Tehdit ediliyorum yardim

Merhaba fotograflarda yuzunuz gozukmuyorsa bile siz oldugunu kanitlamak icin konusmalari gosterebilir. Nereden gonderdiniz bilmiyorum ama oncelikle mesajlari iptal edin olabiliyor diye biliyorum. Sonra da arkadaslar yazmislar zaten sizde onu tehdit edeceksiniz hatta gerekiyorsa oyun yapacaksiniz boyleleri guzellikten anlamaz siz iyi gecinsenizde cani skilir gider ortak tanidiklariniza sizin haberiniz bile olmadan gosterir. Aile konusunda o zor biraz o cesarette olsa size yalan soyletmezdi kiz arkadasina belliki korkagin teki.

Simdi kontrol ettim iphone da vardi boyle birsey ama sadece son mesajlar mi bilemiyorum. Maalesef sadece benden sil secenegi cikiyor suan baska bir yolu vardir belki

sen de ondan ciplak pozlarini iste. yuzu gorunsun ama sonra da ayyy cok kucukmus bununla mi korkuttun beni de. istedigin yere gonder simdi diyip engelle... bi halt yapamaz. bence artik kendini daha fazla dusurme. korktugunu belli edersen daha cok uzerinw gwlir hayvan.

“ bu bizi birbirimize bağlar diye çok ısrar etti” ardına sığınıp vicdanını rahatlatma. Rahatlamasın ki bir daha güvenmediğin biriyle paylaşımda bulunma bu konularda.
Adına çok üzüldüm ama kandırdığı apaçık belli. Yaşın genç sanırım bi abin sayılabilecek biriyle paylaş o mesaj atsın yada arasın keser sesini. Umarım ders olmuştur. insanlarla güvenmeden cinsel içerikli paylaşımda bulunmayın.

Instagramda omerrizm diye bi sayfa var oraya yazabilirsin o baya kiza yardim etti bu konularda. Cocuga mesaj atti mi cocuk korkar zaten. Umarim bir an once kurtulursun
takip ediyordum omerizmi kayboldu bende yeni bir hesabami gecti bilginiz var mi

Hiiiç boyun eğme canım sakın bak bu tehditlere kanma tek diyeceğin tehditlerini kaydettim telefonuma bela istiyosan hodri meydan ailem beni iki gün döver seni hapislerde süründürürüm en olmadı tazminat davasıyla donuna kadar alırım ele güne beraber rezil oluruz diceksin benim ailem çevrem duyuyosa seninkide duyacak bundan sonra şantajcıyla kim birlikte olur kim güvenir kim afam yerine koyar sen düşün diceksin bir mesaj daha attığın anda soluğu direk karakolda ordan da mahkemelerde alcam diyeceksin bak nasıl pısıyor adi ahlaksız

Tekrar fotoğraf istediğinde "bana sevgin yoksa böyle birşey yapamam" demişsiniz. Seviyorum dese bir daha mı yollayacaktınız?

Fotoğrafları snapten atmışsınız, ekran görüntüsü almadı diyorsunuz. Yüzünüz de görünmüyormuş. Neyden korkuyorsunuz ki?
Diyelim üstsüz fotoğraf attınız; kim, oranızı buranızı nereden bilsin de tanısın?
Snapte, fotoğraf ekrandayken yollayanın ismi yazıyor muydu hatırlamıyorum. Yazıyorsa da fotoğrafla oynamış deyip geçersiniz.
Keşke ilk söylediğinde "ne fotosu neyden bahsediyorsun, bir daha bana ulaşmaya çalışma" deyip engelleseydiniz.

Adam zaten suç işliyor. "Benim kaybedecek bir şeyim yok gülüm" kekoluğuna da inanmayın. Herkesin kaybedecek bir şeyleri vardır. Hiçbir şeyi yoksa bile itibarını kaybetmekten korkar.
Siz korktukça üstünüze gelir. Böyle devam ederse şikayetçi olacağınızı söyleyin, sonra her yerden engelleyin. Bir şekilde ulaşırsa da gidip şikayetçi olun.
Kimse fotoğrafların gerçekliğini sorgulamayacak sonuçta. Adam şantaj yapıyor, ötesi yok.

