- 11 Mart 2019
- 67
- 7
- 3
Arkadaşım,Merhaba arkadaşlar. Birisi ile tanıştık eski sevgilisinden ayrılmış. Flört ediyorduk sonrasında bana onu unutamadigini söyledi derken arkadaşlığa döndü sonra tekrar samimi olduk artık şans kalmadı dedi bana. Bir gün mesaj attım ona flört ederken kız yanındaymış bilmiyordum kız huylanmis madem sevgilin var neden benimle konuştun dedim sevgili değiliz beni iyi hatırlasın istiyorum dedi. Kıza mesaj atmamı rica etti. Arkadaş olduğumuzu söyledim iyi hatırlasın kimsenin üzüntüsü olmak istemem dedim. Ara verdim konuşmaya numarasını sildim çünkü rahatsız oldum durumdan. Birgun bana mesaj attı mesajda yakinlastik beni beni beğendiğini dile getirdi cinsel içerikli konuşmaya geçti birkaç fotoğraf istedi benden ben de snap ten yüzüm görünmeyecek şekilde attım. Bu bizi birbirimize bağlar belki diye çok ısrar etti çünkü. Herşey çok iyiydi ertesi gün beni engellemiş çılgına döndüm benimle oynadığını anladım. O kadar aptal hissettim ki gururum kırıldı kıza anlattım durumu sana yalan söylememi istedi dedim o da ilişkimiz zaten bitmisti sadece bana çok ısrar ediyordu ondan konuştum dedi. Anlattigimi söyledim çocuğa bir daha kimsenin umutlarıyla haysiyetiyle oynama karaktersizsin sen diye. Şimdi şantaj yapıyor bana arami duzeltmezsen fotolarını tanidiklarina gönderirim diye. Sonra konuştuk gondermeyecegim vazgeçtim zaten onunla herşey bitti şimdi hadi biraz foto at tadımı yerine getir dedi bunu kabul etmedigimi bana sevgisi yoksa böyle birşey yapamayacağımı söyledim. Ondan hoşlandığım için ilkinde yaptığımı ve şuan cinsellik anlamında soğuduğumu ve istemediğimi söyledim. Sert cevap veremedim çünkü korktum. Arada diyor ki bana acaba göndersem mi fotoları sen bana kötülük yaptın neden ben iyi insan olayım diye. Uyku uyuyamıyorum. Sürekli tedirginim.gerekirse savcılığa veririm dedim kaybedecek birşeyim kalmadı sayende dedi. Hem benim duygularımla oynadı kandırdı hem de şuan beni sürekli tedirgin ediyor. Küçük yerde yaşıyorum. Olayın duyulması bitisim demek.. Ne olur akıl verin
Sakin beyinle düşünemedim maalesef ve anneme anlattım durumu. Şuan bana çok kızgın ama en azından yanimda. Aileme anlattım seninle artık konuşmak istemiyorum dedim inanmıyorum anlattığına eyvallah dedi kendisi ve engelledim..Sen önce sakin ol bi üst beynin devreye girsin. Her türlü iletişim kanalından engellemeden önce mesaj at, “bu sana son mesajım bir daha beni istismar edersen, bana veya çevreme ulaşmaya kalkarsan sen bana ulaşamadan polis kapında bitecek, artık bana ettiğin tehditlerin uygulamasını yaşarsın. Benim korkacak bişeyim yok tehditle yaptırdı taciz etti der her türlü yırtarım ama şu zamanda tacizciye çıkar adın. Hadi şimdi işine bak bana bir daha ulaşma.” Bu kadar.
Sakin beyinle düşünemedim maalesef ve anneme anlattım durumu. Şuan bana çok kızgın ama en azından yanimda. Aileme anlattım seninle artık konuşmak istemiyorum dedim inanmıyorum anlattığına eyvallah dedi kendisi ve engelledim..
İlerisi ne olur ne getirir bilmiyorum ama şuan bana ulaşamayacak olması bile beni mutlu etmeye yetti. Her mesajında can çekişiyordum son vermiş oldum. Umarim ilerisi için birşeyler olmaz ama olursa da annem yanımda biliyorum bunu. Ben hukuk a dair haklarima dair çok az şey biliyormusum onu gördüm. Hepinizden Allah bin kere razı olsun hepinize de ayrı ayrı teşekkür ederim cesaret edip anneme anlatabilecek güçte değildim onunla iletişimi kesecek güçte değildim. İyi ki varsınız hepiniz
Umarim böyle bir durum yaşamazsınız. Zira insan kendini çaresiz hissediyor. Kendimi yeterince açıkladığımi düşünüyorum sağlıklı dusunemedigim için burdan yardım almak istedim. Sağlıklı dusunebilmis olsam dediğinizi yapardım kesinlikle.Kriz yönetimim güçlü değilmiş demek ki ya da güçlü bir kadın değilmişim demek ki psikolojik açıdan ayrıca ilginiz için teşekkür ediyorum.26 yaşında olduğunuza inanamıyorum,zira 26 yaşında bir kadın böyle şantajcılara pabuç bırakmaz ve kendimi geliştirdim diyorsunuz. Kendini geliştirmiş insan vasıfsız birinin tehditlerinden korkup ergen konuşmalar içerisine girmez. Gidip şikayet edeceğini bilir. Kendinizi geliştirdiğinizi sanmıyorum bu yüzden.
