merhaba,bende en yakın zamanda adet günümde başlayacağım,DHEA kullanımını sorarmısınız? kullanılım mı? bizim için? çocuklar için birşey olurmu? rica etsem sorarmısınız??
üzgünüm ama ben istanbul dışında yaşıyorum tedavim bittiği için memlekete döndüm. yarn hamile olup olmadığımı öğrenicem inş. :) istersenz telefon numarası werebılırm ulasablceğinz..
inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın,yarın müjdeli haberi verin bana,mutlu olalılm hepimiz,verirseniz sevinirim telefon,iyi akşamlar,,,
aminn, cok teşekkür ederim :) 02165444444 hastanenın numarası.
siz neyden dolayı tüp bebeğe başladınız?tayfun bey sizin görüşünüze göre nasıl bir doktor?yaklaşımı nasıl?hastane nasıl?ne kadar ödediniz??
anlatıyım.. öncelikle doktor çok iyi memnun kaldık güzel ilgileniyo . hastane özel hastane 5bin ödedik eşimin sperm sayısı düşük olduğu için başladık tedaviye.. siz ne için baslıyosunuz ve yasınız kaç
39 yaşındayım,bende erken menopoz,eşimdede düşük sperm sayısı,
sizin niye 5000 tl ödediniz,daha bizim sorunlar belli olmadan 7000 tl idi,bugün aradım 2014 zammı yemiş 7250 olmuş.sizin niye 5000 tl,birşeyden mi faydalandınız sigorta yada rapor gibi,acıbadem nasıl hastane ,insan tuzağa düşmek istemiyoruz,,
bizm de 7bine falan mal oldu. henüz 5bin werdk.. hastane özel we güzel
son sorum kadın ve erkekde hangi tahliler isteniyor,tüp bebeğ başlamadan önde herhangi bir ilaç kullandınızmı ve ist da nerde kaldınız ,ka.ç gün sürdü?erkeğin işi kaç gün sürdü,
son soru oldumu ama bayağı uzun bir soru cümlesi oldu,şimdide teşekkür ederim cevaplarınız i,çin,,,
aa ne demek bende siz gibiydim tedavim başlamadan herseyi öğremek istyodum.. tedawye baslamadan hap kullanyosun ama adı aklmda değl. tahliller istenyo bi sürü onları yaptrp gdyosun .aralıklarla süren bi tedavi. abim war istanbulda onda kaldk. eşimi 1 yada 2 kez cağrdlar sperm tahlili için. öncelkle yumurta olgnlastrmak içn iğne tedawisi baslatlyo yumurtalklarn durumuna göre belrlenyo ne kadr sürceği. snra yumrta toplanyo 3 gun snra faln transfer olyo
evet aldım o raporları,rahim filmi istediğimi sizden,toplam tayfun bey 15 gün sürer dedi,,
evet aldım o raporları,rahim filmi istediğimi sizden,toplam tayfun bey 15 gün sürer dedi,,
yok. istenmedi benden
yaşınız kaç diyelim ve bağlayalım artık.sizde güzel bir uyku çekin,yarın güzel haber alacaksınız inşallah,banada yazın lütfen,olmasada hayırlısı,ama benim içime doğuyor,dedi dersniz,en son burdan bir arkadaşıma yazmıştım,şimdi 6 haftalık hamile,inaşaalh sizde,iyi geceler,,,
doktora gittm kan testm sonuclar poziitif hamileym yani :) allahıma cok şükürr :) :) :)
çok çok çokkk sevindimm,inşallah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder,,,,yaşınız kaçç dı??
çok çok çokkk sevindimm,inşallah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder,,,,yaşınız kaçç dı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?