Tayin... Gitmek İstemiyorum

seni üzmek istemem ama esinin aileni önemsememesi normal yani kaynanam kaynatam dan banane ki aynısı esim icinde gecerli

hayatımıza 25 yasından sonra girmis insanlar benim annem babam degil kaldıki esiniz babası olmus onda bile tepki göstermemis herkezin aile hassasıyeti bir degil

arkadas cok dogru demis baban ici cocugunu nasıl babasız bırakıyosun sen olsanda ölücekse ölür baban yada yasıcaksa yasar dramatıze ediyosun bence esinin seni anlamasını bekliyosun ama anlamaz ki cunku o senin ailen

Baban icin cocugunu babasiz koyma minvalinde yorumlar var. Sizin sorununuz bence esinizin babanizi, hastaligi onemsememesi degil. Esiniz bencil ve sizin fikirlerinizi onemsemiyor. Evliligini cok kolay gozden cikarabiliyor. Ben butun yorumlarimi bunun uzerine yazdim. Babaniza ve esinizin onla ilgili soyledigi sozlere hic deginmedim bile. Bir evlilik iki kisinin ortak paydasinda yurur. Bir taraf kendine cekmeye calisiyorsa maalesef ya diger taraf pasifize edilir ya da yollar ayrilir.

Yoksa bence de ortak karariniz olsa ya da esiniz bu sekilde davranmamis olsa balikesire gidebilirdiniz. Ama sizin durumunuz artik mesafeler degil evliliginizde baska sorunlar var bence.

Tabi bu benim surada yazdigimiz 3 5 sayfalik yazi sknrasi yorumum. En dogrusunu yasayan kisi olarak siz bilirsiniz.

burdakiler yer seni hepsi koca delisi kendi kararlarını veremeyen insanlar bunlar seni anlamaz

konuyu tam okumadan yazmısım evlilik iki kisiliktir ailen girmis araya esinden babanı senin düsündügün gibi düsünüp teki vermesini bekleme sonuct amada kaynatası yani demekki bıkmıs artık ailenden belkide seni paylasamadı ne biliyosun bu konuda bile babanı seciyo olman esi icin ne kötü,,

burda hep diyoruz erkekler annerini seciyo bosa o adamı diye

ee ne degisti simdide sen babanı seciyosun
hasta olması esinin sucu degil yanii

üşenmedim bütün yazılanları ve önceki konunu okudum.kaynının ev almak için altınlarını istemesi nedir yahu kendi ailesine verdikçe verip "babanın hastalığı umrumda değil" diyen adamdan ne koca olur ne de baba.eşin gerçekten bencil.derdi istanbul ya da metrobüse binmek falan da değil.resmen inada bindirmiş istediğini yaptırmak için.ev almak istememesinin sebebi de muhtemelen boşandığınızda yarısını sen alma diyedir.kanser hastası olan bi babanın kızı olarak üzüldüm senin adına umarım hakkında en hayırlısı neyse o olur.

Boşandığınızda babanız üzülmeyecek mi en az torunundan ayrılık kadar ya da daha fazla üzülmez mi aile ilişkilerini ya da babanızın boşanmanız bakış açısını bilmesemde

Annem ve babamın dedıgı tam olarka buydu işte. sen boşanırsan, kızın öyle anne baba arasında sefil oldugunu gorursek daha cok uzuluruz bız diyorlar.

Bakın benım aılem 3 sene içinde toplasanız 10 kere evıme haber vererek gelmiştir . haftasonları bırakın gelmeyi aramazlar bile. hee türlü maddi manevi destekdirler. ama esimin aılesı düşük yaptım erkek kardesı geldı kaldı hastaneden cıktıktan bır GUN sonra. düşük yaptım yaptığımı bilmeden acılar ıcınde kıvranıp20 GUN boyunca bizde kaldı. evlendik 1. aydan sonra geldi kaldılar. calısıyordum haftasonları tatildi. cuma gunu arardı yarın geliyorum derdı kardesı. planımız olurdu. bozardı eşim . Asla bugun işimiz var şu GUN gel bıle dıyemezdı. Asla ailem konusunda rahatsız olacagı bır sey yok.

Bazen dıyorum maksadın benı uzaklaştırmak dıye. aılemden rahatsızsın dıye. yeminler edıyor gıttıgımız yere gelsin aılen benım sorunum yok dıyor.

Evet cok inattır kendısı . Cok merhametlidir cok anlayışıdır kırmamak ıcın ugrasır ama sadece annesını, ablasını abılerını ve kardeslerını...

Birde ben öğretmenim ama atanamadım hala . Eşim devlet dısında calısmama müsade etmiyor istemiyor. Annem dıyor kı kpss olur olmaz, sen ucretlı ogretmenlık bıle olsa, maaşına bakmaksızın sırf eşinin seni ezmemesi için çalışmalısın. Bu seni boyle baskılamaya calısıyor, soz gecırmeye calısıyor dıyor.

