- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
vay be onceden kadirizim vardi simdi omerizim mi cikti:)Instagramda omerrizm diye bi sayfa var oraya yazabilirsin o baya kiza yardim etti bu konularda. Cocuga mesaj atti mi cocuk korkar zaten. Umarim bir an once kurtulursun
“ bu bizi birbirimize bağlar diye çok ısrar etti” ardına sığınıp vicdanını rahatlatma. Rahatlamasın ki bir daha güvenmediğin biriyle paylaşımda bulunma bu konularda.Merhaba arkadaşlar. Birisi ile tanıştık eski sevgilisinden ayrılmış. Flört ediyorduk sonrasında bana onu unutamadigini söyledi derken arkadaşlığa döndü sonra tekrar samimi olduk artık şans kalmadı dedi bana. Bir gün mesaj attım ona flört ederken kız yanındaymış bilmiyordum kız huylanmis madem sevgilin var neden benimle konuştun dedim sevgili değiliz beni iyi hatırlasın istiyorum dedi. Kıza mesaj atmamı rica etti. Arkadaş olduğumuzu söyledim iyi hatırlasın kimsenin üzüntüsü olmak istemem dedim. Ara verdim konuşmaya numarasını sildim çünkü rahatsız oldum durumdan. Birgun bana mesaj attı mesajda yakinlastik beni beni beğendiğini dile getirdi cinsel içerikli konuşmaya geçti birkaç fotoğraf istedi benden ben de snap ten yüzüm görünmeyecek şekilde attım. Bu bizi birbirimize bağlar belki diye çok ısrar etti çünkü. Herşey çok iyiydi ertesi gün beni engellemiş çılgına döndüm benimle oynadığını anladım. O kadar aptal hissettim ki gururum kırıldı kıza anlattım durumu sana yalan söylememi istedi dedim o da ilişkimiz zaten bitmisti sadece bana çok ısrar ediyordu ondan konuştum dedi. Anlattigimi söyledim çocuğa bir daha kimsenin umutlarıyla haysiyetiyle oynama karaktersizsin sen diye. Şimdi şantaj yapıyor bana arami duzeltmezsen fotolarını tanidiklarina gönderirim diye. Sonra konuştuk gondermeyecegim vazgeçtim zaten onunla herşey bitti şimdi hadi biraz foto at tadımı yerine getir dedi bunu kabul etmedigimi bana sevgisi yoksa böyle birşey yapamayacağımı söyledim. Ondan hoşlandığım için ilkinde yaptığımı ve şuan cinsellik anlamında soğuduğumu ve istemediğimi söyledim. Sert cevap veremedim çünkü korktum. Arada diyor ki bana acaba göndersem mi fotoları sen bana kötülük yaptın neden ben iyi insan olayım diye. Uyku uyuyamıyorum. Sürekli tedirginim.gerekirse savcılığa veririm dedim kaybedecek birşeyim kalmadı sayende dedi. Hem benim duygularımla oynadı kandırdı hem de şuan beni sürekli tedirgin ediyor. Küçük yerde yaşıyorum. Olayın duyulması bitisim demek.. Ne olur akıl verin
takip ediyordum omerizmi kayboldu bende yeni bir hesabami gecti bilginiz var miInstagramda omerrizm diye bi sayfa var oraya yazabilirsin o baya kiza yardim etti bu konularda. Cocuga mesaj atti mi cocuk korkar zaten. Umarim bir an once kurtulursun
Aynen öyle.Evet kendimizi muntazam önemli sanıyoruz ama milletin hayatında 2 dakikalık dedikodudan fazlası değerimiz yok
Kadirizm i ilk kez duydumbir yerde
vay be onceden kadirizim vardi simdi omerizim mi cikti:)
Böyle bir sayfa çıkmıyor kapanmış sanırımInstagramda omerrizm diye bi sayfa var oraya yazabilirsin o baya kiza yardim etti bu konularda. Cocuga mesaj atti mi cocuk korkar zaten. Umarim bir an once kurtulursun
Arada bi donduruyor. Bi kac gune yine acar insallahBöyle bir sayfa çıkmıyor kapanmış sanırım
Duyulmasını boşver kendi erkek arkadaşlarına gösterir ve cinsel içerikli siteler koyabilir. Acil savcılığa suç duyurusunda bulunman lazım. Tehdit edildiğini bildir. Uzaklaştırma iste.Merhaba arkadaşlar. Birisi ile tanıştık eski sevgilisinden ayrılmış. Flört ediyorduk sonrasında bana onu unutamadigini söyledi derken arkadaşlığa döndü sonra tekrar samimi olduk artık şans kalmadı dedi bana. Bir gün mesaj attım ona flört ederken kız yanındaymış bilmiyordum kız huylanmis madem sevgilin var neden benimle konuştun dedim sevgili değiliz beni iyi hatırlasın istiyorum dedi. Kıza mesaj atmamı rica etti. Arkadaş olduğumuzu söyledim iyi hatırlasın kimsenin üzüntüsü olmak istemem dedim. Ara verdim konuşmaya numarasını sildim çünkü rahatsız oldum durumdan. Birgun bana mesaj attı mesajda yakinlastik beni beni beğendiğini dile getirdi cinsel içerikli konuşmaya geçti birkaç fotoğraf istedi benden ben de snap ten yüzüm görünmeyecek şekilde attım. Bu bizi birbirimize bağlar belki diye çok ısrar etti çünkü. Herşey çok iyiydi ertesi gün beni engellemiş çılgına döndüm benimle oynadığını anladım. O kadar aptal hissettim ki gururum kırıldı kıza anlattım durumu sana yalan söylememi istedi dedim o da ilişkimiz zaten bitmisti sadece bana çok ısrar ediyordu ondan konuştum dedi. Anlattigimi söyledim çocuğa bir daha kimsenin umutlarıyla haysiyetiyle oynama karaktersizsin sen diye. Şimdi şantaj yapıyor bana arami duzeltmezsen fotolarını tanidiklarina gönderirim diye. Sonra konuştuk gondermeyecegim vazgeçtim zaten onunla herşey bitti şimdi hadi biraz foto at tadımı yerine getir dedi bunu kabul etmedigimi bana sevgisi yoksa böyle birşey yapamayacağımı söyledim. Ondan hoşlandığım için ilkinde yaptığımı ve şuan cinsellik anlamında soğuduğumu ve istemediğimi söyledim. Sert cevap veremedim çünkü korktum. Arada diyor ki bana acaba göndersem mi fotoları sen bana kötülük yaptın neden ben iyi insan olayım diye. Uyku uyuyamıyorum. Sürekli tedirginim.gerekirse savcılığa veririm dedim kaybedecek birşeyim kalmadı sayende dedi. Hem benim duygularımla oynadı kandırdı hem de şuan beni sürekli tedirgin ediyor. Küçük yerde yaşıyorum. Olayın duyulması bitisim demek.. Ne olur akıl verin
eee kadir inanir var ya:)Kadirizm i ilk kez duydum
yanlıs anlamazsan eger
esım yanımda oturuyor okurken ıstemsız tovbe tovbe dıye sınırlendım
esım noldu dedı
ergenın bırı kızı tehtıt edıyor seytan dıyor ben annesıyım dıye ara cocugu agzına gelenı soyle dedım
ıcap ederse abısıyım veya babasıyım dıye bende arayabılırım oylelerını korkutmak cok kolay tehtıt edenler cok pısırık olurlar ödlerı kopar cok korktukları ıcın nasıl korkutacaklarını bılırler dedı
eger bırının arayıp korkutmasına ıhtıyacınız olursa bız varız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?