Tehdit ediliyorum yardim

Arkadaşım,
Yaptığı suç ve hapis cezası var.
Ne diye korkuyorsun, karakola git şikayet et. Konu savciliga aktarilir. Ondan sonra bak nasıl yalvariyor sana sikayeti geri cek diye. Sen de al eline kahveni izle, kaç davaya girer cikar haberin var mi? Altına yapar her seferinde.

Yahu yaptiniz bir hata, bari korkaklık yapmayin.
Birileri bu adamlara dag başinda yasamadigimizi hatirlatmali. Benim foto degil ama baska bi durumdan bi şikayetim oldu. 2 senedir köpek gibi surunuyor. Bi b..k da yiyemedi. Yusuf yusuf!

Sakin beyinle düşünemedim maalesef ve anneme anlattım durumu. Şuan bana çok kızgın ama en azından yanimda. Aileme anlattım seninle artık konuşmak istemiyorum dedim inanmıyorum anlattığına eyvallah dedi kendisi ve engelledim..
İlerisi ne olur ne getirir bilmiyorum ama şuan bana ulaşamayacak olması bile beni mutlu etmeye yetti. Her mesajında can çekişiyordum son vermiş oldum. Umarim ilerisi için birşeyler olmaz ama olursa da annem yanımda biliyorum bunu. Ben hukuk a dair haklarima dair çok az şey biliyormusum onu gördüm. Hepinizden Allah bin kere razı olsun hepinize de ayrı ayrı teşekkür ederim cesaret edip anneme anlatabilecek güçte değildim onunla iletişimi kesecek güçte değildim. İyi ki varsınız hepiniz

Bu sıra bu tür pislikler ne çok türedi ya haysiyet yoksunu tadımı yerine getir ne demektir hiç insanlığı kalmamış. Bi kuzenin falan varsa paylaş üstüne gelirse ailece kızımızın arkasındayız tekrarlarsa hukuki işlem başlatıcaz diye konuştur baktın olmuyo ver savcılığa.

26 yaşında olduğunuza inanamıyorum,zira 26 yaşında bir kadın böyle şantajcılara pabuç bırakmaz ve kendimi geliştirdim diyorsunuz. Kendini geliştirmiş insan vasıfsız birinin tehditlerinden korkup ergen konuşmalar içerisine girmez. Gidip şikayet edeceğini bilir. Kendinizi geliştirdiğinizi sanmıyorum bu yüzden.

İşte buduuuuur, ne dedik, annen ne de olsa
Kızarsa da içerleme sana üzüldüğü için kızmıştır çok sevindim destek bulmana

Umarim böyle bir durum yaşamazsınız. Zira insan kendini çaresiz hissediyor. Kendimi yeterince açıkladığımi düşünüyorum sağlıklı dusunemedigim için burdan yardım almak istedim. Sağlıklı dusunebilmis olsam dediğinizi yapardım kesinlikle.Kriz yönetimim güçlü değilmiş demek ki ya da güçlü bir kadın değilmişim demek ki psikolojik açıdan ayrıca ilginiz için teşekkür ediyorum.

Ailenizden kimleri taniyor. Videoyu gonderebilecegi ulasabilecegi kimler var ? Bu kişiler yakininizdaysa telefonlarını bir şekilde alıp adamın numarasını , sosyal medya hesaplarını falan engelleseniz nasıl olur acaba ?

Annemle paylaştım durumu kişiyi engelledim şuan yakınımda değil maalesef neyse ki aileme ulaşabileceğini düşünmüyorum hesaplarımı kapattım

Seni yargilamak olmasinda bu kadar korkarken bu foto paylasimi da neden yani bunun olcani bilmen lazimdi.Hic korkma bisey yapamaz ama konusmaya dewam edersende daha pisman olcaksin bunu diyim

Annemle paylaştım durumu kişiyi engelledim şuan yakınımda değil maalesef neyse ki aileme ulaşabileceğini düşünmüyorum hesaplarımı kapattım
Geçmiş olsun diyelim. Sizin bu yaşadığınız hepimize ibret olsun bir şeyi yaparken iki kere düşünmek lazım