Annemle paylaştım durumu kişiyi engelledim şuan yakınımda değil maalesef neyse ki aileme ulaşabileceğini düşünmüyorum hesaplarımı kapattımAilenizden kimleri taniyor. Videoyu gonderebilecegi ulasabilecegi kimler var ? Bu kişiler yakininizdaysa telefonlarını bir şekilde alıp adamın numarasını , sosyal medya hesaplarını falan engelleseniz nasıl olur acaba ?
Seni yargilamak olmasinda bu kadar korkarken bu foto paylasimi da neden yani bunun olcani bilmen lazimdi.Hic korkma bisey yapamaz ama konusmaya dewam edersende daha pisman olcaksin bunu diyimBeni sevmeyen biri ile zaten böyle bir paylaşım yapamam ben. Hem beni kandırdı hem hala fotoğraf istiyor. İş arıyorum şuan birkaç yerle görüştüm hattımın kullanımda olması gerekiyor öyle bir zamanlamada başıma geldi ki..
Öyle bir buyugim yok maalesef. Bulunduğum çevrede beni ahlaksizlikla yargilayacaklar biliyorum. Bana bakışları degisecek çünkü katı bir çevredeyim elalem olgusu benim değil ama çevremizin merkezinde. En çok korktuğum ailemin başının eğilmesi
Geçmiş olsun diyelim. Sizin bu yaşadığınız hepimize ibret olsun bir şeyi yaparken iki kere düşünmek lazımAnnemle paylaştım durumu kişiyi engelledim şuan yakınımda değil maalesef neyse ki aileme ulaşabileceğini düşünmüyorum hesaplarımı kapattım
Yaşadım,eski sevgili belası yüzünden.Umarim böyle bir durum yaşamazsınız. Zira insan kendini çaresiz hissediyor. Kendimi yeterince açıkladığımi düşünüyorum sağlıklı dusunemedigim için burdan yardım almak istedim. Sağlıklı dusunebilmis olsam dediğinizi yapardım kesinlikle.Kriz yönetimim güçlü değilmiş demek ki ya da güçlü bir kadın değilmişim demek ki psikolojik açıdan ayrıca ilginiz için teşekkür ediyorum.
Bana kalsa ailene anlatman, engellemen yeterli değil. Dün kurbanı o eski sevgiliydi, ondan öncekilerde vardı belki ve olduğuna emimim. İlk kez yaptığı bir şey değil, sonda olmayacak. Bugün sana yaptı, yarın senin gibi onlarcasına daha yapacak. Bugüne kadar önüne kim geldiyse susturmuş, cesaretinden korkusuzluğundan ve kendinden o denli emin olmasından belli. Fotoğraflarını sırf pislik olsun diye başkalarına atmadığı/atmayacağı ne malum?Sakin beyinle düşünemedim maalesef ve anneme anlattım durumu. Şuan bana çok kızgın ama en azından yanimda. Aileme anlattım seninle artık konuşmak istemiyorum dedim inanmıyorum anlattığına eyvallah dedi kendisi ve engelledim..
İlerisi ne olur ne getirir bilmiyorum ama şuan bana ulaşamayacak olması bile beni mutlu etmeye yetti. Her mesajında can çekişiyordum son vermiş oldum. Umarim ilerisi için birşeyler olmaz ama olursa da annem yanımda biliyorum bunu. Ben hukuk a dair haklarima dair çok az şey biliyormusum onu gördüm. Hepinizden Allah bin kere razı olsun hepinize de ayrı ayrı teşekkür ederim cesaret edip anneme anlatabilecek güçte değildim onunla iletişimi kesecek güçte değildim. İyi ki varsınız hepiniz
Sevgili annemin yine bir sözü aklıma geldi.
Elalem ne der sözü kadar yüksek bir hapishane duvarı var mı?
der hep.
Gerçekten de öyle. Elalem ne derse desin. 10 dakika konuşulup unutulacaksınız. Ondan sonra kimse sizi sabah akşam konuşmayacak yani. Korkmadan hareket edin,çok canınız sıkılırsa iftira atıyor fotoğraf atmadım dersiniz.
Maalesef bazı erkeklerin beyniyle cinsel organının yeri değişiyor zaten aklı olan bir erkek bak adam demiyorum adam zaten akıllıdır, böylesi hassas bir yaşanmışlıkla tehdit edemez, ediyosa da sonuçlarına katlanır bir yerde. Adamın birinin bir lafı vardı bir Allahtan bir de kadın iftirasından korkarım diye kaldı ki iftiralık bişey yok kimse sana hukuk boyutuna taşınmadığı sürece mesajlaşmanı sormayacak. Oldu ki o şahıs böyle bir gaflete düştü, yazdığım mesajı sakla ve (umarım gelmez zamanı) zamanını kolla yolla. Sonuçlarına tacizci sıfatıyla katlanır sen korkma ve bir daha delil olarak kullanılabilecek görsel/ses/sanal saçmalıklara bulaşma. Bir daha buraya yazmak veya annene anlatmak veya yardım alabileceğin herhangi bir kanala erişmek gibi bir şansın olmayabilir. SevgilerSakin beyinle düşünemedim maalesef ve anneme anlattım durumu. Şuan bana çok kızgın ama en azından yanimda. Aileme anlattım seninle artık konuşmak istemiyorum dedim inanmıyorum anlattığına eyvallah dedi kendisi ve engelledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?