Tüp Bebek Merkezleri Tayfun Ba'n hastalar, burada deneyimlerimizi paylaalm

canım hiç canını sıkma hepsi halledilir cinsden sorunlar bunların..neler duyuyorum çevreden ve imkansız dedikleri evlat sahibi oluyor..en önemli şey olacağına inanmak..bende güzel haberlerini bekliyorum muhakkak..allah yar ve yardımcın olsun..

Arkadaslar, aranıza yeni katıldım sayılır. Uzun zamandır izliyordum ancak yeni fırsat buldum yazmaya. Tayfun Hoca konusunda hic supheniz olmasın. Hem kendisi hem de ekibi cok iyiler. Tayfun Hoca olacagı soyluyor ve bos vaatlerde bulunmuyor. Kesinlikle paragoz bir cogu gibi degil. Elinden gelen herseyi sonuna kadar yapıyor ve bunu yaparken de maddiyat gozetmıyor. Sanki sizin ozel doktorunuzmus, tek hastası sizmissiniz gibi hissettiriyor. Sizinle uzuluyor, sizinle seviniyor.
O yuzden doktor arayısında olanlara ya da mevcut doktorundan memnun olmayanlara Tayfun Bagısla hic degilse bir kez olsun gorusmelerini oneririm. Insallah siz de memnun kalırsınız.
Allahım'a sukurler olsun ben su an 2,5 aylık hamileyim. Gebelik takibimi de Tayfun Bey yapıyor.
Kac deneme yaptıgımı ben bile hatırlamıyorum. Umutsuzluga kapılmamak lazım cunku Allah ne zaman dilerse o zaman oluyor ancak vesileler de cok onemli.

Son düzenleme:

canım senin adına çok sevindim bende başladım tayfun hocaya çok güzel hersey şimdilik inşallah bizde güzel sonuçlar alırız ocak adetimi bekliyoruz...

Merhaba kızlar...Bende 31Aralıkta kadıkoy acıbademde dr.deniz usal'a muayene oldum.Öncesinde bir senedir bakırköy acıbademe gidiyordum.2011 ocak ayında kist sebebi ile laparoskopi ve histeroskopi olmuştum.Ameliyat sonucu kistim çikolata kisti çıkmıştı.Fakat bakırköydeki doktorum hiç bir sorun yok hamile kalabilirsin demişti.Zaman geçtikçe ve gebelik oluşmayınca 2 kez aşılama yapıldı.İkincisinde de geçtiğimiz hafta adet olup olumsuz sonuç alınca farklı bir doktora gitmeye karar verdim.Aslında bakırköy acıbademde ki doktorumu hem çok seviyor hemde çok güveniyordum.Sonuç olarak ctesi günü deniz beyle görüşmemde aşılama ile şansımın yok denecek kadar az olduğunu (en fazla %5) ve çikolata kisti geçmişi olan hastalarda gebe kalma oranının normal bir hastaya göre çok daha düşük olduğunu öğrendim.Bunları duyduğum an şok oldum 2 hafta öncesi gittiğim doktorum çok farklı konuşarak beni fazlası ile ümitlendirmişti oysaki.Fakat Deniz bey gerçekten herşeyi sebepleri ile en ince ayrıntısına kadar anlattı ,eşimde ve bende bir güven uyandırdı.(Bakırköy acıbademdeki şoku henüz atlatamasakta) Özellikle Tayfun beyden çok bahsetti.Bende tüp bebek hakkında araştırma yaparken hakkında olumsuz hiçbirşeye rastlamadım.Haftaya kendisi ile de görüşeceğiz.Umarım 2012 şanslı gelir ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

Hayırlı akşamlar herkese,
Bende merkez arayışı içerisindeyim büyük ihtimalle acıbadem kadıköyde başlıyacağız tedaviye,
Raporla ücret ne kadar oluyor bilginiz var mı?

