- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi elizanelizan
-
burdakiler yer seni hepsi koca delisi kendi kararlarını veremeyen insanlar bunlar seni anlamaz
Boşandığınızda babanız üzülmeyecek mi en az torunundan ayrılık kadar ya da daha fazla üzülmez mi aile ilişkilerini ya da babanızın boşanmanız bakış açısını bilmesemde
seni üzmek istemem ama esinin aileni önemsememesi normal yani kaynanam kaynatam dan banane ki aynısı esim icinde gecerli
hayatımıza 25 yasından sonra girmis insanlar benim annem babam degil kaldıki esiniz babası olmus onda bile tepki göstermemis herkezin aile hassasıyeti bir degil
arkadas cok dogru demis baban ici cocugunu nasıl babasız bırakıyosun sen olsanda ölücekse ölür baban yada yasıcaksa yasar dramatıze ediyosun bence esinin seni anlamasını bekliyosun ama anlamaz ki cunku o senin ailen
konuyu tam okumadan yazmısım evlilik iki kisiliktir ailen girmis araya esinden babanı senin düsündügün gibi düsünüp teki vermesini bekleme sonuct amada kaynatası yani demekki bıkmıs artık ailenden belkide seni paylasamadı ne biliyosun bu konuda bile babanı seciyo olman esi icin ne kötü,,
burda hep diyoruz erkekler annerini seciyo bosa o adamı diye
ee ne degisti simdide sen babanı seciyosun
hasta olması esinin sucu degil yanii
üşenmedim bütün yazılanları ve önceki konunu okudum.kaynının ev almak için altınlarını istemesi nedir yahukendi ailesine verdikçe verip "babanın hastalığı umrumda değil" diyen adamdan ne koca olur ne de baba.eşin gerçekten bencil.derdi istanbul ya da metrobüse binmek falan da değil.resmen inada bindirmiş istediğini yaptırmak için.ev almak istememesinin sebebi de muhtemelen boşandığınızda yarısını sen alma diyedir.kanser hastası olan bi babanın kızı olarak üzüldüm senin adına umarım hakkında en hayırlısı neyse o olur.
:)))burdakiler yer seni hepsi koca delisi kendi kararlarını veremeyen insanlar bunlar seni anlamaz
Hasta bi baba, dahasi esinin babasi; nasil bu sekilde konusabiliyor? Umrumda degil nasil diyebiliyor? Nasil bi aile iliskisi bu? Tek sorun tayin mi gercekten?Kira verdikten sonra geriye kalan 2400 lira yetmiyormuş. Daha rahat yasamak ıstıyormus. Araba almak ıstıyormus. Sıkamazmıs. Babamın hastalığı umrunda degılmıs. Onceki konuma bakabilirsinız. Babam kızımı severken bana sıfa oldun sen dıye sevıyor. Ben ona bunu nasıl yaşatırım. Dedesi torununu sevecek dıye ben burda kalamam dıyor.
evladın mı ana-baban mı?22. sayfada son durum soran kızlar...
Ievladın mı ana-baban mı?
sen anneni dinle, çalışmaya başla. belki anne babanın hasta bakımı için yardımcıya ihtiyacı olacak. kocan maddi destek sağlar mı?
hem neyin tribinde bu adam? sanki o bakıyor senin ailene.
sen sana düşeni yap. boşanmak isteyen için mahkeme yolu açık. gitsin ne isterse yapsın.
onun ailesi hasta olsa, aman banane desen onun zoruna gitmez mi? o bakamayacak, senden umacak. o zaman ne olacak?
esinizin uslubunu bu kadar terbiyesizlestirmesine sebep olacak bir yasanmislik var mi?Merhaba kızlar.
İstanbul'da yaşıyorum.
Eşim tayin istedi, benim ailem burda ve gıtmek ıstemıyorum. Ya bosanacagız anlaşmalı olarak ya da gelırsın, zorla gelmenı de ıstemıyorum ama kararımdan da dönmeyeceğim. bu durumda bosanalım dedi.
10 aylık bir kızım da var. Babam kanser hastası. Umrunda degılmıs dedesi torununu sevecek dıye sıkamazmıs kendını. Rahat yasamak ıstıyormus.
Ben cok arada kaldım. Cok uzgunum cok mutsuzum. Ne yapacağımı bılmıyorum.
Bana nasıl dusunmem ve hareket etmem gerektigi konusunda yardımcı olun lutfen.
Bır de eşim balıkesıre tayın ıstemıs. Nasıl bır yerdır? en nezih kirası uygun cocuk yetıstırılebılecek, Istanbuldan gıdıp Dr yadırganmayacak ilçesi hangısıdır? Eger boşanmayı tercih etmezsem bunları da bilmek istiyorum.
Burada yasayan arkadaşlar bılgı verebilirler mı?
neden?I
Haklısınız . kendı aılesı cırkın davranışları ve sozlerı olan ınsanlar üstelik. Bana sonuna kadar yardımcı olurum maddî manevî dıyor aıleme. Bende onun annesine asla bakmayacagımı asla aynı evde yasamayacagımı bunun dısında nasıl bakıyorsa bakmasını soylemıstım. cunku kaynana olacak kadın şeytanın mesai arkadaşı.
Hal böyleyken dedıgınız gıbı ıhtıyac duyunca nasıl ısteyebıkecek benden bunu?
Bu arada ucretlı ogretmenlıge başvurdum. mezun oldugum okul nedenı ıle olacak ki gerı donus olmadı. dönüş olmamasına ragmen ondan habersiz başvurdum dıye neler etti. konuşmadı. küstü. Ben erkek degılm aile reisi degılm kendı hayatınla ılgılı konularda bana danısmayı gerek gormuyorsun falan bırsuru zırvalıklar. Ne yapacagım bılmıyorum
Suanki durum tayinden vazgectiniz ama esin pisligine evi tasimak istiyor. Degil mi? Yine istanbul'dasiniz. Metrobuste bahanesi. Adamin seni zerre umursadigini sanmiyorum.
Bosuna bekliyosun sen de. Duzelmez bu adam.
Klişe olacak ama kızım için. kızım olmasa bu kadar durup düşünmezdim emin olun. bazılarınız dıyor ya cocuk ıcın boylesı daha mı ıyı, bosver cocugu falan dıye oyle olmuyor işte. kızım babababa deyince bıle ağlıyorum ben. ;( babasına düşkün hallerini görünce aklımı kaybedecek gibi oluyorum bunu nasıl yaşatırım çocuğuma diye. oyle kolay degıl. oyle kolay olmuyor sız hayret ediyor olabılırsınız bana ama ;(neden?
senin aklın fikrin yok mu? çocuk musun sen?
her lafı, davranışı saçma. nasıl katlanıyorsun ona?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?