tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin

Tebrik ediyorum senide eşini de, bidaha da görüşmezsiniz böyle dangalaklarla seviyesiz dengesiz mahlukatlar, onlar gibi zihniyersizlerin yüzünden onca kadın zarar görüyor. İyiki ben tanımamışim şunları parçalardim herhalde

Oh çok da iyi yapmışsınız! Tecavüzün normalleştirilmesi böyle böyle oluyor işte! Yok kadın kuyruk salladı, yok tahrik etti.. Oldu! Gel tecavüz et o zaman, nasıl olsa senin mantığına göre kaçınılmazsa ZEVK alınmalıymış... Tövbe yarabbi, çıldırıyorum böyle insanları görünce! Bakalım karısı otobüste vs. en ufak bir tacize maruz kalsa böyle düşünmeye devam edebilecek mi... Allahım sen akıl fikir ver insanlara, ağızlarından çıkanın farkında bile değiller....

yakın zamanda taşınacaklar neyse ki zaten başka yerde yaşarlar hastalıklı beyinleriyle artık

adam manyaklık derecesinde kıskanç bu arada allahım şaka gibi

Bu insanların ilk falsosumuydu bu?? Yoksa eve sokulacak cinsten değiller yani.
Örümcek beyinliler iğrendim resmen...

Ay bu ne sacmalıktır ya ne demekmiş zevk almaya bakacaksın ne beyin yoksunu insanlarmis. Eşinden örnek vermekle de süper yapmissin , karisina öyle bişeyi konduramaz herhangi birine zevk almaya bakcaksın der , yok artık!

Bu insanların ilk falsosumuydu bu?? Yoksa eve sokulacak cinsten değiller yani.
Örümcek beyinliler iğrendim resmen...
aynen ilk falsosuydu yoksa ne işimiz olur böyle tiplerle zaten çokta haşır neşir değiliz ama eşimle beraber büyümüş adam allaha şükür ki eşimin mayasını bozamamış gerçek yüzünü göstermediği için sanırım

Hadi eşi ile fantazi yapar evde ok ama sakat insan fırsat bulsa gerçeğini de yapar iğrenç herif
hayır fantezi manasında değil kabak gibi orta da ama fantezilerini de kendilerine saklasın herkes sonuçta mahrem konu ben gelemem öyle muhabbete erkek erkeğe muhabbet ediyodur belki erkekler misal bilemiycem ama orada ailecek görüşüyoruz yeri mi orası allasen ve tekrar diyorum fantezi mantazi değildi anlatamıyorum ya

Tatlım sen beni anlamadın. Kendi aralarında fantazi diye böyle takılırlar vs ama beyni hasta adamın yetinmez fırsat bulsa gerçeğini de yapar diyorum zihniyetinden dolayi çünki normal bişey gibi geliyor dengesize

Tatlım sen beni anlamadın. Kendi aralarında fantazi diye böyle takılırlar vs ama beyni hasta adamın yetinmez fırsat bulsa gerçeğini de yapar diyorum zihniyetinden dolayi çünki normal bişey gibi geliyor dengesize

Nasil ole bi laf edebilmis ya rahatsiz felan mi.kendini bilen bi insan oyle buyuk bi laf edemez edep diye bisey var.karin var arkadaslarin var.
bigun biri karisina musallat olsa bu kadar genis mi durcak acaba.

Çok iyi yapmışsın.
Geçen bir komedi programında bu espri yapıldı gülemedim bile çünkü ülkemizin yarası bir konu artık espri konusu bile olamaz.
Böyle şeyleri normal bulan insanlarda var bir anormallik.

ya lafını faaliyete geçirir mi bilemiycem hasta beyin benim taktığım bi laf ya konuşması bu kadar kolayken utanmadan hele ki kadınların olduğu hani derler ya insanın başına ne geliyosa dilinden diye dün akşam ki öyle bi durumdu tabi kafasının içini göremediğim için benim yorumum bu kadar ha olmadı kıvırabilirdi ama devamında tepki görmeyeceklerini sanıp söyledikleri var ya hayır benim anlamadığım biz öyle geniş bi aile göstermedik ki kendimizi sen neye güveniyosun, gülüp geçeriz sandılar herhalde ama yok öyle bi dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…