Merhaba, gecmis olsun. Ben avukatim, tahminim sikayetci olmayacaksiniz (ki bence olun) ama asagida emsal yargitay kararini bu arkadasa bir gonderin bence, sindire sindire bir okusun once. Sonra diyin ki, sana sabaha kadar sure, bu karari okuduktan sonra kaybedecegin seylerin listesini bir yap ve eger cok fazla kayip yasayacaksan goruntuleri imha et. Yok kaybin gercekten fazla olmayacaksa, olacaklari beraber oturup izleyelim; cunku ben gozumu karartirsam benim kaybedecek hicbir seyim yok :)
Velhasili, karar da bu sekilde:

Şantaj Suçu ile Özel Hayatın Gzililiği Suçunun Birlikte İşlenmesi
Mağdurun, 20.06.2011 pazartesi günü, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat ederek, verdiği ifadesinde; Aralık 2010 tarihinde tanıştığı, birlikte yaşamaya başladıkları ve rızaen cinsel ilişkide bulunduğu sanığa, ayrılma isteğini söylediğinde, Perşembe günü çalıştığı dükkana gelerek, “kendisinden ayrılamayacağımı, kendime dikkat etmemi, her türlü sürpriz ile karşılacağımı ifade ederek bana cep telefonundan, uyurken çekilmiş çıplak fotoğrafımı gösterdi ve bana görüşeceğiz senle diyerek oradan ayrıldı” dediği, iki gün sonra, sanığın cep telefonunda, mağdura ait, uyurken çekilmiş çıplak fotoğrafların bulunduğunun tespit edildiği, iddianamede her ne kadar TCK’nın 134/1. maddesinin uygulanması istenmemiş ise de, anlatım kısmında, hem sanığın, mağdurun haberi olmaksızın çıplak fotoğraflarının cep telefonuna kaydedildiğinden hem de bu görüntüleri kullanarak şantaj eyleminden bahsedildiği, mahkemenin, görüntülerin rıza dışı elde edildiği gerekçesi ile TCK’nın 134. maddesi gereğince mahkumiyet kararı verip, hükmün açıklanmasını geri bıraktığı, şantaj iddiasıyla açılan eylemde ise, sanığın, kendisine veya başkasına yarar sağlamak maksadı bulunmadığı, bu sebeple eylemin şantaj değil tehdit suçunu oluşturabileceği, ancak yüklenen tehdit içerikli sözleri söylediğinin de kanıtlanamadığı gerekçesiyle beraat hükmü kurduğu anlaşılmıştır.
TCK’nın 134/1. maddesinde tanımlanan özel hayatın gizliliğini ihlal suçu, kişilerin özel hayatının gizliliğinin ihlal edilmesi ile oluşur. Özel hayatın gizliliğinin, ses ya da görüntülerin kayda alınması suretiyle ihlali durumunda, görüntüleri ya da sesi kaydeden kişi, kendisine veya başkasına yarar sağlamak maksadıyla bu görüntüyü veya sesi, şeref ya da saygınlığa zarar verecek şekilde açıklayacağı tehdidinde bulunursa, ayrıca şantaj suçu da oluşacaktır. Her iki suçun unsurları ve koruduğu hukuki yararlar birbirinden farklıdır.
Somut olayda, mağdurun müracaatı üzerine sanığın telefonundan görüntüler elde edilmesi, sanığın, fotoğrafları mağdur uyurken çektiğini, mağdurun kendisinden ayrılmak istediğini söylemesi üzerine telefonundaki resimlerden bir tanesini gösterdiğini kabul etmesi karşısında, sanığın, arkadaşlıklarının ve cinsel birlikteliklerinin devamını sağlamak suretiyle kendisine yarar sağladığı, tehdit içeren sözlerinin kişinin şeref veya saygınlığına zarar verecek nitelikteki hususların açıklanacağı anlamına geldiği gözetilmeden, hangi hukuksal gerekçelerle mağdurun anlatımlarının reddedildiği de açıklanmadan, yüklenen suçun tehdit olabileceği, bu suçlamanın da kanıtlanamadığı şeklindeki yetersiz gerekçelerle beraat kararı verilmesi hukuka aykırıdır (Yargıtay 4. Ceza Dairesi - Karar: 2016/1541).

Duyulmasını boşver kendi erkek arkadaşlarına gösterir ve cinsel içerikli siteler koyabilir. Acil savcılığa suç duyurusunda bulunman lazım. Tehdit edildiğini bildir. Uzaklaştırma iste.

buraya yazamadım ama ağız dolusu küfür ettim gerizekalıya. Neşesini yamulttuğum. Sen de çok safsın ama ya gerçekten bu devirde hala bu kadar saf insanlar kaldı mı? Teknoloji devri 5 yaşındaki çocuk bile zehir gibi artık nasıl geliyosunuz şu oltalara anlamıyorum. Her yerden engelle sil hatta bi süre hesaplarını falan kapat hiç bi halt edemez etse de yüzün gözükmüyormuş. En kötü ihtimal ailenle sıkıntı yaşarsın ama elin gerizekalısının şantajına boyun eymekten iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…