Yaşadım,eski sevgili belası yüzünden.
Ve 17 yaşındaydım kendisi çirkeflik yapıp numaramı dağıtıp her yere fotoğraflarımı yaymaya çalıştığında. Fake hespalardan adıma fuhuş hesabı açtığında.
Gidip ilk işim mesajlarını,açtığı hesapları ve numaramı attığı postu ekran görüntüsü almak oldu,tabi sonra da ona atıp polise gideceğimi söyledim. Ki gittim,şikayet ettim. Hemen içeriye alınmadı ama iyi bir para cezası ödedi. En son suç işlediğinde ise diğer dava dosyaları da açıldı,benimkinden de hatrı sayılır bir ceza aldı,6-7 ay kadar cezaevinde kaldı,şimdi gık demiyor,diyemiyor.
Bu adama eyvallah demek sadece size zarar verir,yüzünüz gözükmüyorsa anlamı ne? Bir de pislik gibi keyfini yerime getir demiş. Ne bu? Siz neyden çekiniyorsunuz? Ve hala neden polise gitmediniz?

Sevgili annemin yine bir sözü aklıma geldi.

Elalem ne der sözü kadar yüksek bir hapishane duvarı var mı?

der hep.
Gerçekten de öyle. Elalem ne derse desin. 10 dakika konuşulup unutulacaksınız. Ondan sonra kimse sizi sabah akşam konuşmayacak yani. Korkmadan hareket edin,çok canınız sıkılırsa iftira atıyor fotoğraf atmadım dersiniz.

Bana kalsa ailene anlatman, engellemen yeterli değil. Dün kurbanı o eski sevgiliydi, ondan öncekilerde vardı belki ve olduğuna emimim. İlk kez yaptığı bir şey değil, sonda olmayacak. Bugün sana yaptı, yarın senin gibi onlarcasına daha yapacak. Bugüne kadar önüne kim geldiyse susturmuş, cesaretinden korkusuzluğundan ve kendinden o denli emin olmasından belli. Fotoğraflarını sırf pislik olsun diye başkalarına atmadığı/atmayacağı ne malum?

Lütfen git ve savcılığa şikayet et. Tecavüzcü pis sapıklar böyle başlıyor, türüyor işte. Sen susuyorsun, o susuyor ve en sonunda her şeyi yapabileceğini, herkesi susturabileceğini, tecavüz etse tehditle bastırabileceğini zannediyor. Ya bir kadının son nefesi oluyor ya da ömrünün geri kaldığı dönemde çok zor atlatacağı bir travma bırakıyor hayatında.

Yapma!

Evet kendimizi muntazam önemli sanıyoruz ama milletin hayatında 2 dakikalık dedikodudan fazlası değerimiz yok

Annene anlatmakla hersey bitmiyor. Polise gitmelisin ya da savciliga sikayetci olmalisin. Normal bir insan boyle fotograflar istemezdi. Ailen de biliyorsa polise gitmemek icin seni tutan ne?

Maalesef bazı erkeklerin beyniyle cinsel organının yeri değişiyor zaten aklı olan bir erkek bak adam demiyorum adam zaten akıllıdır, böylesi hassas bir yaşanmışlıkla tehdit edemez, ediyosa da sonuçlarına katlanır bir yerde. Adamın birinin bir lafı vardı bir Allahtan bir de kadın iftirasından korkarım diye kaldı ki iftiralık bişey yok kimse sana hukuk boyutuna taşınmadığı sürece mesajlaşmanı sormayacak. Oldu ki o şahıs böyle bir gaflete düştü, yazdığım mesajı sakla ve (umarım gelmez zamanı) zamanını kolla yolla. Sonuçlarına tacizci sıfatıyla katlanır sen korkma ve bir daha delil olarak kullanılabilecek görsel/ses/sanal saçmalıklara bulaşma. Bir daha buraya yazmak veya annene anlatmak veya yardım alabileceğin herhangi bir kanala erişmek gibi bir şansın olmayabilir. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…