canım öncelikle hayırlı olsun tedavin acıbademde rapor yok yanılmıyorsam ben acıbadem maslakta yaptırdım....3750 tl artı ilaçlar

canım öncelikle hayırlı olsun tedavin acıbademde rapor yok yanılmıyorsam ben acıbadem maslakta yaptırdım....3750 tl artı ilaçlar

teşekkür ederim canım çider üyesiyisiyim ben oraya sordum ilaçlar hariç 3600 dediler.
normalde 4200 müş 600 lira indirim yapıyorlarmış.
ilaçlar ne kadar tutuyor?

teşekkür ederim canım çider üyesiyisiyim ben oraya sordum ilaçlar hariç 3600 dediler.
normalde 4200 müş 600 lira indirim yapıyorlarmış.
ilaçlar ne kadar tutuyor?

banada 4000 demişlerdi sonra 3750 olur dediler....ilaçlar kişiye göre değişiyor canım bizimki 2000 yakın tuttu ben ilaç takiplerini istanbul dışında yaptırdım... ilaçlar için rapor çıkarttım ama puregonu aldım raporla...o da 1000 ünite...

İlaç için rapor çıkartılıyor dimi?

acıbademin sgk anlaşması yok canım başka bir kadın doğumcu yazabiliyor ilaçları....biz öyle aldık....

Canım çok soru sordum ama
birşey daha sorabilir miyim?
İlaçların hepsini yazdırabiliyor muyuz?
Ve ne kadar ödüyoruz?

Son düzenleme:
canım istediğini sorabilirsin ne demek....seve seve cevaplarım.....tüp bebekte 1000 ünite ilaç hakkın var canım...ama sadece puregon veya gonal f aşıyor 1000 üniteyi... o yüzden pahalı olanları alıyorsun raporla puregon veya gonal f...diğerleri bir nebze daha ucuz... puregon 300lük 180-250 arası eczacılar indirimli satıyor indirimsiz daha pahalı...menagon 100 tl indirimli....1000 üniteyi geçerse parayla alıyorsun kalanları...zaten geçiyorrrrrrrrrrrr

Adana Başkent Hastanesindeyken bir tüp bebek yaptıracaktık ama hormonlarım yüksek olduğu için dr tayfun bağış iki ay dinlenilmesine hormonlarının düşeceğni söyledi yinede bizim kararımızıda sordu bizde doktorumuza güvendik 2 ay sonra yaptırdım şimdi sağlıklı 1 yaşında bebeğim var önce ALLAH sonra Tayfun Bey

Ön görüşmemizi yaptık.
Kısmetse şubatta başlıyoruz.
Gerek hastahane gerek ekip olarak çok iyiler.
Tedbirli ve temkinli davranıyorlar.
Özellikle Tayfun Bey çok mütevazi tatlı dilli biri.
Daha siz sormadan detaylı bir şekilde tedaviyi anlatıyor.
Motive ediyor.
Dışarıdan aldığım duyumlar kadar varmış.
Şimdilik memnunuz inşallah herşey yolunda gider.........

hadi hayırlısı canım inşallah mutlu haberlerini alırız...

benim fsh ım çok yüksek folikül gelişimi olmuyor.4 kez denedik sadece bir sefer transfer yapılabildi o da tutmadı.doktorum tayfun beyi önerdi.benim durumumda olup tayfun beye giden var mı arkadaşlar?

benim fsh ım çok yüksek folikül gelişimi olmuyor.4 kez denedik sadece bir sefer transfer yapılabildi o da tutmadı.doktorum tayfun beyi önerdi.benim durumumda olup tayfun beye giden var mı arkadaşlar?

ben de benzer durumdaydım. transfere varabildik tayfun hocayla....az ama kaliteli embriyolarım oldu...mutlaka kendisi ile tanışmalısın...çok ilgili, mütevazi ve samimi bir dr.. Ellinden geleni yapacaktır....hakkımızda hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…