Bende zaten eşim egolu bırı. evlendıgımızden beri dıyor kı ben bir hiçim benı sevmiyorsun ben bu evını reisi miyim sen horozlanıyorsun sen yönetiyorsun falan gibi şimdi çalışırsam bu sefer de para kazandın ben neyim ki ekonomık ozgurlugunu de elde ettin dıye ıyıce baskın olma cabasına gırıp inatla tehditle soz geçirme derdine düşebilir mi acaba? siz ne diyorsunuz çalışmak ne yonde etkiler bu durumu?

Senin kocandan bir cacık olmaz..Sadece kendisini düşünen bencilin teki. Kendi ailesine farklı davranıyor. Sizin ailenize de farklı.. Ve sizin ailenize hiç değer de vermiyor. Saygıda duymuyor. Sanki eşinizle sizde tam bir aile olamamış gibisiniz..
Evliliğinizde birşeyler eksik.. Tam değil.. Eşin seni kolayca gözden çıkartabiliyor..
Umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer..

Hasta bi baba, dahasi esinin babasi; nasil bu sekilde konusabiliyor? Umrumda degil nasil diyebiliyor? Nasil bi aile iliskisi bu? Tek sorun tayin mi gercekten?

22. sayfada son durum soran kızlar...
evladın mı ana-baban mı?
sen anneni dinle, çalışmaya başla. belki anne babanın hasta bakımı için yardımcıya ihtiyacı olacak. kocan maddi destek sağlar mı?
hem neyin tribinde bu adam? sanki o bakıyor senin ailene.
sen sana düşeni yap. boşanmak isteyen için mahkeme yolu açık. gitsin ne isterse yapsın.

onun ailesi hasta olsa, aman banane desen onun zoruna gitmez mi? o bakamayacak, senden umacak. o zaman ne olacak?

I

Haklısınız . kendı aılesı cırkın davranışları ve sozlerı olan ınsanlar üstelik. Bana sonuna kadar yardımcı olurum maddî manevî dıyor aıleme. Bende onun annesine asla bakmayacagımı asla aynı evde yasamayacagımı bunun dısında nasıl bakıyorsa bakmasını soylemıstım. cunku kaynana olacak kadın şeytanın mesai arkadaşı.
Hal böyleyken dedıgınız gıbı ıhtıyac duyunca nasıl ısteyebıkecek benden bunu?

Bu arada ucretlı ogretmenlıge başvurdum. mezun oldugum okul nedenı ıle olacak ki gerı donus olmadı. dönüş olmamasına ragmen ondan habersiz başvurdum dıye neler etti. konuşmadı. küstü. Ben erkek degılm aile reisi degılm kendı hayatınla ılgılı konularda bana danısmayı gerek gormuyorsun falan bırsuru zırvalıklar. Ne yapacagım bılmıyorum

esinizin uslubunu bu kadar terbiyesizlestirmesine sebep olacak bir yasanmislik var mi?
dogrudan bosanmayi dile getiriyorsa zaten evliligi bitirmek icin bahane ariyordur.

Suanki durum tayinden vazgectiniz ama esin pisligine evi tasimak istiyor. Degil mi? Yine istanbul'dasiniz. Metrobuste bahanesi. Adamin seni zerre umursadigini sanmiyorum.

Bosuna bekliyosun sen de. Duzelmez bu adam.

neden?
senin aklın fikrin yok mu? çocuk musun sen?
her lafı, davranışı saçma. nasıl katlanıyorsun ona?

Suanki durum tayinden vazgectiniz ama esin pisligine evi tasimak istiyor. Degil mi? Yine istanbul'dasiniz. Metrobuste bahanesi. Adamin seni zerre umursadigini sanmiyorum.

Bosuna bekliyosun sen de. Duzelmez bu adam.

Evet. tayinden şimdilik vazgecmıs durumda. Yanı erteliyor.

neden?
senin aklın fikrin yok mu? çocuk musun sen?
her lafı, davranışı saçma. nasıl katlanıyorsun ona?
Klişe olacak ama kızım için. kızım olmasa bu kadar durup düşünmezdim emin olun. bazılarınız dıyor ya cocuk ıcın boylesı daha mı ıyı, bosver cocugu falan dıye oyle olmuyor işte. kızım babababa deyince bıle ağlıyorum ben. ;( babasına düşkün hallerini görünce aklımı kaybedecek gibi oluyorum bunu nasıl yaşatırım çocuğuma diye. oyle kolay degıl. oyle kolay olmuyor sız hayret ediyor olabılırsınız bana ama ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…