Tecrübesi olan/olmayan hanım kardeşlerim bir el atın.. :(

Kayinvalidemle altli üstlu oturrmali miyim ?

• Kesinlikle Hayır

OY: 134 81,7%
  • Evet oturmalisin.

OY: 31 18,9%

• Ankete Katılan
    164
alt katın kirasını direk size verse, şu andaki kiranızı karşılar, hem taşınma için hem de yeni evin tadilatı için para harcamamış olursunuz

Ben kv mle altlı üstlü oturuyoruz eltim benim bı kat aşağımda görümcem 1 .ci katta oturuyo ben şahsen çok memnunum Allah var hep yardımı dokunur çocuk ağladımı getir yanıma der çıkarır parka gezdirir yemek pişiyosa her zaman olmasada mutlaka bı tabak gönderir hepimize karşı öyle tmm bazen insan birbirine kırılır ama öyle büyütülecek gibi şeyler yok olmadı aramızda...hiç pişman değilim çok şükür ama siz eyer sorun yasayacaginizi biliyosaniz ve size yardımcı olmicaksa aksine hep tavır hep kendini düşünen bir insansa gitmeyin derim...

kültürel farkliliklarimiz var. Ama hal böyle diye kvdemle hiç muhattap değiliz diyemem. oturur konuşur muhabbet ederiz tabiiki . anlaşırız. ama bazi hal ahreket davranislarini eleştiririm bwn kabullenemem. kafama çok takarim hatta.. bunlarin hepsi kültürel farkliliklardn kaynaklaniyor. mecburiyetten oturicam ama.. karar yine de benim. eşim kabul etmek zorunda değilsin bukdr stres yaoma tamam oturmayalm dedi. ama halimizde ortada.. suan kizimin ayağını ayakkabisi sıkıyor. ama biz alamiyoruz maaş gününü bekliyoruz. çünkü elimizde hiç para kalmadi. annelerinin verdiği kira parasini da karta yatirdik bitti gitti.. hal böyle olunca insan cok üzülüyor..

Allah yardımcınız olsun.. ama Bukadar sorun etmeyin sonuçta kendi evinizdesiniz ister çıkar onları görürsünüz istemezseniz evinizin kapisi size ait maddi sıkıntıniz ortada büyütmeyin bence okadarda gaddar değillerdir

Kötü bi fikir bi yorum yazmak istemem ama kendi içiniz rahat değil sanırım bu konuda ne kdr iyi olsalarda işinize karisilcak yemekler ortak yenicek belki iki evin isini tutucaksiniz ha bunlar belki sorun olmayabilir ama zamanla ağır gelir diye düşünüyorum en iyisi bi iki sokak uzakta olmanız tatlı geçim varken yeri geliyo anne kızıyla anlasamiyo ki zor zamanlaroniz çok olucaktir benim fikrim Allah borç vermesin tabi ama huzur kaçmaktansa borcunuzun olması daha atlatılabilir bi durum

Basligi gorur gormez hayir diyorum ama icerigini de okuycam simdi. Kesinlikle oturmamalisin.

Eğer baştan sınırlarını çizebilecek gücün varsa git.Ama sınır çizemem onlara da sabredemem diyorsan hiç bulaşma derim.

kayinvalidesiyle ayni appartmanda oturan bir yakinim var. Zehir gibi kadin girdigi evden antidepresan ilaclarla cikti tabi cokmus bir yuz bembeyaz saclar ve daha 35 inde amaaaan hayat benden gecti diyerek tabi....

O evin kirasını size versinler diyeceğim ama yukarıda da birileri demiş , siz de arada sizin kiranızla fiyat farkı olduğunu belirtmişsiniz. Kiranız 680 oranın kirası 300 . Aradaki fark 380 lira.o dairenin kirasını size verseler sizde üstüne 380 lira ekler kiraya o kadar vermis olursunuz. 380 lira icin huzurunuzu kaçırmaya değmez bence.
Üstelik bir iş bulup girseniz çocuğunuza da kv baksa eşinize katkınız olur geliriniz artar. Esiniz ailesine bunları teklif etmeyi denesin derim. Kirayı bize verseniz kendimizi toparlayana kadar diyebilir.

Bence gidin ama bu surecte de sizde bir iste calisin. Ve mumkunse para biriktirme moduna girin artik. Elinize bir miktar para gecince bakarsiniz mutsuz oluyorsaniz cikarsiniz hem ordan da. Birde calisirsaniz az oturacaginiz icin evde sorub olmaz. Ama surekli evde olursaniz ayni apartman birazda ayni ev gibi...

Ben ancak oraya gidip oturursam çalışma imkanim olur. Çünkü eşim ilçeye gidip geliyor minibusle. arabamiz yok. her sabah kizimi babaannesie birakamam. o da evime gelemez kpderim aksi bir adam. evlerimizde uzak 2 vesait otobüsle..

Asla gitme derdim ama sıkışık bir dönemdesin. Bence taşın ve hemen bir.işe gir. Paranı biriktir ev al ve kaç ordan. Ayrıca aradaki mesafeyi koru derim. Yüz göz olmazsan ve eşinde her koşulda arkanda duruyorsa sıkıntı yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…