ben bütün gün oturup araştırdım daha da araştırıcam ama tayfun bey bayağı bi aklıma yattı. forumları okup düşüne düşüne psikolojim bozuldu, herhalde bi de psikolog masrafı çıkıcak:) şu var ki 2 2 daha 4 eder yok. dediğin gibi allah isterse oluyo bu kadar basit.... benim hem çikolata kistim var, hem rezervim çok az (27 yaşında), hem pıhtılaşma var... eğer benim olursa herkesin olur diyorum:)bir şey duyar, okursam paylaşırım seininle. hamile kalınca da haber ver de iyi şeyler duyup mutlu olayım..:)
Arkadaslar, aranıza yeni katıldım sayılır. Uzun zamandır izliyordum ancak yeni fırsat buldum yazmaya. Tayfun Hoca konusunda hic supheniz olmasın. Hem kendisi hem de ekibi cok iyiler. Tayfun Hoca olacagı soyluyor ve bos vaatlerde bulunmuyor. Kesinlikle paragoz bir cogu gibi degil. Elinden gelen herseyi sonuna kadar yapıyor ve bunu yaparken de maddiyat gozetmıyor. Sanki sizin ozel doktorunuzmus, tek hastası sizmissiniz gibi hissettiriyor. Sizinle uzuluyor, sizinle seviniyor.
O yuzden doktor arayısında olanlara ya da mevcut doktorundan memnun olmayanlara Tayfun Bagısla hic degilse bir kez olsun gorusmelerini oneririm. Insallah siz de memnun kalırsınız.
Allahım'a sukurler olsun ben su an 2,5 aylık hamileyim. Gebelik takibimi de Tayfun Bey yapıyor.
Kac deneme yaptıgımı ben bile hatırlamıyorum. Umutsuzluga kapılmamak lazım cunku Allah ne zaman dilerse o zaman oluyor ancak vesileler de cok onemli.
canım öncelikle hayırlı olsun tedavin acıbademde rapor yok yanılmıyorsam ben acıbadem maslakta yaptırdım....3750 tl artı ilaçlar
teşekkür ederim canım çider üyesiyisiyim ben oraya sordum ilaçlar hariç 3600 dediler.
normalde 4200 müş 600 lira indirim yapıyorlarmış.
ilaçlar ne kadar tutuyor?
banada 4000 demişlerdi sonra 3750 olur dediler....ilaçlar kişiye göre değişiyor canım bizimki 2000 yakın tuttu ben ilaç takiplerini istanbul dışında yaptırdım... ilaçlar için rapor çıkarttım ama puregonu aldım raporla...o da 1000 ünite...
İlaç için rapor çıkartılıyor dimi?
[/QUOTE
acıbademin sgk anlaşması yok canım başka bir kadın doğumcu yazabiliyor ilaçları....biz öyle aldık....
acıbademin sgk anlaşması yok canım başka bir kadın doğumcu yazabiliyor ilaçları....biz öyle aldık....
Ön görüşmemizi yaptık.
Kısmetse şubatta başlıyoruz.
Gerek hastahane gerek ekip olarak çok iyiler.
Tedbirli ve temkinli davranıyorlar.
Özellikle Tayfun Bey çok mütevazi tatlı dilli biri.
Daha siz sormadan detaylı bir şekilde tedaviyi anlatıyor.
Motive ediyor.
Dışarıdan aldığım duyumlar kadar varmış.
Şimdilik memnunuz inşallah herşey yolunda gider.........
hadi hayırlısı canım inşallah mutlu haberlerini alırız...
benim fsh ım çok yüksek folikül gelişimi olmuyor.4 kez denedik sadece bir sefer transfer yapılabildi o da tutmadı.doktorum tayfun beyi önerdi.benim durumumda olup tayfun beye giden var mı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?