim yumurtalarım toplanma aşamasına geldi hep ama ilk ikisinde de kalitesiz oldu ya da olgun çıkmadı v.s. klinik tablomuz ne kadar benzer bilemiyorum doktor değiliz ama Tayfun Hocayla da bir görüş derim. umut tacirliği yapmadan ne ise durum onu söylüyor ama her hastaya aynı protokolü uygulamadığı için ben başarılı olduğunu düşüyorum... tabii şunu söyliyim hiç bir dr. elinde sihirli değnek yok, sonuçta az dozla da büyümeme riski, olgun olmama gibi problemlerin çıkacağını sabırlı ve dirayetli olmam gerektiğini, bunun bir savaş olduğunu baştan söyledi tayfun hoca....başarısız da olabilirz dedi.ama ben fabrikasyon tedavilerden sıkıldığım için değişiklik yarar belki dedim ve başarılı olduk benim durumum için.sonuç negatif de olsa 3 kaliteli embriyom oldu...durum böyle yani...
canım senin adına çok sevindim bende başladım tayfun hocaya çok güzel hersey şimdilik inşallah bizde güzel sonuçlar alırız ocak adetimi bekliyoruz...
slm kızlar..bende aranıza yeni katıldım tayfun beyle görüştük nasipse ilk reglimde beşlıycazz ...
Merabalar bende cuma gunü başlıyorum kadıkoyacıbagdem de tayfun bagış Dr .umarım iyi sonuclanır
Merabalar bende cuma gunü başlıyorum kadıkoyacıbagdem de tayfun bagış Dr .umarım iyi sonuclanır
merabalar bende kadıköy acıbademde tedawi görüyorum tayfun hocada. doktordan gayet memnun kaldık sonucu beklyyoruz artk 13ocakta tedawim btti yanı transferim oldu. ayın 23ünde sonuc alıcaz allahn iznyle bebeğime hamile olmk istyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?