Tecrübesi olan/olmayan hanım kardeşlerim bir el atın.. :(

Kayinvalidemle altli üstlu oturrmali miyim ?

• Kesinlikle Hayır

OY: 134 81,7%
  • Evet oturmalisin.

OY: 31 18,9%

• Ankete Katılan
    164
Annem de bu konuda destek. git kızım. hiçbir zaman büyüklerden zarar gelmez. Iyilik yaparsan iyilik bulursun. kötülük yaparsan fazlasını bulursun dedi..

Son olarak şunu da yazıp gideyim. Eşinizin ailesi "kötü" insanlar değilse gidin bence. Kötülükten kastım cahil olmaları, bazı konularda müdahil olmaları, pot kırmaları değil. Gerçek manada kötülük. Bilerek ve isteyerek size zarar verirler mi? Evliliğinin kötüye gitmesi ya da bitmesi için çaba gösterirler mi? Hakaret ederler mi? Yalan, iftira gibi huyları var mı?

Bunlar yoksa herkes idare edilebilir.

Kesinlikle hiçbiri yok. Herkes evinde yuvasinda iyi olsun. Kimse kimse için. bizim için dahi kocasiyla arasini bozmasin. kapiyi kapaynca ikiniz kaliyorsunuz der hep kvdem

Kesinlikle hiçbiri yok. Herkes evinde yuvasinda iyi olsun. Kimse kimse için. bizim için dahi kocasiyla arasini bozmasin. kapiyi kapaynca ikiniz kaliyorsunuz der hep kvdem
Cahillik var. okuma yazmasi yok. köyde doğmuş büyümüş orada evlenmiş . kendiji pek yetistirmemis. kocasi tarafindan cok ezilmis baski görmüş. çilekeş bir kadin

Yok bacım düşünme bile. Ettiği iyiliğin karşılığını yol su elektrik olarak senden çıkartır zamanla. Kocan rahatlığa ana yanına alışınca sıkıntı olsa da çıkmaz ordan. Gitme.

Yok bacım düşünme bile. Ettiği iyiliğin karşılığını yol su elektrik olarak senden çıkartır zamanla. Kocan rahatlığa ana yanına alışınca sıkıntı olsa da çıkmaz ordan. Gitme.
Eşim öyle biri değil şükür. Ayni durumda , ki annesine en çok düşkün abisidir. 12 sene oturdu ev parasi biriktirdi çıktı gitti.

Eşim öyle biri değil şükür. Ayni durumda , ki annesine en çok düşkün abisidir. 12 sene oturdu ev parasi biriktirdi çıktı gitti.
Kaç tl kira ödüyorsunuz şu anda. Ne kadar tasarruf etmiş olacaksınız

Kaç tl kira ödüyorsunuz şu anda. Ne kadar tasarruf etmiş olacaksınız
Şu an maaştan kenara 600 lira atabiliyoruz. onunla da duruma göre çeyrek ya da yarim yapiyoruz. ama oraya gittiğimizde. Her ay 2.500 kenarimizda durucak. bütün her şey ödedikten sonra kalan para.. suanki
oturduğumuz yerde kira+aidat+ortak gider=680 tl

Ben giderdim.
Kayın aile ile ilişkimi 5 senede oturtmuşumdur zaten. Yeni gelin değilsin ki üstüne çöksün.
Ben de öyle düşünüyorum. Diğer eltim oraya gelin gelmiş alt katina. 12 senedir orda oturdu. 12 senelik evli iste. ama çok tartışmalar olmuş. esimde hepsini anlatti. annesine de suç buldu. ama yengelerim saygisizdir diyor. bir insan saygi yoksa o insan kulliyen haksizdir zaten diyor bu kafadadir eşim

Esiniz annesiyle konussun hir gür istemiyorum diye eger bu konuda anlasilirsa oturulur neden oturulmasin yaaa gecim bu devirde zor. Hatta ve hatta belki kv noz cocuguniza bakar sizde calisir daha cabuk ev sahibi olursunuz

Eğer sınırlarını açık açık koyup konuşup anlaşacaksan git taşın rahat edersin fakat karışmıcam deyip bu lafı hiç etmemiş gibi davranabiliyorlar. Ben de kv ile yan yana oturuyorum. Bi yere gitsen takipte bi yerden gelsen takipte, bi yemek yapsan takipte, neden gelmedin yanıma, ne den sormadın beni vs. Vs. Uzar gider ben bunların alasını çektim şuan bi nebze azaldı çok şükür. Atamam olacak gidicem diye sabrediyorum yoksa çıkar giderim bu evden ki eşime teklif de ettim dur bi durumumuz belli oşsun dedi. İşin özü eğer geçinebiliyorsan az-cok gitme. Mutlaka huzursuzluk çıkar bi.şekilde.

Maddiyat olmadan maneviyat olmuyor valla. Kira odemeye paraniz yoksa,borcunuz varsa gider oturursunuz kvnizin evinde. Durumunuzu duzeltir ayri eve cikarsiniz.
Evet zaten amacimiz; borcumuzu sifirlamak ve ev parası biriktirmek. Annesinin yanina gidebilmk için, abisi miras malinda oturdu bende oturucam biraz düşüncesinde olduğu için vs.. değil

kvdem aksine soğuk, çok sosyal bir insan değildir. duygusal değildir hiç. yani benim yanima gelmiyor etmiyor demez.. ama dediğim gibi yukar da da.. bahçede yazin çok fazla işleri olur. salça yapar ekmek yapar tarhana yapar vs... bu durumda benimde aşağı inmemi bekleyebilir. içinden geçirebilir. veya bir ihtimalde olsa komşusu yanina gelip gelin nerde noye yardim etmiyor dediği zaman. idare etmez. yani genelde şöyle der. ben mi soyliyeyim gel bana yardim et diye kendi içinden gelirse yapar gelmesse yapmaz. ben ona güvenerek kollarimi sivamadim ki gülüm diye vss konuşabilir. biraz bu yapida. ama gidip yardim etsen hemen gönlü olur çook hoşuna gider.. o da ayri

Valla ne yapsan haberleri oluyor,gelenden gidenden.gittigin yerden.bi is olsa ilk seni cagirirlar.hic kiymetin olmaz
Valla o temizliğe, agir bir işe güce hemen kendi kızını çağırır. herkesin yaptığı işi de begenmez. bana sen temizssin titizsin vs.. der ama .. oraya tasininca ne kdr beklentisi olur bilemem

evet küçük bir kızım var. 2 yaşında. bana aşırı düşkün. kimse de durmayan.. ama babaanesi oldugu icin. oraya gidince bir ihtimal durur belki diye düşündüğümden gitmek istiyorum. çalışsam bile en azindan babaannesi dedesi birakacagim kişiler . kresten daha iyidir diye düşünüyorum.

kira 650 tl bu devirde ama çok az geldi, 650 tl yi biriktirip nasıl ev alacaksınız bu imkansız gibi.
bence siz çalışmaya başlayın.

Esinle konus once aklindakileri endiselerini soyle.Yarin birgun atiyorum salça yapar gitmezsiniz hemen ogluna sikayet edebilir.Kim ne derse desin kayinvalide asla geline rahat vermez.Melek gibileri bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…